Цитат на: polja в април 13, 2008, 07:24:20
Неса ми махали нищо имам 2 тръби едната тотално запушена , а едната почти пропуска но нещо в края от към яйчника се е позапушила.Док. каза да не спираме с опитите можело и да стане нещо но аз несе надявам.А аз питах за 2 лапароскопия но док.каза ,че няма смисъл.Незнам вече какво да правя и незнам дали напълно да се доверя на моя лекар.
Поли,ти си точно като мен.Едната ми тръба е напълно запушена /даже сега при лапарото док изобщо не се е занимавал с нея/,а другата пропуска,ама много трудно.
Когато ми назначиха лапарото,аз се консултирах с още двама гинеколози.Тези двама плюс моя д-р Бойчев бяха на мнение,че при започване на процедура по инвитро е по-добре да нямаш тръби.Така,че при мен ако сега не се получи ще правя най-вероятно второ лапаро.
Ти защо не пробваш да намериш време и да чуеш мнението на Бойчев?
Ако вече знам какво да направя, и при кого да отида.Но за сега тъй като ми предстои местене в друг град,чакане на протоколи от каса и евентоално започване на инвитро ще позабавя темпото , а после ще го решаваме на ново от къде да започнем.Но дай боже не стигна до там да решавам при кого да отивам ,а да е станало бебчето от първия път.