0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #440 -: Април 05, 2008, 20:24:05 pm »
Ей, Дани, откъде ги вадиш тези хубави картинки, няма нужда да чета поста, за да разбера от кой е, супер си :-)

И пак сте правили купон без мен, и танци е имало, и оркестър, ама че сте лоши, момичета :-)
« Последна редакция: Април 05, 2008, 20:36:33 pm от Meggy »

*
Меги,моята БТ и тя не ще да се покачва,че не знам...

Джина, що да не се покачва бе, мила, даже мисля, че е доста добре. А и гледам, че с доста добър материал сте правили инсето, така че много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен. Успех!

*
Здравейте банда!!!
Аз днес хууубавичко си поспах.И сега смятам да изляза и да се мотам до довечера, стига седене и чудене в къщи!Вие си купонясвайте, аз ще съм тук в разгара.
Цитат
Милото ме ядоса като не отиде за спермограма и ре6их само да го натискам и да 4акам.
ne6i, мила хващай го за ушите, защото това е първа много важна стъпка.Той моя не се дърпаше, ама все отлагаше, защото милия беше убеден ,че всичко му е о'к.
Нищо не се знае предварително.
Айде чао до довечера!!!

То въпроса е 4е каза 4е 6те отиде, но все няма време, все има много работа и времемто си минава. сно6ти му припомних, въпреки 4е казах 4е няма да го натискам и да го тормозя, когато прецени. Но сно6ти преля и му го казах.
тук се заформя голям купон, ха дано има бебе6ко парти на за4атие скоро

Моя пък се съгласи веднага на СГ, защото беше убеден, че едва ли не няма никакви живи плувци и в него е проблема. Е, за съжаление, беше прав, не са напълно умрели, но все пак са малко бавни. Не го притеснявай, защото и насила няма да стане, но му обясни спокойно и мисля, че ще разбере :-)

*
Виксън, кофти е, но нищо фатално не е станало, е да изпуснахте този месец, но следващия няма да се предавате и най-накрая ще поатигнете целта, убедена съм.

Меги, адашче мила,, много съжалявам затова, което си преживяла, имаш една голяма  :bighug: :bighug: :bighug: от мен. С думи няма да те утеша, но знай, че винаги можеш да се облегнеш на едно приятелско рамо да си поплачеш и споделиш.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Виксън,знам колко е гадно,но не се отчайвай!Знаеш,че аз съм почти всеки месец с киста!Дори този имах 2 една в друга!Беше ужасно,но само напред и така!Сега едната се е пукнала,а другата е останала,но си пия хопчета и ще се махне и тя!А и размера не трябва да те притеснява,защото моите са винаги по 60-70мм!Но нали знаеш само напред без да се предаваме!Прегръдки и целувки!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета нещо тази седмица я минахме без +++++ тестове!Но аз не се отчайвам,защото те ще завалят следващата!Съгласни ли сте с мен?Дано за Великден се изпълни форумчето със +++ резултати и после да си открием нов!А дано!
*
М<еги, съжалявам мила, незнам какво да кажа, прегръ6там те. бъди силна :bighug: :bighug: :bighug:Благодаря ти за съвета :balk_21:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Vickson, много съжалявам, че така се е получило при вас.Всички много се надявахме, добре е че не се отчайваш.
@_Megi_@, не мога да кажа, че разбирам, защто никога не съм била бременна.Мога само силно да те  :bighug:. Бъди силна, скоро пак ще видиш  :bfp:, както и всички момичета от тази темичка, защото го заслужават.
*
Vickson миличка съжалявам,но горе главата-всичко ще премине и накрая ще се радваш на едно малко чудо!!!  :bighug:
@_Megi_@ искрено ти съчувствам и се надявам оттук нататък за теб да има само положителни емоции. :bighug:
*
не съм ви забравила но се случиха доста неща и с една дума мисед това е нямам какво да кажа повече
Миличка :balk_144: :balk_145:много съжалявам!Бъди силна! :bighug:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Вие сте моята подкрепа и упора, заради вас и да искам немога да се отчаям или да се предам, само напред и на горе, надявам се!  :wink:
Голяма прегръдка на всички ви! И лека нощ  :)
*
Вие сте моята подкрепа и упора, заради вас и да искам немога да се отчаям или да се предам, само напред и на горе, надявам се!  :wink:
Голяма прегръдка на всички ви! И лека нощ  :)
Лека нощ миличка! :balk_21:
Виждам ,че всички вече сте си легнали!Но все пак реших да ви пиша и дано да укоража някоя от вас.
Меги съжалявам за това ,което ти  се е случило.Надявам се всичко да е наред следващия път :grouphug:
Виксън аз почти винаги съм с кисти ,но не мисля ,че трябва да се предаваме.Ако сте забелязали в това,което съм писала споделих ,че една моя приятелка е бременна ,а тя милата все си е имала проблеми-кисти(и то доста болезнени),уголемен яйчник,нередовен цикъл(даже много-по някога не и идваше с месеци )пъ сега е бременна.Така,че винаги има надежда смело напред ще дойде и нашия ден!!!! :bighug: :bfp1:
А аз да ви кажа сигурно ще ме помислите за луда,но всеки месец си мисля сега ще да е чудото,но този път имам някакво странно чуство,че се е получило.Нямам симптоми,рано ми е още за тестове,но съм сигурна.Ще бързам да си купя един ,за да съм на 1000% сигурна.
Да,странно е ,но е някак убедително чуството.
Прегръщам ви и ви желая лека и ползотворна нощ! :bed: :balk_126:
*
Няма оркестри, няма музика...Нищо, другата седмица ще има много плюсове. И по-другата също.Момичета, не се отчайвайте, моля ви.Всичките ми вдъхнахте такава надежда и вяра, че ако видя че в някой от вас е умряла, умирам веднга и аз....Всички до няколко седмици ще изчезнем от тази тема и ще я оставим на следващите, които сега тепърва се сблъскват с емоцията от следенето на БТ, ЦС и какво ли още не...  и при тях ще следва нормалния кръговрат - идват отиват и оставят надеждата и очакването за следващите.Никой да не си и помисля, че няма да е така.Хайде лека нощ и от мен и пазете положителната енергия и емоции за новите плюсчета ,които ни очакват....
Целувам ви всички и ви прегръщам с благодарност
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
не съм ви забравила но се случиха доста неща и с една дума мисед това е нямам какво да кажа повече

Понякога думите са бедни за да изразим с тях това,което чувстваме....какво да ти кажа....не зная...винаги е гадно....изживей емоцията си докрай и когато си готова стани и отново продължи! Аз съм с теб!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
Любче, мила, моля те прости ми за днес! Така гадно те излъгах, а вообще не съм искала да се получи така! Имах един непредвиден и един предвиден, но забравен ангажимент и .....ГАФ.....мнооооооого съжалявам. Развалих май купона. Ще се реванширам....дано не ми се сърдиш много.

http://www.youtube.com/watch?v=IiKOYYUy234

Специален поздрав за теб! / Посланието към теб е заглавието на песента да знаеш!/
« Последна редакция: Април 06, 2008, 02:04:59 am от everything_possible »
*

everything_possible

• 957
 Vickson , горе главата! Не се предавай, борбата продължава, а най-хубавото тепърва предстои!
*
Виждам ,че всички вече сте си легнали!Но все пак реших да ви пиша и дано да укоража някоя от вас.
Меги съжалявам за това ,което ти  се е случило.Надявам се всичко да е наред следващия път :grouphug:
Виксън аз почти винаги съм с кисти ,но не мисля ,че трябва да се предаваме.Ако сте забелязали в това,което съм писала споделих ,че една моя приятелка е бременна ,а тя милата все си е имала проблеми-кисти(и то доста болезнени),уголемен яйчник,нередовен цикъл(даже много-по някога не и идваше с месеци )пъ сега е бременна.Така,че винаги има надежда смело напред ще дойде и нашия ден!!!! :bighug: :bfp1:
А аз да ви кажа сигурно ще ме помислите за луда,но всеки месец си мисля сега ще да е чудото,но този път имам някакво странно чуство,че се е получило.Нямам симптоми,рано ми е още за тестове,но съм сигурна.Ще бързам да си купя един ,за да съм на 1000% сигурна.
Да,странно е ,но е някак убедително чуството.
Прегръщам ви и ви желая лека и ползотворна нощ! :bed: :balk_126:
Желая ти от сърце това да е твоя месец :sucky:

*

everything_possible

• 957
Ladies!

Приятен ден и много слънчево настроение!

*
Добро утро! В този дъждовен ден ви пожелвам много усмивки и емоции. Да напълните теми4ката с ++++++++++++++++++++, ве4е е време.