0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #660 -: Декември 09, 2008, 22:53:57 pm »
по принцип за 12 януари, но всичко зависи от това кога ще ми дойде. може по-рано или по-късно, може когато мен ме приемат теб да те изпищат, но може и да се засечем
« Отговор #661 -: Декември 09, 2008, 22:59:51 pm »
А на теб казвали ли са ти че може да си коригираш датата взависимост от цикъла ти?
Защото по принцип на мен трябва да ми дойде точно когато ще трябва да пътувам за Тутракан, но мислех последният месец да не пия Дуфастон с надеждата да не ми дойде  :oops:
« Отговор #662 -: Декември 09, 2008, 23:02:05 pm »
да казаха ми, че когато ми дойде трябва да се обадя допълнително, за да може когато ми свърши да ме приемат
« Отговор #663 -: Декември 09, 2008, 23:11:59 pm »
Благодаря много за инфото :)
Желая приятна вечер на всички аз отивам да  :balk_137: че нещо...яйчницети ме наболяват
*
« Отговор #664 -: Декември 09, 2008, 23:29:27 pm »
Ти от кога пиеш по принцип дуфастон?
Ами аз го пих три месеца, но го спрях този месец по препоръка на лекар от Разград, за да ми пусне някакви хормонални тестове. Притеснявам се, че преди ми беше дълъг М (по 60 и повече дни) а, този месец е много къс 22 дни (ако кръвотечението е наистина М). И пак нямаше овулация.
може и да се засечем
Аз ще ходя на 22.01. Имам час в клиниката някъде към 17 часа. Ще се радвам ако има възможност да се засечем с някоя от вас и да обменим опит в чакалнята докато ни дойде реда :)
« Отговор #665 -: Декември 10, 2008, 08:31:44 am »
Здравейте,момичета!Аз също съм пацциентка на д-р Бойчев.Правих ин витро при стаменов и слава богу теста ми е положителен.В понеделник бях в софия да видим колко са бебета,тъй като ми върнаха 4 ембриона и се видя че бебчето е едно и от тук нататък съм пак при нашия доктор.Имам час за 19.12 да видим сърдечната дейност на бебока.На всички пожелавам успех и много усмивки

[/url]
« Отговор #666 -: Декември 10, 2008, 09:16:11 am »
Това е добра новина Свобода,да внесеш малко радост в нашия фрум.Хубав подарък си получила за Коледа-честито и лека бременност.Чувала съм че при Стаменов се чака много?А ти как стигна до инвитро?
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #667 -: Декември 10, 2008, 09:50:27 am »

marteo  2 фоликула - ами много добре и то без лекарства. Аз два постигнат няма да ти кажа с колко инжекциики....така че се радвай. Много добре бих казала, остава само да се пукнат. Но пък вие ще проверите така че...успех ти желая.
Прегнил няма вече никъде и май както се очертава незнам кога ще има отново внос :(.
Вчера не бяха се пукнали още и направихме реисеминация. Днес пак съм на преглед за да види дали са се пукнали. Днес няма да правим реинсеминация, само ще знаем дали можем да се надяваме или ще чакаме началото на януари и тогава ще бъде задължително с "Прегнил", защото сега не успях да намеря.
Мерси за подкрепата и до скоро  :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #668 -: Декември 10, 2008, 09:55:41 am »
предстои ми 3-та инсеминация, която ще правя този път в тутракан при д-р бойчев.
Успех, moli77, и задължително да ни държиш в течение как мина!
Уточни ли вече датата за инсе?
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #669 -: Декември 10, 2008, 10:01:24 am »
Правих ин витро при стаменов и слава богу теста ми е положителен.В понеделник бях в софия да видим колко са бебета,тъй като ми върнаха 4 ембриона и се видя че бебчето е едно и от тук нататък съм пак при нашия доктор.Имам час за 19.12 да видим сърдечната дейност на бебока.На всички пожелавам успех и много усмивки
Честитоооооо !!! Толкова се радвам на такива новини, че почнах да чета всичко на висок глас :) Лека бременност ти желая и дано има повече момичета, които да се похвалят с  :bfp: по коледа!
« Отговор #670 -: Декември 10, 2008, 10:03:22 am »
до инвитро се стигна след лапароскопия през януари.прави ми я бойчев и се наложи да ми отсранят и двете тръби.бях много стесирана след нея мислех си какви ли не глупости,но факт е че първото ми инвитро се оказа успешно.бях решила че инвитрото ще го правя при стаменов и след като си получих лекарствата от здр.каса се обадих в клиниката и ми записаха час за след месец.така се започна,а по стечение на обстоятеслтвата и пункцията и трансфера ми ги прави персенска и резултата е ясен :D

