0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Д-р Бойчев-Тутракан
« Отговор #220 -: Май 01, 2008, 19:03:32 pm »
Здравейте мили момичета и честит празник на всички, които празнуват в къщи или на работа :lol:Kalimera поздравявам те за успешното начало и ти пожелавам скоро да разхождаш сладко коремче.Колкото до д-р Зарзаланов наистина мненията за него са доста противоречиви има и хубави и лоши.Чувала съм също, че при раждане при него почти винаги се налага кюртаж след това.За апаратурата му незнам,защото нямам база за сравнение, но щом другите момичета твърдят, че на Бойчев е по-добра най-вероятно е така.Зарзаланов съм го виждала само веднъж(не на преглед)и ми се стори суров и отблъскващ, но това разбира се не означава, че не е добър специалист.
*
« Отговор #221 -: Май 01, 2008, 19:10:39 pm »
Забравих да кажа, че до моето лапаро остават две седмици и от сега ме е стегнало :oops:Исках да ви попитам понеже съм си загубила листчето, кой номер направление се вземаше от личния лекар за хоспитализация и какво си носехте при постъпването.И още...дали някой знае точно колко се заплаща за самата операция, че не ми се иска да се излагам.Благодаря предварително!
*
« Отговор #222 -: Май 01, 2008, 20:31:57 pm »
Забравих да кажа, че до моето лапаро остават две седмици и от сега ме е стегнало :oops:Исках да ви попитам понеже съм си загубила листчето, кой номер направление се вземаше от личния лекар за хоспитализация и какво си носехте при постъпването.И още...дали някой знае точно колко се заплаща за самата операция, че не ми се иска да се излагам.Благодаря предварително!
1.Мисля че 97-ми номер беше,но нека някой друг да потвърди.
2.Нощница,пижама,четка,паста за зъби,сапун,тоалетна хартия,мокри кърпички,чехлички,чорапки,чашка,нещо за ядене за след операцията/кисело мляко,банани,минерална вода/,стотинки за телевизора,може и грейка/за всеки случай/.
НЯМА СТРАШНО!!!!!!!!!
*
« Отговор #223 -: Май 01, 2008, 20:38:29 pm »
Като документи се носи здравната книжка,личния амбулаторен картон,направление за хоспитализация,лична карта.За друго не се сещам,но другите момичета може да допълнят.

Относно цената-когато отидеш сутринта и се срещнеш с док,ще го попиташ колко ще струва.Ако нямаш достатъчно,някой от близките ще ти донесат,защото се плаща при изписването.Цената зависи от това,което ще прави и е индивидуална за всеки.

:hug2:
*
« Отговор #224 -: Май 01, 2008, 21:00:22 pm »
Кремче какво става с теб,ходи ли на фоликулометрия при Тончева?

kalimera стискам ти палци да не се налага да стигате да ин-витро,а всичко да стане по най-приятния и хубавия начин и скоро да ни зарадваш.

Относно д-р Зарзаланов не е толкова страшен колкото изглежда,на мен лично ми обърна много внимание когато ходих при него,даже единият път беше тръгнал да си ходи,но заради мен се върна да ме пригледа(фоликулометрия),много спокойно ти говори и обяснява всичко,никога не бърза да те изпрати от кабинета,не се съобразява колко пациентки,а си ти обръща необходимото внимание.
*
« Отговор #225 -: Май 01, 2008, 21:02:39 pm »
Кремче ти си златна!Благодаря ти!И аз мисля, че направлението беше 97 поне така си спомням,че ми каза акушерката на док,обаче личната не е чувала за такова.Аз затова се усъмних.Каза ми също, че иска точната диагноза за да я напише на направлението а аз не я знам.До колкото разбирам ще стане ясно впоследствие.И извинявай, да попитам още нещо-в колко часа трябва да съм там(за приемане),на кой етаж,кого да търся............охххххххх толкова въпроси има в главата ми ще се побъркам вече :(
*
« Отговор #226 -: Май 02, 2008, 01:13:23 am »
Кремче ти си златна!Благодаря ти!И аз мисля, че направлението беше 97 поне така си спомням,че ми каза акушерката на док,обаче личната не е чувала за такова.Аз затова се усъмних.Каза ми също, че иска точната диагноза за да я напише на направлението а аз не я знам.До колкото разбирам ще стане ясно впоследствие.И извинявай, да попитам още нещо-в колко часа трябва да съм там(за приемане),на кой етаж,кого да търся............охххххххх толкова въпроси има в главата ми ще се побъркам вече :(
На мен ми казаха,че направлението било 7,но не съм сигурна,аз казах на моята лична,че е за лапаро и тя написа "първичен стерилитет",но говори пак с твойта лична обясни й всичко,то така или инъче няма диагноза преди операцията(поне аз така си мисля).
Най-добре да си в болницата към 08.00-08.30 на етаж 2 пада се втори като се качваш по стълбите пише "Геникологично отделение",ако отпред няма никой има звънец звъниш и сестрите ще ти отворят,казваш че си за приемане,те си имат списък и ще те настанят,ще ти вземат кръв за изследване,ще ти направят кардиограма и така.Успех ти желая,дано всичко мине О.К и като се прибереш да ни пишеш добри новини.
« Отговор #227 -: Май 02, 2008, 12:05:18 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета!

Скъпа вивал за направлението не мога да ти помогна, но към списъчето на кремчето бих добавила и чаршави/или поне долен/, че при мен се наложи да стоя в болницата 4 дни и още първия ден си изцапах от абоката и ако имах едно чаршафче щеше да бъде добре. Аааа и аз бях в края на юни и беше такава голяма жегаааа, че пак че си бях взела и втора нощница, но мисля че при теб няма да се наложи.За всичко друго момичетата са ти обяснили. Стискаме палци!

Кремче какво стана с твоята овулация този месец?...фоликулчета има ли?
« Отговор #228 -: Май 02, 2008, 12:09:06 pm »
Забравих да ви се оплача, че днес ме мъчи един стомах и явно ще ми идва. Но  имам леко зацапване само...и ми е най-объркан този момент....дали да броя деня като първи за цикъла. А на 1-ви ден трябва да започна естрофема...а се чудя...то хапчето за сутринта го изтървах, но поне за довечера. Вие броите ли го?
*
« Отговор #229 -: Май 02, 2008, 12:36:14 pm »
Забравих да ви се оплача, че днес ме мъчи един стомах и явно ще ми идва. Но  имам леко зацапване само...и ми е най-объркан този момент....дали да броя деня като първи за цикъла. А на 1-ви ден трябва да започна естрофема...а се чудя...то хапчето за сутринта го изтървах, но поне за довечера. Вие броите ли го?
Зацапването не се брои за първи ден,трябва да изчакаш нормалното течение.
« Отговор #230 -: Май 02, 2008, 12:58:05 pm »
Зацапването не се брои за първи ден,трябва да изчакаш нормалното течение.
Благодаря вивичка. Все си е по-друго като чуя и вашето мнение.
*
« Отговор #231 -: Май 02, 2008, 14:12:40 pm »
Зацапването не се брои и освен това може да няма продължение, знаеш ли........... Понякога стават чудеса.........

Не съм ходила на фоликуметрия. Ще отида направо на 7-ми в Тутракан. Едва ли по празниците ще намеря някой лекар. Пък и сега нямам време, защото утре ще съм кръстница на сватба и имам за кратко други вълнения :D.

Момичета желая ви пролетно настроение, усмивки и приятни емоции. Наслаждавайте се на красивия сезон и си мечтайте............. stork-girl
« Отговор #232 -: Май 02, 2008, 14:51:15 pm »
Не съм ходила на фоликуметрия. Ще отида направо на 7-ми в Тутракан. Едва ли по празниците ще намеря някой лекар. Пък и сега нямам време, защото утре ще съм кръстница на сватба и имам за кратко други вълнения :D.
Ееее много хубави въления бих казала...хайде да поиграете хорца на сватбата и да се веселите много.

