здравейте,момичета!
тази темичка ми беше до болка позната!
и аз като
Faith_hope,работих в една малка/120служителя/,но просперираща фирма,занимаваща се с дарения и пр.,но...за самите служители нямаше такива екстри!
странното беше,че на собственика сестра му също беше с проблеми и отгоре на всичко си бяхме дружки!докато беше жива милата ме подкрепяше и той уж проявяваше съчувствие и разбиране!
на първато лапаро след като се върнах от софия,постоях 3дни вкъщи и отидох на работа,за да не се товарят колегите имало много работа-глупости!
пародията в случая:за тази 1 седмица почивка ми пусна отпуската/имахме право на 1седмица отпуска през годината и то с условието да е от октомври до февруари/
работех в търговска фирма и периода от март до октомври е най-силния!
понеже имах работа със счетоводителя знаех за какво става въпрос-болничните /20дни/се потулиха и не ми бяха изплатени и представете си ставаше въпрос за 80лв тогава
дарения и присвояване-никак не се връзва!
после се налагаше да излизам за разни изследвания,преглед и т.н нищо по-сериозно-всеки път ми се задаваха въпроси къде съм била,защо така внезапно,защо никого не съм предупредила - а аз винаги съм предупреждавала колегите/офиса се състоеше от:мен,брат ми,сестра му и още две колежка-големите колеги
/
палячо!!!!
търсеше ми кусури и най-накрая успя да сплете интригата във фирмата и се наложи да напусна,но...сега съм най-щастливия,радостен и спокоен човек!
вече 3год не работя и сме на една заплата,но...се справяме и имам цялото време за себе си!
представям си какви проблеми щях да имам ако трябваше да започна инвитро!изтръпвам като се замисля!
така,че...те винаги ще са недоволни и няма да ги променим с нашите проблеми и тревоги,за тях е важно фирмата да върви!
Efirche много си права!