[/url]
« Отговор #671 -: Декември 10, 2008, 11:01:55 am »
Момичета трява да ви призная нещо,когато ходих на 19.12 на преглед при док. след цикъл и преглед на мъжът ми,имах спукан фоликул и направих инсе на естествен цикъл и слагах утрогестан вагинално но за съжаление ми дойде,макар и цикълът ми да е учудващо кратък.Така че пак ще пробвам но ще искам стимулация преди това.Накой можи ли да ми каже колко милиграма прегнил да търся?
« Отговор #672 -: Декември 10, 2008, 13:05:53 pm »
Накой можи ли да ми каже колко милиграма прегнил да търся?
desislavajekova със сигурност ще ти трябват поне 5000 ед. Прегнил пък в каквито комбинации намериш (3*1500 или 1*5000).
При първите инсета използвахме по 5000 а на трета сложихме 1*5000 и 1*1500. Аз и такива имах де... така че дано намериш.
« Отговор #673 -: Декември 10, 2008, 13:07:31 pm »
Свобода браво мила... голяма надежда ни даваш на всички нас!!!
Пожелавам ти едно тупкащо сърчице съвсем скоро!
« Отговор #674 -: Декември 10, 2008, 13:13:12 pm »
Благодаря ти за бързия отговор Калимера,ще се опитам да я намеря но ще видим какво ще стане.много се отчаях че не се получи това инсе,тайничко се надях че ще е станало,дали вероятността на стимулиран цикъл е по-голяма или не?Вече незнам какво да правя  :( :( :(
« Отговор #675 -: Декември 10, 2008, 17:38:28 pm »
Ох desislavajekova разбирам те,че изобщо не ти е лесно и ти минават хиляди мисли в главата... позната работа  :(, но неможем да се откажем и продължаваме.
дали вероятността на стимулиран цикъл е по-голяма или не?Вече незнам какво да правя  :( :( :(
Ами според МЕН вероятността на стимулиран цикъл е дотолкова по-голяма, че ако станат по-вече от един фоликул (2-3) все един може би ще се спука навреме, ще се оплоди навреме...ох колко сложно и в същото време колко лесно ???
Според мен се вслушай в съвета на док. защото пък стимулацията  и тя има много недостатъци. (да речем може да се презорят яйчниците и да пораснат по-бързо фоликулите и да са некачествени яйцеклетките или пък някои лекарства изтъняват лигавицата както при мен). Но пак ти казват това са мои мисли и мои преживявания.
Кураж от мен!
*

moli77

« Отговор #676 -: Декември 10, 2008, 18:03:38 pm »
благодаря ви за подкрепата момичета. моята овулация е към 17-19-и ден и някъде около 21-23.12 ще е.знаете ли дали ще работят по това време, че моя доки пита д-р бойчев някъде за към 20.12, но ако се окаже на 23-ти.
и моля ви да ми кажете колко струва инсеминацията и евентуално реинсеминация при д-р бойчев.
този месец не сме стимулирали с нищо, утре ще ми вливат имуновенин 20 ампули, понеже имам леко завишени НК клетки 16 % и живот и здраве ще чакаме другата седмица за манипулацията.
късмет на всички и стискам палци темичката да се изпълни с положителни тестове :bighug:
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #677 -: Декември 10, 2008, 20:06:15 pm »
знаете ли дали ще работят по това време, че моя доки пита д-р бойчев някъде за към 20.12, но ако се окаже на 23-ти.
и моля ви да ми кажете колко струва инсеминацията и евентуално реинсеминация при д-р бойчев.

Аз питах днес кога ще почиват и ми казаха, че от 19.12.2008 до 04.01.2009 няма да работят, от 05.01 са на линия.
Инсеминацията е 250 лв, а реинсеминацията - 50 лв.
Ние вчера бяхме на реинсеминация, днес бяхме на преглед за да види дали са се спукали фоликулите. СПУКАЛИ СА СЕ  :D Сега остана и да стане работата, това ще ми бъде най-мечтания подарък за коледа и НГ. Успех на всички !  :bighug:
« Отговор #678 -: Декември 10, 2008, 20:28:19 pm »
днес бяхме на преглед за да види дали са се спукали фоликулите. СПУКАЛИ СА СЕ  :D
Бравоо marteo, че са се пукнали фоликулчетата. Пожелавам ти така желания подарък за нова година!

moli77  явно мила ще трябва да прескочите този месец със инсеминацията :(, че из тези празници и на мен ми казаха че няма да стане. Все пак и докторите имат семейства и имат нужда от почивка. Моето мнение е да не правиш вливане, че да не губиш този месец т.к. имуновенина предпазва 2 месеца, освен ако имате шанс със естествено забременяване. Незнам какъв ви е проблема.
*

moli77

« Отговор #679 -: Декември 11, 2008, 10:02:31 am »
ох, съвсем се отчаях, дано пък този път по-рано да е овуто. ама какъвто съм куцузлия.... иначе при нас проблеми поне за сега не откриха с икзкючение на леко завишени НК клетки, заради които правя вливане с имуновенин.хормони, цветна снимка, спермограма уж всичко е наред. аз се бях отказала за този месец ама моя доки не че не да не изтърваме месеца и щеше да ме праща при д-р Бойчев а сега какво стана то. ще му се обадя та да решим какво да правим.
благодаря ти за инфото.

късмет на останлите