Наистина че по празниците едва ли някои ще работи усилено...въпреки че има и такива като нас...в счетоводството има срокове и през празниците също се работи. Между другото една колежка беше на преглед тази седмица в Тутракан и каза, че вече Галя няма да бъде на рецепцията в клиниката. А на мен така ми допадаше и беше много приказлива. Хайде сега кремче ще обаждаш кои ще я замества. При мен не се очаква скоро да съм при нашия док...ще ми домъчнее за него. :wink:
*
« Отговор #233 -: Май 02, 2008, 16:08:58 pm »
Ееееееее Кремче супер,пожелавам ви весело изкарване на сватбата.Да ти кажа и аз видях голям зор докато се престраша да отида при друг доктор за фоликулометрията,но така или инъче с д-р Бойчев не бяхме говорили за това,та реших сама да си я назнача.

Е защо Галя няма да е на рецепция,наистина беше доста контактна,поне докато чаках не скучаех докато тя е там,дано и новото момиче е като нея.
« Отговор #234 -: Май 03, 2008, 10:55:07 am »
Ееей хем работя, но все си мисля за нашите проблеми та се сетих да питам Евия за Плевенската клиника. Говорих с една приятелка и тя ми каза че там техниката била на високо ниво и че лекарите не престъпвали към инвитро без да са отхвърлили всички възможни пречки т.е. правели много предварителни изследвания. Та това вярно ли е? На теб какво се наложи да ти изследват, а имунологични правила ли си?
А д-р Емин както беше писала, че не е особено словоохотлив ти как се справи с питането...и изобщо как се процедирате при такива лекари....питате ли въпреки всичко :oops:. Аз като съм ходила само при Бойчев и сега като ми наложи да отида при друг ами спеках гипса яко :oops: и не питах и и много не ми обясниха. :?..... охх или много мисля :(.
*
« Отговор #235 -: Май 03, 2008, 12:41:52 pm »
към списъка за болница аз бих довабивила:
дезодорант, лимон (изцеждам си сока и го разреждам с вода, за да не ми се гади след упойката), списание, ластик/шнола/гребен, зарядно за телефон, превръзки (на мен ми зацапа вечерта след лапарото и продължи 4 дни, док каза, че било нормално), хавл. кърпа, лекарства (ако пиеш някакви други, аз си бях взела ФК, течен аналгин и свещички профенид, но нищо не ползвах там). не е никак страшно, аз се прибрах на следващия ден, и след 2 дни вече бях готова за  :bed:
*
« Отговор #236 -: Май 03, 2008, 12:52:39 pm »
hrhristova много сте бързи със  :bed:,мен ме достраша да се гушкаме след лапарото,а и не знаех дали може.И аз имах зацапване което продължи до цикъла(то си ми дойде 4 дена по-рано),но като ти гледам графиката и по време на зацапването сте се сексили.Пожелавам ти точно този месец да се е получило бебчето.
*
« Отговор #237 -: Май 03, 2008, 13:00:58 pm »
viva1 , благодаря за пожеланията, за съжаление (според док) няма шанс да стане бебче по нормален начин - имала съм страхотни страствания, махната ми е 1та тръба, имам 3-4 коремни опрации... въобще пълна каша - аз обаче не губя надежда - вярвам в чудеса... а и на всякъде чета, че точно след лапаро шансът е най-голям. чакам да ми дойде часът за преглед при д-р Бойчев - искам да чуя и неговото мнение преди да тръгнем за инвитро.
*
« Отговор #238 -: Май 03, 2008, 20:13:14 pm »
Благодаря ви за подрепата и съветите приятелки.Колкото по-малко остава,толкова повече се спичам.Внушавам си какви ли не простотии!Знам,че ще го преживея и не е толкова страшно обаче не мога да се спра да мисля.Добре,че сте вие .....иначе незнам :(
*
« Отговор #239 -: Май 03, 2008, 21:14:08 pm »
Благодаря ви за подрепата и съветите приятелки.Колкото по-малко остава,толкова повече се спичам.Внушавам си какви ли не простотии!Знам,че ще го преживея и не е толкова страшно обаче не мога да се спра да мисля.Добре,че сте вие .....иначе незнам :(

Ееее, няма страшно, ние сме с теб и ще очакваме само добри новини  :D