Добре дошли на новите бременелки!
Желая на всички лека бреманност и щастлив финал!!!
Оффф,да ви се оплача,аз днес не съм на себе си от нерви!Сутринта ми се обажда акушерката от ЖК и ми съобщава,че здравноосигирителните ми права са прекратени,заради невнесени осигуровки от 4 месеца
Каза да отида до НОИ и да си взема оттам някакъв документ,че са внесени,защото може нещо системата да не ги е отразила...В НОИ пък се оказва,че аз,моля ви се,изобщо не се водя на работа А счетоводителката на фирмата твъди,че всичко е подала както трябва и чак ми се кара по телефона и ми задава някакви въпроси,на които тя не може да си отговори-ама,чакай малко бе,душа,аз пък откъде мога да ги знам тия неща-НАП пък НОИ???А най-големият абсурд в цялата тая каша е,че измежду тия 4 месеца имам 1,в който съм се водила на работа,ползвала съм 5 дена болничен и той ми е изплатен.А болничните ми за януари и февруари са заведени в НОИ и не ми се изплащат,защото при тях не е заведена никаква друга информация за мен-е как стават тия работи,не знам?!?Факт е обаче,че аз в момента нямам здравноосигурителни права и сега трябва да отида до ЖК да ми анулират обменната карта и да си върна направленията,които ми дадоха вчера-едното от които беше за токсоплазмоза, и когато си оправя нещата и си възстановя правата,тогава пак мога да се запиша...и сега се почва едно ходене по мъките[smilie=smile3511.gif].Направо ще ми се пръсне главата,толкова съм бясна и незнам откъде да започна . Най-много се притеснявам,че си тормозя бебката и се опитвам да се успокоя,но....нещо не успявам!
Не,че разчитам толкова на тая ЖК-там ходя само за да си ползвам правата(които всъщност се оказва,че ги нямам)за изследванията по ЗК и да ми водят обменната карта,с която един ден,живот и здраве,трябва да отида да раждам...Не,че не си ходя и аз на частно да си ми следят бебенцето,но разбирате ли-аз в момента се чувствам като че ли съм най-големия престъпник,като някоя измамница...а нямам никаква вина за това,камо ли милото ми бебенце!!!
Извинявайте,че ви засипах с моят гняв и проблеми,но просто имам нужда да го споделя с вас и се надявам,че ме разбирате!В понеделник тръгвам да си оправям тия бакии,но не знам какво да направя,за да не се ядосвам!
Благодаря ви,че ме "излушахте" и извинявайте,че ви тормозя с моите проблеми
Желая на всички много усмивки и приятна събота и неделя!!!