Здравейте момичета!!! Всичко при мен мина успешно. .....Много съм щастлива и се чувствам сравнително добре. Стомаха ми е малко подут и това ми пречи , но се надявам скоро да ми мине.
4ANI това чаках да прочета. Браво на теб!!! Корема до седмица ще спихне. Това е течност в коремната кухина за да не се получат сраствания.
ЕЕее радвам се за теб, че всичко е ОК!
Креми моето вливане е заради един повишен показател от имунологията , но явно се прави и при висок TSH. Сега при инвитрото май пак ще го правим.
На мен ми вливаха имуновенин. При мен се получи така че още в началото на пускане на системата се появи- световъртеж, леко затруднено дишане, повишаване на кръвното и веднага спряха системата. Биха ми един урбазон и се оправих... кофти беше че изплаших всчики. Тази реакция се случва многоо рядко, а в клиниката не се беше случвало. Моя съвет е като пуснат леко банката да не бързаш, а да си изтече с бавна скорост(това е много важно) а Ванчето постоянно пита как си. Т.е. има защо да тече толкова бавно и отнема около 2-3 часа е все пак зависи и колко апмули са, но просто бъди търпелива.
На следващия ден ми я вляха отново и нямаше ама никакъв проблем. Какво ми беше станало да ме питаш немога да отговоря.
Но от клиниката ако се уговорите те ще ти купят лекарството.
Не се притеснявай. Пак ти казвам много рядко се случва това, просто ако нещо усетиш да кажеш веднага. Дано не се налага това вливане че и то струва доста пари! Това се сещам за сега... а лигавицата този месец не сме я мерили, но аз си пия естрофема заради нея. На 24 сме на преглед в София. Чакам с нетърпение развръзката ...