0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Галичка благодаря и на теб-толкова се надявам.
Ladybebi Успех с малкото човече и не се давай на гадния грип да те пребори :x

*
Силве, а дано да стана по - ярки, но лично на мен и така ми харесват чертичките ти.Пу дано всяка от нас близките седмици да види такива.
Меги, благодаря ти за бързото реагиране, ама ще ме махнеш ли от ловуващите , че да ми дойде късмета в очакващите....Абе не че съм отказала секса.... :lol:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
почтииии виии изчетохххх, колкото успях- да кажа на всички новодошли- здравейте и бързо да си отивате, не че няма да ние приятно, а......

Божке, как се зарадвах за двете чертички, но после спрях да се радвам- трябва да е умерено всичко, за да не обърнем колата...а аз знам че няма!

Днес съм на лекар, за да видим докъде ми е пораснал фоликула и дали изобщо расте нещо, искрено се надявам този месец ловния ми сезон да е успешен, ако ли не продължавам, но.....трябва повече мацки да се разкарат от тази темичка, нещо почваме да тежим.....Аз днес му викам на мъж ми, че то с искане бебето няма да дойде, трябва и малко секс, че не съм като Дева Мария!Той ми се смеее....нищо смешно не съм казала- той си мисли че мога и сама ли???Ех, тез мъже, но поне с шефа съм в добри отношения че иначе!!!!!!Довечера ако мога ще ви пиша, ако не утре. Вярвай те в мечтите си, ние сме на ход!!! :wink: :P
Здравейте момиченца-кокиченца:-) Вижте ква седмица слънчева и пролетна се задава:-) Дано имаме поводи за мноооого радости:-)
А моята температурка още си седи 37 градуса,въпреки,че М мина и замина.Беше за 2 дни на гости лелката гадна.Доста оскъдна беше- използвах само 4 превръзки. Тази сутрин правих тест Шуър чек взех- напълно отрицателен. Кво да мисля незнам. Въобще не падна нито преди,нито по време на М нито до ден днешен. Някой ако знае нещо да предполага:-)Мерси за което
Здравей Dragica, някъде четох, че ако в продължение на повече от 16 дни температурата е постоянно над 37.1 може да се предполага бременност...Ако лелката е била и по-светла от обичайното имаме повод да се надяваме на ++++-стискам палци :crossfingers:
да е такъв случая при теб  :balk_48:
Ако БТ се задържи над 37 градуса повече от 18 дена след ову , тогава е много показателен симптом за бременност.
« Последна редакция: Април 07, 2008, 13:39:09 pm от fatalwoman »
Привет и от мен, нова седмица - нови ++++ !!!

"Меггииииии ! Да ги нямаме такиваааа! Ние нали се разбрахме само усмивки да има?! Ох, сега и на работаааааа! А бе тия хора не ти ли дават почивка, ти не им ли каза,че трябва вече да те щадят? Спорен ден и да не се преуморяваш!

Джина, Бисерче, /как и двете си вървите, май не моим да се сетим за едната без да се сетим за другата/, как сте бе дружки, едреете ли? Ей, да знаете че не съм спряла да стискам палци, вие двечките и Мегги обезателно трябва да изкарате +++++++++ на теста. Ще учите ли, не ли, не ме ин-те-ре-су-ва!!!!Ясно!!!
 Не, момичета, майтапа настрана, но аз наистина разчитам да се отпишете вече от тая тема."

Дани, благодаря ти, че още ни стискаш палци, ама моето очакване е след 10-тина дни и гледам да не мисля много за това. Пък и Меги и Джина са преди мен  :lol: Веднага щом видя две чертички се отписвам от темата, ама ... когато - тогава ...
   Сладури,едвам ви изчетох. Аз тези дни се "изгубих", бяхме на Белмекен и попаднахме в снежна буря. И ние имахме емоции /почти като Софи/,но дойде снегорин и ни измъкна от преспите. Иначе там беше една "зимна приказка" -валя сняг без да спре 40 часа. Заредих се с много положителна енергия и изпращам и на вас от нея - с най-голямо удоволствие. И както е в природата - след бурята-слънце грее, така и при нас е време да "изгреят" по две чертички !!!
@Меги@, искрено ти съчувствам, вярвам че скоро отново ще се зарадваш на положителен тест и тогава ще разхождаш голямо шкембе 9 месеца  :bighug:  !
 Силвичка, вярвам че днес или утре чертичките ще са по-наситени !!! Сега дори тихичко няма да ти честитя, има време за това, важното е всичко да е наред и ЧХГ да се удвоява ежедневно!!!
  Драгица, аз мисля, че имаш шанс за ++++, може да не отчита още теста, пробвай пак с друга марка, а аз стискам палци!!!
Любе, Дани, видях, че купон сте си организирали, и аз искам да се включа другият път  :lol: :lol: :lol:
Желая ви чудесно настроение и много поводи за усмивки!!!
И много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

