0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #620 -: Ноември 28, 2008, 20:49:52 pm »
Да ни е жив и здрав нашия доктор!!
Днес е рожденник  :D!!!
Само успехи и още много деца (вкл. и нашите ) да минат през златните му ръце!!!
« Отговор #621 -: Ноември 29, 2008, 08:50:08 am »
Здравейте момичета :hello:

Исках да ви кажа че моето чакане приключи,вчера ми дойде.Щеше да е прекалено хубаво да стане от първия път,не смятате ли  :wink:Не губя кураж, доста го мислих това нещо - станало ли е, не е ли  :ask: и затова ми дойде сигурно, не е сега момента значи.Така мисля.Когато стане си казвам и продължавам до следващия път.
Desislavajekova ,при теб как са нещата?Чакаш ли и ти , дано ти ни зарадваш .Пу да не ти дойде :crossfingers:

Чао засега от мен,че съм на работа.

« Отговор #622 -: Ноември 29, 2008, 13:35:04 pm »
здравейте на всички,само добри пожелания за рожденника.Съжалявам за гостите Мая,но нищо ще чакаме следващия цикъл.Аз все още нищо не мога да кажа за себе си цикълът трябва да е към 5-6 някъде,ще видим.Все още има ндежда за успех.Така мечтая.
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #623 -: Декември 01, 2008, 14:36:04 pm »
Здравейте, момичета    :balk_5:
до сега не съм писала, макар че отдавна следя този форум и съм Ви много благодарна за подкрепата и за съветите!
Ние от почти 3 години правим несполучливи опити за бебе. При нас спермограмата е проблемна (морфологията е много зле: 4-5 % при норма 14% - по Kruger. От няколко месеца съм пациентка на Д-р Бойчев. Миналия месец правих цветна снимка, тръбите са ми наред. Преди 4 дена пак ми дойде и сега трябва да ходим на преглед на 10-я ден от МЦ за да види как са нещата и да насрочи дата за инсеминация.
В тази връзка много Ви моля да ми кажете колко от Вас имат успешна инсеминация при Бойчев и долу-горе кой опит се оказа успешен?
Благодаря Ви много и дано този месец се случат чудеса на повечето от нас  :bighug:
"Това, което не ни убива ни прави по-силни" Ницше
« Отговор #624 -: Декември 01, 2008, 18:00:32 pm »
Етоо още една русенка ... много станахте бе ... :D
Шегувам се marteo. Добре дошла при нас!
Нормално е да те интересува колко забременели има от инсеминации но:
1.От момичетата които пишем само аз и още едно-две сме минали през тази процедура и до момента няма бременни.
2.Всяко от нас има различен проблем,  а от тука вече започва да варира реалната възможност за успех(я проблем с овулацията, с лигавицата, със спермата, ендометриоза).Много е индивидуално.
3.Аз лично имам 3 нуспешни инсета, въпреки че последната беше всичко като по учебник - навреме се спукаха и двата фоликула, материала беше добър, даже и секс правихме... е не стана. Божа работа!
4.Чувала съм от мед.сестра че има успели, но от кой път незнам.

Просто със инсеминации, особено при проблем със спермограмата шанса за забременяване е много по-голям отколкото да си правите секс в къщи. Така че е оправдано да пробвате поне 2-3 процедури.
Това е моето мнение, всеки има право да мисли поразличен начин.
Но съм сигурна, че ако всичко зависеше от док. досега щях да съм бременна.
Успех ти желая и ако имаш въпроси насреща сме!
*
« Отговор #625 -: Декември 01, 2008, 22:23:38 pm »
Еееееееееееее, изтървах рождения ден на доки.........
:hbirth:

Относно инсетата - аз минах през две и не съм бременна. Но както е обяснила и Калимера, всичко е относително. Док таймира нещата както трябва, обаче оттам нататък всичко е божа работа...
И още нещо - щом док е преценил, че има шанс за инсе, значи има надежда!
Успех ти желая, marteo!!!
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #626 -: Декември 03, 2008, 10:52:02 am »
Благодаря Ви, момичета за бързите отговори  :balk_102:
и аз си мисля, че при условие, че всичко при мен е наред (ТАТ, МАТ, и целия пакет хормонални изследвания + цветната снимка) имаме голям шанс от няколко инсе-та да стане, защото спермограмата не е добра, а при добра обработка на материала ще останат няколко от онези 4%, които са с добра морфология  :)
Искренно се надявам да имаме час по скоро тема "Бебета Бойчев", за да има всяка от нас по-големи надежди!
Другата седмица съм на преглед и ще Ви държа в течение как мина, а до тогава - само усмивки и празнично настроение!
И купувайте подаръците по-рано, за да сте по-спокойни в последните дни преди празниците  :wink:
Целувки на всички и успешен ден!
« Отговор #627 -: Декември 03, 2008, 14:30:06 pm »
marteo,задължително трява да ни държиш в течение със случващото се с теб,стискаме ти палци за успешно инсе още от първия път.Мислила ли си дали ще е на естествен цикъл или със стимулация?
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #628 -: Декември 03, 2008, 17:11:14 pm »
Мислила ли си дали ще е на естествен цикъл или със стимулация?
Не сме обсъждали подробности, защото доктора каза, че има случаи на забременяване след цветната снимка, но цитирам "ако не стане ще дойдеш на 10-я ден от МЦ за да видим как са фоликулите и ако искате можем да пробваме инсеминация".
В началото на другата седмица като отидем ще мога да кажа всичко.
До скоро и бъдете повече усмихнати  :)
« Отговор #629 -: Декември 03, 2008, 17:40:35 pm »
"ако не стане ще дойдеш на 10-я ден от МЦ за да видим как са фоликулите и ако искате можем да пробваме инсеминация".
В началото на другата седмица като отидем ще мога да кажа всичко.
Това означава, че ще бъде без стимулация ( това е много хубаво, няма да си товариш допълнително и организма и джоба за лекарства  :wink:), поне така го разбирам ако правите инсеминация в този цикъл.
Успех и ни пиши.....
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #630 -: Декември 03, 2008, 18:00:38 pm »
Ще пиша, много ясно :)
забравих да Ви питам колко струва инсе-то при нашия Док?
P.S.: за тези, които ги интересува: цветната снимка е 140 лв + 40 лв за лекарства.
« Отговор #631 -: Декември 03, 2008, 18:50:20 pm »
Инсето струва някъде 250лв.Но незнам ако се наложи лекарства колко струват те.Но според мен настоявай за стимулация защото при нея вероятността за заременяване е по-голям,тъй като се образуват повече от 1 фоликул.Интересувай се,док да ти обясни защото все пак това е лично мое мнение.
« Последна редакция: Декември 03, 2008, 18:52:31 pm от desislavajekova »
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #632 -: Декември 03, 2008, 20:05:30 pm »
Преди 2 месеца като бях на преглед имах цели 4 фоликула, 3 от които с много добри размери (т.е. достатъчно големи), той за това ми предложи да правим ЦС (за да проверим как са тръбите, защото останалите неща са ОК). Надявам се и сега да имам няколко фолукула, пък ще видим Док-а какво ще предложи.
Офф, много ми се иска някоя от нас да се похвали скоро с  :bfp:
Успех на всички и приятна вечер!
*
« Отговор #633 -: Декември 03, 2008, 21:02:49 pm »
Успех ти желая, marteo ! Дано да стане от първия път и да освежиш темичката за Коледа :)
Можеш да си потърсиш прегнил от сега, защото понякога липсва в аптеките и може да се отложи инсето по тази причина.
За цената desislavajekova ти е отговорила. И при мен беше толкова, без стимулация.
« Отговор #634 -: Декември 04, 2008, 21:45:45 pm »
Здравейте! Пиша за първи път в този форум. Аз ходя при д-р Бойчев от месец май - правиха ми цветна снимка от там се видяхя проблемните тръби едната е по - силно умотана и по - трудно проходима.Освен с тръбите имах проблем и с щетовидната жлеза.То тогава насам хормонът на щетовидната ми жлеза вече се нормализира ( е все още пия хапчета) и ходих два пъти за проверка на овулация.Първият път като ходих ми изписа една ампула за подпомагане на овулацията, а вторият път Бойчев ми каза,че овулацията е идеална. Въпреки това аз поисках ( след неговото предложение) да насрочем дата за лапароскопия - 09.01.2009г
За сега нямам  :bfp: и очаквам 09.01
Сестра ми мина по почти същият път и сега е бременна в средата на 4-я месец  :balk_118:

Съжелявам, че малко изпадна в подробности но съм си такава понякога   :smiley_abxb:
*
« Отговор #635 -: Декември 04, 2008, 21:59:26 pm »
Здравей, Zorito_!
Радвам се, че се включи в темичката ни!
До колкото разбрах, едната ти тръбичка е ОК. Значи ти пожелавам до 9.1.09 да си  preggo. Спермограма правихте ли?
« Отговор #636 -: Декември 04, 2008, 22:04:47 pm »
Много благодаря за пожеланието  :wink: макар се съмнявам че ще стане без лекарска намеса - но важното е все някак си до има +резултат - нали
спермограма правихме само тук в Рз, но като му занесах резултатите той каза че всичко е ок и ако има нужда по- задълбочени изследвания ще прави по-нататък
*
« Отговор #637 -: Декември 04, 2008, 22:41:25 pm »
Значи ще стане скоро, пък може и без намесата на док да се случи........ Все пак Коледа идва........... Наслади се на празниците, пък после ще му мислим!
*

marteo

• 156
  • ЩАСТЛИВА МАМА
« Отговор #638 -: Декември 05, 2008, 11:22:50 am »
Сестра ми мина по почти същият път и сега е бременна в средата на 4-я месец  :balk_118:

/quote]
 :welcome_1: при нас Zorito_ ! Пожелавам ти съвсем скоро да заприличаш на сестра ти :)
По коледа стават чудеса, просто трябва силно да вярваме !!!
« Отговор #639 -: Декември 05, 2008, 18:08:10 pm »
Искренно ви благодаря за пожеланията и дано наистена стане чудо при мен тази Коледа :)

На всички вас пожелав Коледа също да донесе чудеса!

Извинявам се кратките благодарности :), но тази вечер ще излизаме с колежките и ще се приготвям за вечерта ... :) :music22: