0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #520 -: Ноември 01, 2008, 12:54:07 pm »
desislavajekova  при теб цикъл появи ли се?
*
« Отговор #521 -: Ноември 01, 2008, 13:56:21 pm »
Калимерче, виж тази тема:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=21850.160
Стаменов ще отсъства другия месец.
*

ивката

« Отговор #522 -: Ноември 01, 2008, 17:42:15 pm »
Благодаря ви, че ме приехте и сега и аз съм една от вас.Прави сте че не ми се чака повече.От време на време ще се включвам, дано да мога да ви давам и аз съвети или подкрепа, кой от каквото има нужда.От тук разбрах доста за вас и това, което ни вълнува, затова няма да задавам въпроси, но ако иакате вие може да питате. Иначе на всички пожелавам да ни се осъществи най-голямата мечта, много кураж, защото той ще ни трябва най-много. Сега чета книгата на д-р Стаменов и пише, че надедеждата не умира последна, тя просто никога не умира. Аз вече започвам да вярвам в това, вярвайте и вие момичета!!!!
*

ивката

« Отговор #523 -: Ноември 01, 2008, 17:59:54 pm »
Благодаря ви, че ме приехте и сега и аз съм една от вас.Прави сте че не ми се чака повече.От време на време ще се включвам, дано да мога да ви давам и аз съвети или подкрепа, кой от каквото има нужда.От тук разбрах доста за вас и това, което ни вълнува, затова няма да задавам въпроси, но ако иакате вие може да питате. Иначе на всички пожелавам да ни се осъществи най-голямата мечта, много кураж, защото той ще ни трябва най-много. Сега чета книгата на д-р Стаменов и пише, че надедеждата не умира последна, тя просто никога не умира. Аз вече започвам да вярвам в това, вярвайте и вие момичета!!!!
*
« Отговор #524 -: Ноември 01, 2008, 21:34:42 pm »
Здравейте момичета,до сега влизах на бързо във форума,защото нямах време за компа,но вече съм си в Русе и ще съм по редовна.Инъче аз нещата ги бях застопорила и се надявах на господ да се смили над мен :lol:,но явно докторите ще са тези на който да се надявам да ми помогнат да збъдна мечтата си.От другият месец пак започва ходенето по доктори и така.
Много се радвам за вас,че действате със страшна сила и ви желая от все сърце успех и в най-скоро време да ни се похвалите с прекрасни новини.

А на ивката и аз ще й кажа,че лапарото е най-добрият вариант,тъй като дори и трабите да са ок.има неща който не се виждат с нищо друго освен чрез операция.Ивче не се страхувай всички сме минали от там и нас ни е било страх,но поне знаем причините за неуспешните ни опити за забременяване,така че смело напред и не се притеснявай да питаш каквото и да било.
« Отговор #525 -: Ноември 02, 2008, 15:32:22 pm »
Все още нямам цикъл,вече незнам кога да го чакам.Лекувах се 3 месеца и нямам цикъл още а минаха 70 дни,педставете си ако беше лечението 6 месеца,кога ли щеше да го очаквам  8O :x.
Ивка,няма нищо страшно от тази лапароскопия,при мен се получи нещо подобно както при теб,всичко беше наред докато не направи лапароскопията.Ще си само 2 дни в болницата.
Само те съветвам:купи си хапчета за разхлабване защото иначе ще ти правят клизми а те са отврат.
*
« Отговор #526 -: Ноември 02, 2008, 17:11:09 pm »
Благодаря ви, че ме приехте и сега и аз съм една от вас.
Иве, успех и на теб! Защо не се регистрираш? Успяваш ли всичко да четеш като гост?
Книгата на Стаменов е страхотна. Аз научих доста неща от нея. Постоянно я препрочитам. Затова и нямах много въпроси към него на прегледа. И освен това ми вдъхва оптимизъм и кураж!

