0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #600 -: Ноември 16, 2008, 15:49:26 pm »
Крем,сълзите ти не са проява на слабост,това е нещо нормално и аз плаках много преди лапарото.А относно мерките който ще предприемем зависят от това какво ще каже док. в сряда.Стискайте палци
*
« Отговор #601 -: Ноември 16, 2008, 20:37:06 pm »
Крем,сълзите ти не са проява на слабост,това е нещо нормално и аз плаках много преди лапарото.А относно мерките който ще предприемем зависят от това какво ще каже док. в сряда.Стискайте палци
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и ще те чакаме да разказваш!!!
« Отговор #602 -: Ноември 17, 2008, 07:52:53 am »
Привет момичета! Мен ме нямаше два дена в града и затова така не ви пиша, но вече съм на линия даже и на работното си място  :lol:

desislavajekova и аз се присъединявам със  :crossfingers: вярвам че с док. ще вемете най-правилното решение за твоя случай.

Аз сигурно ще започна около 21 Януари с първите инжекции, по къс протокол. Вчера звънях в Тутракан, защото трябва на първия ден от менструацията да съм при Бойчев, а пък незнам кога ще е, за да си запазя час. Ванчето ми каза, че няма никакъв проблем, в деня трябва да звънна и да се разберем за часа.
Имуновинина е на ампули, нали? Можеш ли да ми кажеш приблизително колко струва едната и колко бройки ти вливат на теб.
Кремче с какви лекарства ще ти бъде стимулацията?
А за часа след като имаш уговорка за старт на инвитро няма как да не те приемат  :D :D пък дано и аз някъде из тези дни да бъда в начало на процедура. Имуновенина беше някъде около 20-22 лева 1 ампула. Интралипида е по-ефтин, но зависи какво ще ти бъде предписано. На мен ми вляха 10 ампули, а сега незнам. Ще питам уж всичко само да не се притесня както предния път в София.
Лек ден от мен!!!
« Отговор #603 -: Ноември 17, 2008, 17:01:51 pm »
Момичета може ли да ми кажете цената на прегнила и дали го има по аптеките.Благодаря на всички ви за подкрепата дано в сряда всичко мине добре  :? че иначе ще ми се развали настроението за коледните празници.
« Отговор #604 -: Ноември 17, 2008, 17:43:56 pm »
desislavajekova цената на 5000 единици прегнил е около 20-22 лева (поне преди 2 месеца беше толкова), но трудно се намира. Няма внос. Затова още от сега разпитвай и си вземи ако има от 1500 ед. 2 или 3 броя , а ако има от 5000 ед. поне 1 ампула. Даже и да ти остане някоя от нас ще ти я купи без проблем.
А пък ако намериш аптека с Прегнил в наличност моля те похвали ни се, че да знаем от къде може да си купим  :D :D :D пази си настроението и емоциите моля те. Важни са за положителния резултат. Бъди спокойна!!!
« Отговор #605 -: Ноември 17, 2008, 18:49:05 pm »
Значи така с тоя прегнил,ужас къде ще го търся ако се наложи направо незнам  :(
Абе имах съмнение че наистина не се намира този прегнил,защото когато ходих последния път в Тутракан срещнах една позната и тя сподели че намерила една ампула прегнил чак в Бургас,в нашия град няма никъде.Ще му мислим като мине прегледа,но ако се наложи ще трябва да търся.
*
« Отговор #606 -: Ноември 19, 2008, 20:39:31 pm »
desislavajekova , как мина? Чакаме да разкажеш!!!

Калимерче, трябва ли да си купувам нещо предварително или в Тутракан ще са подготвени? Незнам още какво ще ми вливат, зависи от изследванията.

И в тази връзка се сетих - Стаменов ми каза да пусна ТАТ, МАТ, ТSH на чист ден. А аз знам, че по принцип се пускат между трети и пети ден. Някой знае ли нещо по въпроса?
« Отговор #607 -: Ноември 19, 2008, 20:47:01 pm »
Здравейте момичета,токущо се върнах от Тутракан.Всичко мина много добре,такъв късмет тъкмо когато ме прие фоликулът се беше спукал,доктор Бойчев каза че е много хубав и голям и да се прибирам и да започвам с опитите.Това ми вдъхна много надежди за положителен резултат.Момичета знайте че винаги има надежда.Вярвайте че ще стане.Той ми вдъхна вяра.
Сега аз ще чакам вашите резултати и знайте че и аз ще се вълнувам и страдам заедно с вас.Вие ми вдъхнахте такава подкрепа.Благодаря ви
*
« Отговор #608 -: Ноември 19, 2008, 22:53:27 pm »
Здравейте момичета,токущо се върнах от Тутракан.Всичко мина много добре,такъв късмет тъкмо когато ме прие фоликулът се беше спукал,доктор Бойчев каза че е много хубав и голям и да се прибирам и да започвам с опитите.Това ми вдъхна много надежди за положителен резултат.Момичета знайте че винаги има надежда.Вярвайте че ще стане.Той ми вдъхна вяра.
Сега аз ще чакам вашите резултати и знайте че и аз ще се вълнувам и страдам заедно с вас.Вие ми вдъхнахте такава подкрепа.Благодаря ви
Браво!!!!!!!!! Хайде сега всички по леглата  :bed: :bed: :bed:
« Отговор #609 -: Ноември 20, 2008, 08:24:24 am »
cream току що си погледнах едно листче за изследвания и пише че само TSH се изследва 3-5 ден от МЦ, а за ТАТ и МАТ няма значение. Аз ги изследвах в случаен ден. А като стане ясно дали ще има вливане ще се уговорите с Ванчето дали ти трябва да носиш нещо или не.

Това ми вдъхна много надежди за положителен резултат.
Това се искааа!!! Радвам се. Успех!
Ще продължаваме да се подкрепяме, това дава сили на всички ни  :bighug:
« Отговор #610 -: Ноември 20, 2008, 08:38:11 am »

Здравейте момичета,много се радвам за теб desislavajekova,така се чувствах и аз миналата седмица като бях при него.Правихме секс  :bed: и четерите дена за по сигурно.Сега чакам края на месеца за да видя резултата какъв ще е  :ask:.Малко ме съмнява да стане от първия път но каквото стане,надявам се всичко да е наред защото не ми се прави трети аборт,повярвайте ми.Малко съм под напрежение.

Поздрави на всички,чакаме добри новини. :balk_602:

« Отговор #611 -: Ноември 20, 2008, 16:29:28 pm »
Значи Мая двете ще чакаме  :bfp: :crossfingers:Пожелавам си го и на себе си и на всички вас.Даноооооооооо успеем
*
« Отговор #612 -: Ноември 21, 2008, 07:38:56 am »
Успех на всички чакащи!!!!!!!!!!!
maya_20, desislavajekova, желая ви много късмет и да ни зарадвате в края на месеца!!!!!!!!!!!!

cream току що си погледнах едно листче за изследвания и пише че само TSH се изследва 3-5 ден от МЦ, а за ТАТ и МАТ няма значение. Аз ги изследвах в случаен ден.
За мен е най-важно TSH, а си спомням отлично, че чух "на чист ден". Освен да го направя и на чист, и между трети и пети. Незнам...............

А като стане ясно дали ще има вливане ще се уговорите с Ванчето дали ти трябва да носиш нещо или не.
Ами ако в същия ден трябва да започнем и стимулацията, и вливанията???
« Отговор #613 -: Ноември 21, 2008, 07:55:33 am »

[/quote]
Ами ако в същия ден трябва да започнем и стимулацията, и вливанията???
[/quote]

Вливането се прави между 5 и 7 ден на МЦ. :lol:

А за TSH направи както ти е казал доктора. Едва ли би се объркал!

Ами ти като като отидеш на първи ден на МЦ за преглед трябва ли да изследваш на този ден нещо?
« Отговор #614 -: Ноември 21, 2008, 07:58:47 am »
Сега се сетих: Освен да изследваш TSH на първия чист ден след като ти свърши менструацията  :oops:.
А после като излязат резултатите ще ги показваш ли някого?
*
« Отговор #615 -: Ноември 21, 2008, 21:32:54 pm »
На първи ден не са ми казали да изследвам нищо. Като отида трябва да покажа резултатите от ТАТ, МАТ и TSH на Бойчев. Тогава той ще звънне на Стаменов и ще преценят дали ще има вливания и как ще процедираме нататък.
« Отговор #616 -: Ноември 25, 2008, 15:20:13 pm »
Какво правите момичета?Скоро никоя от вас не е писала нищо във форума,явно сте много заети,никоя не е споделяла нищо ново?
« Отговор #617 -: Ноември 25, 2008, 16:59:10 pm »
Здравейте момичета,

Нищо не правя ,работя и чакам края на месеца .Малко съм по изстинала с това време - зимното и съм изморена нещо ми се спи.Вие как сте?
Надявам се че сте здрави и че всичко е ок при всички вас.

Поздрави!

« Отговор #618 -: Ноември 25, 2008, 19:57:13 pm »
Ето ме и мен  :D. Снощи бях на преглед при д-р Стаменов. Не му хареса лигавицата ми  :x и ми изписа освен естрофема и още едно лекарство - агапурин. Трябва да го пия 2 месеца и ще ходя на контролен преглед. Това е от мен. Кремче няма да сме задно миличка... аз януари съм на преглед а за инвитрото още не сме уточнявали нищо т.к. е още рано.
Лека вечер!
*
« Отговор #619 -: Ноември 26, 2008, 19:01:44 pm »
Много съжалявам, Калимерче!
На мен ми дойде днес, така че съм твърдо за инвитро :(

Момичета, хайде стегнете се! Идва вълшебният месец и очаквам много  :bfp: