Здрвейте и от мен!
Cream снощи като ти прочетох поста веднага проверих в интернет за въпросният док.(Й.Димитров),защото нищо не ми говореше името и просто така от любопитство...Много се надявам да знаеш какво правиш, и който ти го е препоръчал да е бил наистина доволен от него.Сигурно и ти си се поровила и си прочела това онова...мен доста ме стреснаха мненията на другите момичета и най-вече, че преди 3год. е бил обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост на негова пациентка при инвитро процедура...Не се смятам за голям капацитет и по принцип мислех да не пиша нищо по въпроса за да не те дразня излишно,но ми е много мъчно за теб и затова си позволих.Иска ми се да мога да те успокоя по някакъв начин,но знам, че е невъзможно.Страхувам се да не направиш някаква грешка от отчаяние и после да съжаляваш.Най-малкото, което ти трябва сега е груб и арогантен лекар.Ако това те успокоява всички сме с различни проблеми и всички чакаме.Все пак заболяването ни е такова,че изисква време за възстановяване а по някога и по продължително лечение.Мисълта, че на всяка цена трябва да стане бебчето понякога действа негативно и не се получава нищо.Трябва да се отпуснеш малко...Моля те опитай!Вярвам,че другите момичета ще ме подкрепят.
Стискам ти палци каквото и да решиш.Успех!!!