момичета, да знаете гинеколози - ендокринолози? от София??? спешно ми трябва!!!
Занете ли нещо за д-р Начев, д-р Тодорова - ендокринолози, накакви техни контакти?  :wink:
За първи път се включвам в този купон и очаквам +++++ резултат, но за сега не ме огрява!  :wink:
*
За първи път се включвам в този купон и очаквам +++++ резултат, но за сега не ме огрява!  :wink:
Здравей Sasano!!!Добре дошла при нас!Пожелавам ти съвсем скоро да се преместиш в темичката на бременелките!!!
 :welcome_1: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Хей Олимпия ,ти се върнаааа :) Дано да е с гръм и трясък,ДАНО, ДАНО ДАНО... :)

Мацки ,мен и тоя месец ми се размина грипа..,днес поработих стабилно и се поизпотих и ми мина гадното...Тонуса ми се върна..Но днес се премерих и установих че наистина съм качила 1кг.,а трябваше да съм свалила поне 2...Както и да е..

Да ви се похваля ,че на мен БТ ми се покачи с около 4/5 десети и май съм имала ову на 45 ден някъде... Надявам се до 1 седмица да ми дойде лелката..,че днес ми е 49 ден...ЯКо а ?!:) :) :)

Стискам много палци на всички и ви искам БРЕМЕННИИИ!!!
*
Спокойно мила скоро и теб ще те обрее  :wink:

*
Хей Олимпия ,ти се върнаааа :) Дано да е с гръм и трясък,ДАНО, ДАНО ДАНО... :)

Мацки ,мен и тоя месец ми се размина грипа..,днес поработих стабилно и се поизпотих и ми мина гадното...Тонуса ми се върна..Но днес се премерих и установих че наистина съм качила 1кг.,а трябваше да съм свалила поне 2...Както и да е..

Да ви се похваля ,че на мен БТ ми се покачи с около 4/5 десети и май съм имала ову на 45 ден някъде... Надявам се до 1 седмица да ми дойде лелката..,че днес ми е 49 ден...ЯКо а ?!:) :) :)

Стискам много палци на всички и ви искам БРЕМЕННИИИ!!!
Любче,браво на теб-няма да се даваш на някакъв грип,я!
*
 :welcome_1: sasano и успех скоро да изчезнеш към темата на бременнитеееее
Докато не започнах да влизам тук не предполагах, че има такава силна група, момичета! :youwoman:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
 Благодаря ви Галичка, бебебе, любабойко за стиснатите палци!!! Перси, хайде да се похвалиш след 2 дена. Кой ден ти е? Само не избързвай с теста!!!!
Любе, появих се и дано както казваш да е с гръм и трясък  :lol:  :lol:  :lol:
А на теб как ти вървят приготовленията??? Миналата година мина нашата сватба и беше най-великият ден в живота ми!!!! БЕше невероятно хубаво!!! Желая ти да изживееш твоя велик ден, а после да си увеличите семейтвото!!! Че трима е по-добре от двама все пак!!! :))))
*
Определено е така Олимпия..Надявам се деня да ми е незабравим ,но повече се надявам да сме трима най-късно средата на следващата година ,иначе незнам къде ще търся пазар за сила.... :)
*
Определено е така Олимпия..Надявам се деня да ми е незабравим ,но повече се надявам да сме трима най-късно средата на следващата година ,иначе незнам къде ще търся пазар за сила.... :)
спокойно миличка! ще сте трима , а дай боже и 4-има! нали знаеш , че Господ бави , но не забравя - няма да ви забрави и вас!
Хей момичета вижте в www.snimka.bg коя снимка е снимка на деня :D На NOWILKA бебето :lol:
*
Благодаря ви Галичка, бебебе, любабойко за стиснатите палци!!! Перси, хайде да се похвалиш след 2 дена. Кой ден ти е? Само не избързвай с теста!!!!
Любе, появих се и дано както казваш да е с гръм и трясък  :lol:  :lol:  :lol:
А на теб как ти вървят приготовленията??? Миналата година мина нашата сватба и беше най-великият ден в живота ми!!!! БЕше невероятно хубаво!!! Желая ти да изживееш твоя велик ден, а после да си увеличите семейтвото!!! Че трима е по-добре от двама все пак!!! :))))
Вдругиден ми е 12 ден-тогава доки каза да направя теста

*
Надявам се да покаже адекватен отговор че не издържам вече мацкиииии-ще се пръсна от любопитство.А и тоя моя корем много ме боли бе цяла нощ не съм спала а не смея да пия нищо.Хайде да излезем на по бира :wine:

*
Парси с тебе сме! Ще стискаме палци!!!!!1 :wink: