Първата ми хидротубация е вече в историята
Преди всичко искам да уточня, че всичко е индивидуално и чак след това ще кажа, че много ме боля
Бях си сложила свещички тилкотил, но ми подразниха стомаха и не ми понасят. Незнам дали ми помогнаха. Но при всички положения другия път пак ще си сложа, обаче някакви други.
Правихме я в болницата, в отделението където лежах след лапарото. Добрата новина е, че минава много бързо - като цяло бях в "стаята на мъченията" около 10 минути. Силната болка трая само минутка, даже по-малко. После боли все по-малко и ти олеква бързо. Нямам болки в момента.
Отначало док ми направи промивка и после ми щипна шийката на матката с апарата на шулце, през който ми вкара лекарството. Това е процедурата с две думи.
Предполагам, че при другите момичета, които не ги е боляло много, е използван катетър, а не този апарат. Всъщност силната болка беше от този апарат, а не от лекарството. От лекарството се преживява, даже мога да кажа, че не боли /почти/.
Като заключение мога да кажа, че ние сме смели момичета и в името на бъдещите ни бебенца ще издържим колкото хидротубации трябва!!!!!!!!! Искам да успокоя всички, на които им предстои, че докато излезете от болницата и ще го забравите, защото както вече казах - боли, на за кратко!!!!!!!!!!!!!! Аз в понеделник пак съм там, значи се преживява