Здравейте,мили момичета!
maia,adi,mpia,pukanka,mimi26,благодаря на всички за разбирането и подкрепата ви!Незнам какво щях да правя без вас!
tini,благодаря ти от сърце за професионалните съвети и помощ! :balk_602:Все още вярвам,че грешката е техническа,което ще се разбере още в понеделник.Имаме среща със счетито,която трябва да донесе копия от платежните или незнам какво точно,понеже е плащала по Интернет и отиваме в НАП да видим как така са подадени,а пък няма нищо...Та вчера от НАП са казали,че като видят тези копия от протоколи за плащане + копията от Обр.1 + някакъв образец L, за 3 часа всичко щяло да е изпратено в НОИ и нещата да се оправят.Дано наистина да стане толкова бързо и лесно,макар че хич не ми се вярва...Незнам дали ви казах,че в НОИ дори не се водя на работа в тази фирма,но иначе болничните са ми заведени-видях го с очите си???Извадих си ПИК,с който ще си проверявам нещата занапред.Цяла нощ сънувам всичките си лекари,при които ходя и всички ми отказват да ме прегледат-даже и тези от клиниката в която си ходя - ужас! :balk_144:И се събуждах постоянно и като заспя-пак същото...Най-лошото е,че на няколко пъти като се събудех и корема ми беше твърд...Направо съм полудяла,макар и да знам,че ще се оправи всичко и не е болка за умиране...но ето че подсъзнателно не ми излиза от акъла - мамка му
,не искам да си тормозя и бебчето с тези простотии!!! :balk_149:Добре,че поне често ми се обажда и то с все по-силни ритничета.Всъщност не съм сигурна дали не ми беше ядосано вчера или просто искаше да ме успокои,но доста шаваше-имах чувството,че прави кълбета и салта в корема ми
Дано да не е било в знак на протест за нервите,с които го изтормозих...
Само се моля да ми е здрава малката душичка!!!
elma,радвам се,че нещата са се оправили!Стискам палци занапред всичко да е наред!
Дай Боже на всички да си износим и да си родим здрави и щастливи бебенца на финала!!!Благодаря още веднъж на всички за подкрепата!!!