Това че си вярваш Светалчи е най-доброто ,което правиш за себе си в момента,защото отчаянието и безверието са лоши спътници...
Целувам те!
Момичета ,в емоционални,Любопитка е пуснала много тъжен пост и аз пуснах темичка в нейна подкрепа ,ако искате може да погледнете там...
Любче в тази тема към която си пуснала линк, аз намерих и твой пост от 4-ти март, който не звучи по- добре от този на Любопитка. Ако знаеш как те разбирам.Сърцето ми плаче като чета такива неща.И аз не се разбирам с майка си, която също е много властна. Непрекъснато си повтарям, че аз съм виновна за отношенията ни, защото аз съм дъщерята и аз би трябвало да я разбера.Вече не знам истина ли е или не....Нямам баща обаче ,мънички сме били с моя брат-близнак , когато е пчинал и си мисля , че все пак и дължа уважение и нещо повече дори за това , че тя все пак се справи в най-трудното време за всички-89г....
И все пак....не знам....опитвам се да не разрешавам да ми бъркат нито в емоционалното нито в психическото състояние, когато смятам , че не е необходимо и не е правилно.Това е...Късно се научих да отстоявам себе си...Не че ми е по-лесно.
Изобщо не знам дали разбра и дали успях да напиша това което исках. Плача за теб и за любопитка и за всички като вас и мен с подобни преживявания и усещания. Не е честно. Имам една приятелка, която има двегодишна дъщеря.Самата тя е на 25.Не можеш да си представиш как се възпитава това дете.Не съм вярвала че толкова млада жена може да бъде толкова мъдра по отношение на детето си...толкова търпелива и последователна. Надявам се да съм като нея някога когато стана майка. Тоогава съм сигурна, че детето ми ще расте спокойно,в приятелски и доверени отношения с родителите си, знаещо добро и лошо, и не на последно място- осъзнаващо своята индивидуалност неповторимост и цена.
Прегръщам те и ти казвам- не си празна,и не съм съгласна че не ставаш за нищо както си казала - ти си невероятен приятел макар и он-лайн.Представям си какво си за приятелите си, които виждаш всеки ден очи в очи. Това е толкова хубаво.
По пълен с емоции и усещания пост не бях срещала...