0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ЪЪЪЪЪ,Мегги, отиди в емоционални, тема- КАкво е щастие или нещо такова. Вътре има много за четене.Последния пост от днес на любопитка, е този който търсим.Не мога да пратя линк ,защото не знам как се прави....Успех в търсенето.
И лека нощ на всички мили момичета,позитивни, и не чак толкова, уморени и не чак толкова, обнадеждени и не чак толкова. :bighug: :bighug: :bighug:
*
След вашите историй ме налегна една меланхолия...та и аз да ви кажа      ОБИЧАМ ВИ всички които ме посрещнахте така топло и ме приехте така радушно и толкова много ме подкрепяте :bighug: :bighug: :bighug:

Момичета ,днес усещам малко тъга в постовете ви .Знам ,че понякога много ни писва от всичкото това чакане,но трябва да се борим.А така заедно сме още по силни и ще успеем .И наистина да не забравямее за петицията на Симонка-ДА СЕ УСМИХВАМЕ...
Сасано,и аз преди 3 месеца се притеснявах от годините които навършвам,но не мога да ги спра,и моето мило до преди 2 години не беше готов за бебе,а годините отлетяха...
Стискам палци на всички очакващи :crossfingers:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
 Момичета, благодаря ви много за подкрепата!!!! Стискам палци и на всички вас!!! Заех се малко с шопинг и шофиране!!! ( Много обичам да карам по широките магистрали и да слушам силно музика!!! Тук, където живея,магистрали да искаш:) ) И поне за малко ми мина!!! :))))
Амииии сега остава да видим какво ще стане...... имам още 3, 4 дена да си почакам!!!

ОЧАКВАЩИ:

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
anjela80         5-6.04.
vmj_             8-9.04.
silvi4ka         8-9.04.
shu6enceto       8-9.04.
parsi            9.04.
Anika85          10.04.
Andreqivano      10-11.04.
Pipi_M           11.04.
Meggy            13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
sof              15-16.04
dgina            16.04.
nomine           17.04.
mikivl           17.04
biserche         19.04.
biberonka        19.04.   
svetal4y         19-20.04.
NOWILKA          20.04
hrisig           22-24.04.

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto
lqlyo

Мики,вече си в очакващи :wink:
Олимпия :crossfingers:
*
Благодаря ти Роузи :bighug:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Добър вечер!
Много съм объркана, притеснена и в общи линии се чувствам все едно съм на кръстопът и не знам кой път е верния.
След като прочетох днешните постове  и препратките към другата тема сълзи премрежиха очите ми и не можех повече да чета и буца заседна в гърлото, сякаш не можех да продумам.
Исках много неща да кажа, но мислите ми се лутат.Смислено изречение няма да мога да напиша сигурно.
Всички тук ще бъдем мами!!!Не се съмнявам.Тази борба ще бъде успешна!!!

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Заех се малко с шопинг и шофиране!!! ( Много обичам да карам по широките магистрали и да слушам силно музика!!! Тук, където живея,магистрали да искаш:) ) И поне за малко ми мина!!! :))))
И аз обичам да карам и да слушам музика почти до дупка.Даже си припявам и ми действа релаксиращо.Само дето тук няма широки улици.А в някои дупки, може да влезе цялата ми количка.
Лека нощ момичета!Виждам ,че всички днес сте се отчаяли нещо затова няма да пиша повече нищо и аз,че и при мен настроението е същото.
Да се молим тази седмица всички да бъдем по-позитивно настроени благодарение на хубави новини и много+++++++++++++++++++
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Добро утро дами!
Като най-раннобудна да ви поздравя
и да ви пожелая един прекрасен,
слънчев
и усмихнат ден,
изпълнен с много +++++++++ емоции!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Добро утро и от мен.Пожелавам ви ден изпълнен с много +++ настроение макар времето да е малко кофти. :comm:

*
Забравих да ви кажа - сега като си изпия кафето отивам да си купя тест -TODAY IS THE DAY.Сигурна съм че ще стискате палци  :D

*
Добро утро момичета хуба и усмихнат ден ви жела
Парси имаш едни силно стисати палци от мен.Дано като се събудя и отворя форума да си се похвалила с +++++ тест

*

Добро утро,мили дами !!! Лек и успешен ден на всички вас!!!

Добро утро и от мен. Пак съм тук!Ехе,колко имам да ви чета! :bighug: Липсвахте ми. Някой да има ++++++????? :ask: :grouphug:
*
Добро утро, хайде мн ++++++++++ тестчета днес  :bighug:

*
Забравих да ви кажа - сега като си изпия кафето отивам да си купя тест -TODAY IS THE DAY.Сигурна съм че ще стискате палци  :D
Имаш най-силно стиснатите палци от мен. Чакаме да се похвалиш.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ДОБРО УТРО! Кафенце и закусчица от мен!

Дано след вчеращният тъжен ден, днес, въпреки мрачното време емоциите да са на ниво!
И на мен ми стана много мъчно като прочетох поста на Любопитка, но след като писах и плаках, най-накрая като натиснах "публикувай", и ми даде ERROR!
 :BangHead:
Парси, естествено, че всички тук ще ти стискаме палци! Хайде, дано да ни отсрамиш тази седмица!  :crossfingers:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Нещо Новилка ми се губи, късе си мила?
Прочетох нещо за "хора от централата" и    много работа.Ама тя ни наглежда сигурна съм :wink:

Сигурна съм че ни наблюдава и ще разкаже някоя готина случка за да се посмеем  :P

Ееее, делегацията от Централата мина успешно.  :ballons:
А за готина случка- има само тъжна. От събота не сме кексвали с моя тъпанар. В събота вечерта/след последното кексене/ ми вика=:" За тази вечер как е графика за кекс?Пак ли трябва да съм отгоро?" :balk_153: :balk_150: :balk_149: :balk_149:
Побеснях меко казано. Направо ме хванаха лудите.  :balk_146: Теглих му такава благозвучна псувня,че съседите ме питаха пак ли съм псувала кучето. От тогава съм го ударила на сърдене,не му говоря, а той-"айде мило, не искаш л ида смачкаме чаршафите?" А моя отговор е винаги-" Тия чаршафи за какво ги гладих, за да ги мачкаш ли?Гледай си работата и мачовете!"
Така че този месец нещо няма май да се получи. Абе....... тъпанара си е тъпанар.
ХЕЙ, ДОМИ 123, виждам че си наколо, как си?

Добре съм, благодаря, че попита.Следя всичко, което се случва около вас и ми е много тъжно, че така сте се обезкуражили напоследък/по-точно вчера/.Но мисля, че не е много подходящо да ви занимавам с моите "бременни" проблеми, знам, че няма да ви е много приятно, след като всички вие сте готови на всичко, за да ги изпитате.Възхищавам се на всяка една от вас, вие сте изключително силни ЖЕНИ и всички заслужавате това, за което се борите.Надявам се не ми се сърдите, че надничам във вашата темичка.Успех на всички и много стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен.