0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #680 -: Декември 11, 2008, 10:41:13 am »
Здравейте момичета,когато ходих аз на преглед док каза че фоликула е един и се е спукал преди няколко часа и за това направихме инсето,без да сме ходили преди това на преглед,на стимулация просто чиста случайност.Искам да ви питам може ли да ми обясните за реинсеминацията че не съм много наясно,прави се повторно ако не се е спукал фоликул,така ли?Там срещнах една двойка която ми сподели че обикновенно инсето става от 3-4 път,според вас дали е вярно това?
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #681 -: Декември 11, 2008, 10:56:50 am »
Искам да ви питам може ли да ми обясните за реинсеминацията че не съм много наясно,
На следващия ден след инсе-то си на преглед и ако не се е спукал фоликула се повтаря процедурата. Из форума четох, че сперматозоидите живеят около 12 часа, а доктора ми каза, че със сигурност живеят 24 часа, по книгите дето е чел го дават, че живеят между 24 и 36 часа.
И така, процедурата е същата, само цената е различна (50 лв, а не 250), защото се смята, че доктора не е преценил точния момент за инсе-то и за това си плащаш само консумативите.
Успех !
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

moli77

« Отговор #682 -: Декември 11, 2008, 10:58:29 am »
ре инсеминацията се прави при неспукан фоликул. аз съм правила 2 и винаги съм повтаряла през 1 ден, но вече на ре инсеминацията фоликулчето се беше спукало. а за броя инсеминации - никой не може да ти каже. има забременели от първия път, но има и такива дето пробват по 5-6 и няма успех. стискам ти палци при вас да е успешно още този месец. късмет и дано скоро видиш 2-те чертички :bfp:
« Отговор #683 -: Декември 11, 2008, 11:47:02 am »
Момичета имам един познат фармацевт и вчера говорих с него за тоя прегнил,никъде няма у нас тоя прегнил,вариант ми каза Гърция.Боже толкова съм объркана вече,хем изкам да не губя време,хем искам малко да успокоя топката и да проваме самички,направо незнам.Всичко това ме подтиска доста.Мъжът ми уби надеждата у мен за този цикъл,не дойде на дата която очаквах и бях се обнадеждила че се е получило но в неделя сутрин правихме любов и точно тогава прокървих и така ми дойде.Боже,толкова сълзи пролях дано на тези на които им предстои инсе не изпитат разочарованието което изпитах аз.
*

moli77

« Отговор #684 -: Декември 11, 2008, 12:43:24 pm »
мила, не се разстойвай. много добре знам как се чувстваш. аз имам 2 неуспешни инсеминации + 2 реинсеминации, но сега живот и здраве подготвяме 3-та. няма да се предаваме въпреки, че на моменти ми иде да сложа край обаче няма да се предаваме. трябва да сме силни и ще видиш, че Бог ще ни дари с толкова желаното бебе
*
« Отговор #685 -: Декември 11, 2008, 13:11:57 pm »
Здравейте и от мен! Според док и аз ще трябва да го пия тоя прегнил, но не знам откъде да си го набавя. Ако някой знае, моля да ми пише! :) :)

*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #686 -: Декември 11, 2008, 13:13:51 pm »
Момичета имам един познат фармацевт и вчера говорих с него за тоя прегнил,никъде няма у нас тоя прегнил,вариант ми каза Гърция.Боже толкова съм объркана вече,хем изкам да не губя време,хем искам малко да успокоя топката и да проваме самички,направо незнам.Всичко това ме подтиска доста.Мъжът ми уби надеждата у мен за този цикъл,не дойде на дата която очаквах и бях се обнадеждила че се е получило но в неделя сутрин правихме любов и точно тогава прокървих и така ми дойде.Боже,толкова сълзи пролях дано на тези на които им предстои инсе не изпитат разочарованието което изпитах аз.
Ааа, недей се отчайва, всички сме така! Не може да се предаваш току-така! Толкова път мина до тук, не може да зарежеш всичко! Ще продължаваме и все някой ден ще стане, ще видиш!  :)
Относно "Прегнил"а - и аз сега го търся (защото не знам дали инсе-то, кото правихме оня ден ще е успешно, а следващия опит се пада за началото на януари). Почти съм го намерила, но ме озадачи факта, че трябва да се транспортира в хладилна чанта. Ти от Русе ли си?
« Отговор #687 -: Декември 11, 2008, 13:25:10 pm »
Аз съм от Русе но прегнил така и не намерих,никъде няма,макар че все още не съм говорила с док. да видим какво ще ми препоръча той но искам следващия път всичко да бъде обмислено предварително,склонна съм да си купя и нещо по-скъпо ако е по-ефикасно но исках да се подготвя с тоя прегнил и няма да се откажа.Ще говоря с док но нека да минат празниците,да се поуспокоя малко и ще започнем опитите с инсето някъде през пролетта,пък и мъжът ми иска да се опитаме по естествен начин да се получи,за това малко ще задържа.
благодаря на всички ви за подкрепата,добре че сте всички вие че поне утеха намирам във вас.Прегръщам ви  :bighug:
« Отговор #688 -: Декември 11, 2008, 17:41:11 pm »
Според док и аз ще трябва да го пия тоя прегнил, но не знам откъде да си го набавя. Ако някой знае, моля да ми пише! :) :)
djel прегнила е една ампула разтворител и една сухо вещество и се бие в дупето  :wink:.
Почти съм го намерила, но ме озадачи факта, че трябва да се транспортира в хладилна чанта.
Браво на теб. Сега е студено и може да се пренесе със два охладителя (охл. може да си ги намериш от всичко по 1 лев), но после прегнила се съхранява в хладилник. Всички лекарства от този род и за стимулациите се съхраняват в хладилник(за ампули пиша, не за хапчета).
« Отговор #689 -: Декември 11, 2008, 17:51:53 pm »
Боже толкова съм объркана вече,хем изкам да не губя време,хем искам малко да успокоя топката и да проваме самички,направо незнам.Всичко това ме подтиска доста.Мъжът ми уби надеждата у мен за този цикъл,не дойде на дата която очаквах и бях се обнадеждила че се е получило но в неделя сутрин правихме любов и точно тогава прокървих и така ми дойде.Боже,толкова сълзи пролях дано на тези на които им предстои инсе не изпитат разочарованието което изпитах аз.
desislavajekova повярвай ми напълно те разбирам. :bighug:
Само не разбрах защо и как мъжът ти уби надеждата за този месец.??.. по поста ти личи че те подкрепя и че иска да опитате по естествен начин. Щом двамата сте взели това решение ...смело напред. Наистина е трудно понякога да правиш секс по задълж. защото може би днес ще е овулацията  и после да си вириш краката и да се чудиш дали ще стане.... (поне понякога аз се чувствам така), но после си викам ами сега ако е момента...и продължавам. Ако наистина не си спокойна не се напрягай със инсеминации, ами си правете любов.
Сега разбрах какво е да си споделиш мислите с хора, които те разбират..затова сме тук - да се подкрепяме.
Така че  винаги можеш да се опреш на нас!
« Отговор #690 -: Декември 11, 2008, 17:57:05 pm »
не знам дали инсе-то, кото правихме оня ден ще е успешно, а следващия опит се пада за началото на януари).
marteo малко да ти се скарам, че сега видях какво си написала... моля те недей да мислиш вече за следващия опит. Мисли си за  :bfp:. Абе човешко си е да ти минават тези неща през главата, но... опитай да си пълен оптимист.
« Отговор #691 -: Декември 11, 2008, 18:01:21 pm »
Казах това за мъжът ми защото се събудих в неделя сутринта и бегом в тоалетна и гледам аз нямам нищо,нямам и болки и се връщам радостна в леглото и направих кафенце и пихме и нищо все едно не го чакам този цикъл и към обяд правя любов и за капак гледам на финала кафяво зацапване и бегом в банята и превръзка и така.С моят късмет да ми дойде по време на полов контакт.За това така казах - образно.
« Отговор #692 -: Декември 11, 2008, 18:06:36 pm »
Аха Деси разбрахте мила.. :oops: .
моето мъжле само ми вика "Спокойно пате, ще стане" и се държи толкова естествено. Поне не се вайка като мен и така ми дава сили. Мъжете са голяма част от битката. Благодар на Бог че ме разбира и е с винаги до мен!
*

moli77

« Отговор #693 -: Декември 11, 2008, 18:40:27 pm »
момичета относно прегнила, миналия месец си купих от софия от клиника малинов, на Гоце Делчев 46, на първия етаж има аптека та от там. някъде към 19 лв. беше от 5000.

съвсем случайно попитах, че в русе и другите градове никъде го нямаше.

има ли някоя която ще прави инсеминация декември при д-р Бойчев в Тутракан. аз ще ходя живот и здраве ако фоликулчето е наред др.седмица към 20.12
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #694 -: Декември 11, 2008, 21:02:25 pm »
не знам дали инсе-то, кото правихме оня ден ще е успешно, а следващия опит се пада за началото на януари).
marteo малко да ти се скарам, че сега видях какво си написала... моля те недей да мислиш вече за следващия опит. Мисли си за  :bfp:. Абе човешко си е да ти минават тези неща през главата, но... опитай да си пълен оптимист.
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #695 -: Декември 11, 2008, 21:19:11 pm »
sorry, не успях да публикувам отговора.
Kalimera, майка ми шсе казва:"Надявай се на най-доброто, но винаги бъди готов за най-лошото", за това го правя. Ако се наложи 2-ро инсе искам да съм по-спокойна.
Иначе сме големи оптимисти, даже на моменти прекаляваме, все се базикаме, че бебето иска това-онова :)
Хубава вечер на всички и целувки !!!
« Отговор #696 -: Декември 12, 2008, 06:54:04 am »
"Надявай се на най-доброто, но винаги бъди готов за най-лошото", за това го правя. Ако се наложи 2-ро инсе искам да съм по-спокойна.
Иначе сме големи оптимисти, даже на моменти прекаляваме, все се базикаме, че бебето иска това-онова :)
Да marteo разумно е да се потърси прегнил, освен това ако не ти потрябва винаги можеш да го подариш, продадеш (опашка като виждам ще има :wink:)....
момичета относно прегнила, миналия месец си купих от софия от клиника малинов, на Гоце Делчев 46, на първия етаж има аптека та от там. някъде към 19 лв. беше от 5000.

има ли някоя която ще прави инсеминация декември при д-р Бойчев в Тутракан. аз ще ходя живот и здраве ако фоликулчето е наред др.седмица към 20.12
moli77 ще ходим в София чак януари и ще проверя и ако има веднага ще си взема да си имам.
Значи плана за инсе остава...браво че няма да пропуснете. Но някои спомена че док. ще почива или почивката ще е плаваща между клиниката и в къщи :lol:.
За мое съжаление скоро нямам ходене в Тутракан :(.
*

moli77

« Отговор #697 -: Декември 12, 2008, 09:24:37 am »
сега се глася и след малко отивам да ми вливат имуновенина. дано само да не ми напукат пак вените, че предния месец на 4 места дупчиха и накрая на китката на ръката ми беше абоката и щях да умра от болка, а вливането ми отнема около 7-9 ч. та болка болка се търпи 10-15 мин. а не като един смахнат лекар дето идва и вика боли не боли ще търпи.....простак....как да търпиш 9 ч ужасна болка. просто усещах всяка капка от банката и като се махна викнах сестрата и добре че се нави да ме дупне отново. после й се кара лекаря ама аз му се скарах на него та сме квит, а като дойде моя доки да ме види им вдигна още един скандал та дано не ме помнят за днес..... :D
« Отговор #698 -: Декември 19, 2008, 12:12:53 pm »
Хей момичета!! Как сте?
Моли какво става с теб? Мале само като си помисля вливане от 7-8 часа  8O много ми се струва, защо толкова бавно. На мен 20 ампули ми ги вляха за 3 часа.

Из тези дни се вълнувахме от нашите управници. Няма да коментирам, че то думи не останаха..... затова разчупвам нашата темичка и чакам да видя как сте?
« Отговор #699 -: Декември 19, 2008, 15:43:40 pm »
Здравейте и от мен,аз също изказах възмущенията си от депутатите ни мили,родни.При мен за сега нещата са в застой,малко намалихме темпото,работим си с мъжът по естествен път.Дано не ми се наложи пак да се захващам и да правя планове кое,кога,как да правя.Чакам някоя от вас да се похвали.
Мога да ви пожелая приятни и весели коледни и новогодишни празници,дано новата 2009г. ни поднесе повече емоции и хубави преживявания и дано мечтите ни да станем МАЙКИ стане реалност.