0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #560 -: Ноември 08, 2008, 22:00:48 pm »
В понеделник ще звънна и ще бъда по-настоятелна. А той може ли да прави там необхомите изследвания преди да пристъпи към 'тежката артилерия'- до колкото прочетох това са цветна снимка, изследване за проходимост на тръби или по добре да ги направя преди това, или не е препоръчително да си ги правя без лекрско предписание.
Имам чувството че засипах всички форуми с въпроси, за което съжалявам, но много ме е яд на мене че едва сега започвам да се интересувам, а преди да започнем с опитите с лека ръка подминавах този проблем с цикъла и мислех че няма по-лесно от това да си направиш бебе. :balk_132: Обешавам да се успокоя вече!

Ще пиша преди и след прегледа. А ако се засечем с някоя от вас ще бъде чудесно, нали  (стига да е по добър повод :00001754:)
*
« Отговор #561 -: Ноември 08, 2008, 22:17:11 pm »
Всичко може при д-р Бойчев :balk_46:, само инвитро за съжаление не може :balk_144:.

Нищо недей да правиш предварително. Като отидеш, той ще ти каже за твоя случай какво трябва да се предприеме.
*
« Отговор #562 -: Ноември 08, 2008, 22:25:35 pm »
Само да ти кажа, че Бойчев се бори със стерилитета и си разбира от работата, нищо че клиниката му не е точно такава. Може да продължиш при него. Когато той се "изчерпа" и вече няма начин да ти помогне, ще ти каже директно - както направи с мен.
Още си много млада и няма нужда да се паникьосваш толкова много  :bighug:
« Отговор #563 -: Ноември 09, 2008, 09:27:55 am »
Здравейте момичета,ето че и аз започвам ходенето при доки след операцията.Вече имам цикъл,които чаках 76 дни и след 12 дни ще съм на преглед,ще ходя и на фолекулометрия за да видим как са форикурите.Имам огромно доверие в доктора.
Дени при мен изследванията бяха:хормони,снимка на тръби и накрая лапароскопия.
Момичета може ли да ми обясните малко повече за фолекулометрията.От кой ден започвате да ходите и колко дни се следи това?
« Отговор #564 -: Ноември 09, 2008, 13:11:37 pm »
Обадих се наскоро да си запиша час и ми дадоха чак за 22.01.2008 (с направление). Не ми се чака до тогава а искам да продължа при него. И вие ли чакахте толкова преди всеки преглед?
Ако си искала час с направление... те са ограничени и затова са ти дали чак за тогава!

Успех утре на чани и кремчето. Очакваме сви с добри новини.
« Отговор #565 -: Ноември 09, 2008, 18:26:54 pm »
Здравейте момичета,ето че и аз започвам ходенето при доки след операцията.Вече имам цикъл,които чаках 76 дни и след 12 дни ще съм на преглед,ще ходя и на фолекулометрия за да видим как са форикурите.Имам огромно доверие в доктора.
Дени при мен изследванията бяха:хормони,снимка на тръби и накрая лапароскопия.
Момичета може ли да ми обясните малко повече за фолекулометрията.От кой ден започвате да ходите и колко дни се следи това?

Zdravei,az sam v sriada za folikulometria,znam che tova e vaginalen pregled s koito se sledi ovulaciata.Broi se ot parva kapka krav na 12 den.Mislia che se sledi okolo 6 meseca,no zavisi pak ot sluchaq.Kato mina v sriada shte  pisha po podrobno.

