Здравейте,мили момичета!
Не съм се включвала отдавна,но ви чета редовно.Много се радвам,че ставаме все повече!Добре дошли на новите бременелки
Желая на всички много спокойни и изпълнени само с приятни емоции бременни месеци!!!
Teoxa,не се тревожи прекалено много-знам,че не е възможно,но се опитай да се успокоиш-и на мен като ми казаха,че кръвопотока е намален и се бях побъркала...особено първата седмица след прегледа ми беше кошмарна
Но с помощта на
Ole-то успях бързо да се окопитя,за което много и благодаря
А през това време и бебка не се обаждаше и съвсем не бях на себе си,но след около седмица започна с едни силни ритничета и се успокоих съвсем :kickgirl:Явно просто беше спинкала и събирала сили за следващото "включане":balk_46:Така че горе главата,всичко ще е наред!!!
И така,дойде най-после датата за следващия преглед при Д-р Сигридов и,Слава Богу,всичко е наред с малката душичка-кръвопотока си беше ОК и си расте човечето,макар и малко по-дребничко:Миналият път беше с около 1 седмица по-мъничко,но сега е само с 3 дена,но това не е проблем!
По въпроса за големите гърди,аз не се оплаквам,понеже не съм от най-надарените и сега са ми екстра-много им се радваме и аз и мъжлето
Извинете ме за дългия пост! Успех на всички!
Adi,добре дошла в отбора на розовите
.Как мина прегледа?