Здравейте момичета,до сега влизах на бързо във форума,защото нямах време за компа,но вече съм си в Русе и ще съм по редовна.
Вивичка, радвам се, че ще си сред нас. Жалко, че не се е получило бебчето, но сега ще стане. Ти при Бойчев ли ще продължаваш да ходиш? Като чета мацките, които в момента са в процедури - доста плодородна есен се получава. Дано и зимата да е такава :wink:

Все още нямам цикъл,вече незнам кога да го чакам.
Деси, няма ли начин да се предизвика този цикъл? И ако се появи, значи ли, че вече си излекувана?
« Отговор #527 -: Ноември 02, 2008, 20:16:57 pm »
Здравей Cream,по принцип ще е по-добре да ми дойде без да се налага да го предизвикваме.А това че ще имам цикъл съвсем не означава че съм излекувана.Ще се излекувам ако забременея,защото болестта се предизвиква именно от месичния цикъл (научно я обясняват като погрешно направляван месичен цикъл).А я лекуваме като го спираме с инжекции Золадекс.Сега вече ги спрях и очаквам да ми се възстанови цикълът.Пожелавам ви на всички добри новини по Коледа,като чета може някои от нас да имат най-желания подарък. :D
*
« Отговор #528 -: Ноември 02, 2008, 21:20:49 pm »
Даааа, вече е време за коледно настроение. Нищо, че е рано. Обаче ако от сега се надяваме на коледно чудо, може до тогава и да се получи :occasion10:
И аз го пожелавам на всички от сърце santa2
*
« Отговор #529 -: Ноември 02, 2008, 21:30:59 pm »
Кремче незнам вече и аз при кого да ходя,по-принцип мисля да проследя няколко фоликулометрии тук в Русе и след това ако пак нищо не стане или това е проблема при мен ще ходя при Бойчев.Не искам сега за това да му заемам часове затова ще видя тук някой,надявам се поне в това да ги бива русенските доктори.
И аз си пожелавам Дядо Коледа да збъдне мечтите на всички нас,заслужаваме си го  :wink:
*
« Отговор #530 -: Ноември 02, 2008, 21:39:05 pm »
Добре де, защо не пробвате с инсеминация на естествен цикъл? Няма да се натоварваш с лекарства. Защото това с русенските лекари хич не ми харесва........
*
« Отговор #531 -: Ноември 02, 2008, 22:24:47 pm »
Да ти кажа може и така да стане,но пак трябва да направя една фоликулометрия.Мисля да отида при Зарзаланов,а той за инсеминация така или инъче ще ме прати при Бойчев директно и няма да ми се налага да си записвам час,защото сега ако се обадя при Бойчев нали се сещаш кога ще ми дадът час!
Да ти кажа лятото ходих при една от Варна само за преглед,че имах някакво течение.Тази овца буквално ми е...м...,направо ужас мъж не ме е приглеждал толкова грубо и още ми държи влага,чак ме е страх сега да отида на преглед,викам си този месец ще си почина и от другия цикал започвам ходенето по доктори.Офффф направо каква съдба  :x
*
« Отговор #532 -: Ноември 02, 2008, 22:35:11 pm »
Аз се обаждах през месец за фоликуметрия при Бойчев, защото следяхме овулацията за инсеминация и изобщо не съм чакала. Когато звънна и обясня ме питат кога ми е 10 ден и ми дават час. Така, че няма смисъл да се тревожиш за това. Естествено трябва да обясниш, че си му пациентка и не е първи преглед.
Ако обаче не ти се ходи до там, Зарзаланов е вариант, също и Тончева, но при нея се чака доста май.
За грубото преглеждане - и при мен жена ме е преглеждала най-болезнено.....от Русе.......
Мен ако питаш - не отлагай, а действай, че няма време вече. Дай боже да се получи при Бойчев, но ако не стане, в София голямо чакане пада, така че смело напред!!!
*
« Отговор #533 -: Ноември 02, 2008, 22:50:32 pm »
Благодаря Кремче,започвам сериозно от другия цикъл защото както казваш няма време,то кадето се чака в София ами и годинките много напредват и още по-вече се шашкам.Имам още 10 дена да реша каде ще ходя,аз и плюс това имам да давам едни пари на Бойчев за една процедура така,че може и при него да отида.За Тончева знам,при нея може и да чакам ама поне ми е на 2 крачки,мога и да отида примерно по раничко и когато мина,а може и да съм първа.Оффффффф ще видя както дойде,ще се похваля в крайна сметка каде съм отишла и какво е станало като му дойде времето. :wink:
Кремче,а какво стана с инвитрото сега чакаш за някакъв преглед ли,тя много дълга тази процедура бе пууууууууу,аз си мислех,че бързо стават нещата,ама явно съм се объркала.
*