Uspeh na vsichki utre  :bighug: Stiskam palci vsichko da e nared  :crossfingers:

*
« Отговор #566 -: Ноември 09, 2008, 21:35:10 pm »
cream,да това е коремна операция,точно миома ще ми махат с нея.чесно казано,очаквах че ще ми каже ,че ще ми прави лапароскопия,но не.надявам се е за добро,вярвам му на доки и се надявам,всичко да мине ок,наближава 25.успех желая на всички.
« Отговор #567 -: Ноември 10, 2008, 15:37:03 pm »
Благодаря Мая за информацията,и аз ще ходя другата сряда за да видим какво става.Надявам се всичко да мине благополучно.
*
« Отговор #568 -: Ноември 10, 2008, 16:10:31 pm »
Обадих се днес да си запиша час, но ми казаха- февруари за частен преглед, а с направление даже и не попитах. Нямам избор освен да си пия Дуфастона и да си водя графиката, за да има д-р Бойчев пълна инфо до 22.01.2009 и каквото е писано ще стане... само дето като няма овулация всички опити ще са безсмислени :(
Възхищавам Ви се на търпението. Зная че имам много време за опити още, но след като разбрах за този проблем и като зная колко неща ми предстоят за да го превъзмогна не искам да губя и ден...
Успех Деси, cream, kalimera и на всички други!!!
Ще следя как се развиват нещата при вас и ако има нещо ново ри мен ще пиша :)
« Отговор #569 -: Ноември 10, 2008, 16:57:20 pm »
Съжалявам че е имало час чак за февруари,аз днес звънях другата сряда съм там.Завиждам му на психиката на този човек,толкова хора и винаги усмихнат и тактичен.Дано се намират още такива кадърни като него.
« Отговор #570 -: Ноември 10, 2008, 18:43:56 pm »
Lady Deny явно има един предел до който може да се записват часове... не трябва да се сърдим на док. защото все пак трябва да обърне внимание на всяка от нас, а не да преглежда до посред нощите. Вие си правете секс пък току виж оцелите въпросната овулация. Успех!
*
« Отговор #571 -: Ноември 10, 2008, 23:18:50 pm »
От една страна се радвам, че има толкова желаещи за тази клиника и въпреки това наистина се отделя нужното внимание на всеки. Мисля на 10ти ден при следващ М да отида на фоликометрия тук в Рд без да пия нищо по-различно, за да мога да хвана овулация ако се появи такава, че от температурата не може да се прецени при ПКЯ, а и тестовете за ову май не отчитали вярно в моя случай... Ако няма друг проблем може и да се получи. Ще пиша!
Успех! Разчитам скоро да ме зарадвате с добри новини!
*
« Отговор #572 -: Ноември 12, 2008, 12:26:45 pm »
Започваме през януари :balk_46: :balk_46: :balk_46: !!!!!!!!!!!

Е, аз исках веднага, ама ще почиват през декември и не настоявах много...

В първия ден на януарския цикъл трябва да съм при Бойчев за начало на стимулацията. Той ще се обади на Стаменов и ще преценят как точно да процедират и дали ще има вливания. Първите пет дни ще ме следи Бойчев, а след това заминавам за София.
Предварително ще направя контролни изследвания на TSH, TAT, MAT. Интересното е, че каза да ги направя на чист ден, а те май се правеха между 3 и 5 ден от началото на цикъла 8O.

Спермограмата не ми хареса особено - аз не че разбирам много, обаче неподвижните са 71%............. Нямаше никакъв коментар от Стаменов по този въпрос. Лигавицата ми е 9 мм, имам прекрасен фоликул в ляво и мисля да опитваме сами този месец, но с тази спермограма, май нямаме голям шанс.

Калимерче, хайде стягай се и догодина да започваме заедно :hug2:.
« Отговор #573 -: Ноември 12, 2008, 13:47:23 pm »
Cream ако мога така да се изразя "Това са добри новини",вижда се краят на чакането,месеца ще мине бързо и започваш истинската борба,мога да ти пожелая при трансфера -два хубави ембриона,които успешно порастнат и да те зарадват през септември. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babbycarrage:
*
« Отговор #574 -: Ноември 12, 2008, 20:03:25 pm »
Поздравявам те за добрите новини, cream. Нова година- нов късмет :)
*
« Отговор #575 -: Ноември 12, 2008, 21:09:53 pm »
Благодаря за пожеланията, да ви се връща двойно :bori_007: :bori_004:

« Отговор #576 -: Ноември 12, 2008, 21:18:13 pm »
Кремче плана е чудесен. Лигавицата е супер, а за спермограмата не ги разбирам много нещата (все чета за моите проблеми), но това не пречи да си бебеправите.
Явно проблем с ендокринолога няма. Само неразбрах защо ще има вливане и на какво точно?

