Изобщо не сме коментирали фенестрацията предварително.Идея си нямах,че ще се наложи нещо такова.И док незнаеше.По принцип лапарото беше за тръби,но като ме е отворил,явно е преценил,че и това дупчене се налага.Даже и след това не сме го коментирали,защото забравих.За сега съм доволна от тези дупчици,защото преди лутеалната ми фаза беше 7 дни,а сега е 13-14/поне този цикъл,за по-нататък незнам/.Явно този проблем се е дължал на яйчника.Отрицателното при тази процедура /поне което знам аз/ е,че яйчниците реагират зле на стимулация в последствие.Но предстви си,че проблемът се реши след лапарото и вече нямаш нужда от лекарства.....Незнам,всичко е относително,но трябва да вярваме в нашия док,че то какво друго ни остана.
На братовчетка ми й правиха лапаро в четвъртък за поликистоза-обелиха й яйчниците.Нейният док смята,че това е единствения проблем и вече е отстранен.Няма да приема лекарства,а ще правят опити сами.
Относно кафето - Аз имам мигрена и задължително сутрин пия кафе,инъче става страшно.Така,че сутринта пих две глъдки,без захар,колкото да не ме заболи главата.