maya_211

« Отговор #534 -: Ноември 04, 2008, 08:50:32 am »
Здравейте,

все се каня да ви пиша и ето че се реших :).Аз съм Мая на 23 г.от Русе.Пациентка съм на д-р Бойчев.Вчера си записах час при него за фоликулометрия за 12.11.08 и съм малко притеснена какво ще ми прави.На някоя от вас правилили са й такова нещо и в какво точно се състои.
Както се подразбира и ние искаме бебе,но все нещо става.Имам два аборта ,като последния (Кухо яйце) беше април месец и ми го прави д-р Бойчев.От тогава досега съм все по изследвания.Единственото което се откри като вероятност за абортите са завишени ТАТ и МАТ.
Желая на всички ви успех :goodluck:
« Отговор #535 -: Ноември 04, 2008, 08:59:25 am »
Здравейте пак,

Искам да ви споделя доста неща,но все нямам време и в момента съм на работа.Хубав ден. :sunshine:

« Отговор #536 -: Ноември 04, 2008, 13:55:53 pm »
Добре дошла при нас Мая,аз все още не съм стигнала до този етап от моето лечение,но и аз мисля след като ми се възстанови цикълът да ходя на фолекулометрия при доктор Бойчев.Но ти ще разкажеш като минеш от там.Мисля че не е нищо страшно.Пожелавам ти усех и много бърз резултат  stork-girl
« Отговор #537 -: Ноември 04, 2008, 14:42:52 pm »
Здравей desislavajekova,

Радвам се че някой откликна на моето първо писане в този форум.
Четох по назад в страниците за теб и твоя проблем,ако мога с нещо да ти бъда от полза на драго сърце бих ти помогнала.И не само на теб ,на всички момичета с такива проблеми като нашите.Кой доктор те лекува и какво точно става с теб сега?

« Отговор #538 -: Ноември 04, 2008, 15:44:46 pm »
maya_20  привет! И аз съм на работа ,но ще ти отговоря на бързо  :D

Вчера си записах час при него за фоликулометрия за 12.11.08 и съм малко притеснена какво ще ми прави.На някоя от вас правилили са й такова нещо и в какво точно се състои.
Фоликулометрията е всъщност няколко поредни прегледа (съвсем обикновен вагинален преглед с който се вижда дали има фоликули, с каква големина са, дебелината на лигавица) и така се проследява овулацията , дали се пукат фол..... нищо обезпокояващо. Съжелявам за преживяното до момента, дано ТАТ и МАТ вече са в норма и стартирате отново с бебеправенето.
desislavajekova, аз, cream и още многооо сме при Бойчев!!! :D :D :D
До скоро!

« Отговор #539 -: Ноември 04, 2008, 16:30:29 pm »
Привет и на теб kalimera,

Благодаря ти за бързия отговор,вече съм по-спокойна.Относно ТАТ и МАТ не ми изписаха никакви хапчета за понижаване на стойностите.Казаха ми за Cefasel мисля че беше,че може от него да се понижат но не се знаело пак.Мисля другата седмица преди прегледа при Бойчев да ги изследвам пак и ще видим той какво ще каже.Някой знае ли как се понижават ТАТ и МАТ,понеже четох някъде че както са си така си остават.