Калимерче, хайде стягай се и догодина да започваме заедно :hug2:.
Стягам се със 100 километра в час  :D.
Охх дано и при нас няма пречки да започнем през януари!!!! Скоро ще разберем!
*
« Отговор #577 -: Ноември 12, 2008, 21:27:52 pm »
Кремче плана е чудесен. Лигавицата е супер, а за спермограмата не ги разбирам много нещата (все чета за моите проблеми), но това не пречи да си бебеправите.
Явно проблем с ендокринолога няма.Само неразбрах защо ще има вливане и на какво точно?
Хашимото си имам. За сега TSH e в норма, но ще направим контролно изследване през декември. Въпреки това заради него най-вероятно ще ми правят вливания, обаче незнам на какво - сигурно имуновинин или интралипид, поне това чета, че вливат. По въпроса за вливанията разчитам на теб за инфо :) Бойчев ще ми ги прави, така че може да ми разкажеш как минава.

Стягам се със 100 километра в час  :D.
Охх дано и при нас няма пречки да започнем през януари!!!! Скоро ще разберем!
Този месец ли ще ходите в София? Дано всичко да е наред и да не отлагате началото! Как ти е лигавицата?
*
« Отговор #578 -: Ноември 13, 2008, 10:38:16 am »
Здравейте момичета!!! Всичко при мен мина успешно. Док. ми каза, че е не е очаквал толкова добър резултат от лапарото. Махнал ми е един миомен възел и малко сраствания, каза че сега и двете ми тръби пропускат и че имам много голям шанс да забременея.Много съм щастлива и се чувствам сравнително добре. Стомаха ми е малко подут и това ми пречи , но се надявам скоро да ми мине.
Дано отсега нататък си пишем само за хубави неща!!!!
« Отговор #579 -: Ноември 13, 2008, 12:59:58 pm »
Здравейте момичета!!! Всичко при мен мина успешно. .....Много съм щастлива и се чувствам сравнително добре. Стомаха ми е малко подут и това ми пречи , но се надявам скоро да ми мине.
4ANI това чаках да прочета. Браво на теб!!! Корема до седмица ще спихне. Това е течност в коремната кухина за да не се получат сраствания.
ЕЕее радвам се за теб, че всичко е ОК!

Креми моето вливане е заради един повишен показател от имунологията , но явно се прави и при висок TSH. Сега при инвитрото май пак ще го правим.
На мен ми вливаха имуновенин. При мен се получи така че още в началото на пускане на системата се появи- световъртеж, леко затруднено дишане, повишаване на кръвното и веднага спряха системата. Биха ми един урбазон и се оправих... кофти беше че изплаших всчики. Тази реакция се случва многоо рядко, а в клиниката не се беше случвало. Моя съвет е като пуснат леко банката да не бързаш, а да си изтече с бавна скорост(това е много важно) а Ванчето постоянно пита как си. Т.е. има защо да тече толкова бавно и отнема около 2-3 часа е все пак зависи и колко апмули са, но просто бъди търпелива.
На следващия ден ми я вляха отново и нямаше ама никакъв проблем. Какво ми беше станало да ме питаш немога да отговоря.
Но от клиниката ако се уговорите те ще ти купят лекарството.
Не се притеснявай. Пак ти казвам много рядко се случва това, просто ако нещо усетиш да кажеш веднага. Дано не се налага това вливане че и то струва доста пари! Това се сещам за сега... а лигавицата този месец не сме я мерили, но аз си пия естрофема заради нея. На 24 сме на преглед в София. Чакам с нетърпение развръзката ...
« Последна редакция: Ноември 13, 2008, 13:02:01 pm от kalimera »