Привет и от мен, нова седмица - нови ++++ !!!
"Меггииииии ! Да ги нямаме такиваааа! Ние нали се разбрахме само усмивки да има?! Ох, сега и на работаааааа! А бе тия хора не ти ли дават почивка, ти не им ли каза,че трябва вече да те щадят? Спорен ден и да не се преуморяваш!
Джина, Бисерче, /как и двете си вървите, май не моим да се сетим за едната без да се сетим за другата/, как сте бе дружки, едреете ли? Ей, да знаете че не съм спряла да стискам палци, вие двечките и Мегги обезателно трябва да изкарате +++++++++ на теста. Ще учите ли, не ли, не ме ин-те-ре-су-ва!!!!Ясно!!!
Не, момичета, майтапа настрана, но аз наистина разчитам да се отпишете вече от тая тема."
Дани, благодаря ти, че още ни стискаш палци, ама моето очакване е след 10-тина дни и гледам да не мисля много за това. Пък и Меги и Джина са преди мен
Веднага щом видя две чертички се отписвам от темата, ама ... когато - тогава ...
Сладури,едвам ви изчетох. Аз тези дни се "изгубих", бяхме на Белмекен и попаднахме в снежна буря. И ние имахме емоции /почти като Софи/,но дойде снегорин и ни измъкна от преспите. Иначе там беше една "зимна приказка" -валя сняг без да спре 40 часа. Заредих се с много положителна енергия и изпращам и на вас от нея - с най-голямо удоволствие. И както е в природата - след бурята-слънце грее, така и при нас е време да "изгреят" по две чертички !!!
@Меги@, искрено ти съчувствам, вярвам че скоро отново ще се зарадваш на положителен тест и тогава ще разхождаш голямо шкембе 9 месеца
!
Силвичка, вярвам че днес или утре чертичките ще са по-наситени !!! Сега дори тихичко няма да ти честитя, има време за това, важното е всичко да е наред и ЧХГ да се удвоява ежедневно!!!
Драгица, аз мисля, че имаш шанс за ++++, може да не отчита още теста, пробвай пак с друга марка, а аз стискам палци!!!
Любе, Дани, видях, че купон сте си организирали, и аз искам да се включа другият път
Желая ви чудесно настроение и много поводи за усмивки!!!
И много