За вливанията е хубаво да си носите кока-кола. На мен една банка имуновенин ми я вляха за 4-5 часа. Замайваш се, но се изтрайва. През 15 мин ни мериха кръвното, анестезиолога беше постоянно при нас и една сестра.
Какво ще правя толкова дълго време, незнам. Май освен кока-колата, ще трябва да си взема и списания. На теб в Плевен ли ти го вливаха?
Аз също съм ЗА форум бебета Бойчев,дано скоро някоя от нас ни зарадва.Която е първа трябва много да черпи и да си провлачи краката,че всички след това да я последваме
Аз мисля, че трябва първата, която роди при него да започне темата "Бебета Бойчев", защото независимо къде ще забременеем, пак при него ще си ходим и даже предполагам, че повечето ще искате да родите там, аз например задължително, ако мога ще родя при нашия док, е или при брат му
/минутки за реклама/......... Така, че май
ЕVIQ ще трябва да сложи началото след има-няма месец - желая ти много късмет, мила
ЕVIQ!!!
Izpisa mi edni hapchenca zaradi leko zavishenite mi TAT i MAT.
Какви хапчета ти изписа? Успех с бебеправенето и ти пожелавам по-малко
и повече
!!!
Благодаря Деси за бързия отговор. При първа възможност ще си запиша час при д-р Бойчев, виждам, че мненията за него са много положителни и съм обнадеждена Дано да помогне на повече двойки!
Добре дошла в нашата темичка! Док е жесток, в добрия смисъл, разбира се
. Сигурна съм, че на все повече двойки ще успяват да помогнат, с общите усилия на всички в клиниката..........
Не зная от къде си, но ако си от град където няма голям избор на лекари може да предпишат лекарства, които да ти навредят. На мен един лекар в Разград ми предписа Клостилбегит без да имам всички необходими изследвания преди това, без да ме вика на фоликометрия и т.н. Благодарение на дамите от форумите тук разбрах колко е опасно това.
И аз пих клостилбегит около 4 месеца, назначен ми беше от русенски гинеколог. След като не се получи, се ориентирах към Бойчев и той ми откри запушването на тръбите. Не искам да си помислям какво можеше да се случи - извънматочните бременности не са шега работа. Така че който не е чувал още -
КЛОСТИЛБЕГИТ НЕ СЕ ПИЕ, ПРЕДИ ДА Е НАПРАВЕНА ЦВЕТНА СНИМКА ЗА ПРОХОДИМОСТ НА ТРЪБИТЕ!!!!!!!!!!!