0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ей Новилка! Здрасти :lol: абе душа притесних се за теб
ама май сега като чета си мисля че за мъжа ти е трябвало да се притеснявам хихихихи  :balk_68: кака по-полека, че той ще ти трябва пак... евентуално  :lol:
Аз пак ще питам, абе девойки - вие със закъсненията... някоя няма ли да каже нещо съдържащо две чертички?!?!?!  :balk_113:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравейте и от мен момичета!! Днес положението във фирмата е доста непечено, навързо ви прочетах и ще продължа с начинанието си.
Силвем съжалява и аз, но живота е кръговрат.

Новилка вдигна ми натроение, ще го претепеш твоето любимо мъжле, но да знаеш пак се смях доста,  :lol:
Целувам ви всичките, лек и успешен ден.
Време е вече да чуем че има ++++++++++

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
И на мен днес ми е много тъпо!  :x Гадният ми мъдрец продължава да никне и е отвратително! Гладна съм, а започнах да спазвам режима на харене на Д-р Дюкан и още съм на месната фаза, а с този зъбобол не ми е ясно как ще стане номера с нахранването! 8O Но ще наминавам да ви следя за днеска какви ще ги вършите!  :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Здравейте сладуранки  :bighug:
Аз само да се запиша,за да ви следя темичката  :wink:
Пък знаеш ли,може и да сурна крачета за няколко  :bfp: :)
Гледам че скоро никой не се е похвалил, не се отказвайте ей...
( и по-леко с мъжете,че без тях трудно :balk_87:)
Да ви кажа само,че съпреживявам всичко с всяка една от вас,много ми липсвате и много се радвам когато някоя постигне успех. Пиша и в един друг форум,но просто не е същото...
Продължавайте да се подкрепяте взаимно и да вярвате. Бъдете сигурни че рано или късно всички ще бъдете щастливи мами  :D
  :blowingdust: заплювам ви за късмет  :)
ОЧАКВАЩИ:
dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
nomine           17.04
hrisig           22-24.04

ЛОВУВАЩИ:
vmj_
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna

Коя от всички тук в списъка си мълчи? 8O Да не започвам поименно да питам, признайте си!!!!! :balk_159: Любе, да не би ти да си мълчиш,а? :ask:
*
Здравейте мацки! :D
Току що се връщам от клиниката.Снощните коремни преси дадоха резултат и фоликула се спука.Сега ми остава да чакам и да се надявам на чудо/понеже не се знае колко са преживяли плувците/
Момичета включете ме към очакващи++.Теста ще е на 16.04,а до тогава стискайте силно :crossfingers:
Силвичка,много съжалявам за баба ти!
Момичета обичам ви и ви прегръщам сииииилно!
Хубав ден ви желая!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Цитат
Продължавайте да се подкрепяте взаимно и да вярвате. Бъдете сигурни че рано или късно всички ще бъдете щастливи мами  
   заплювам ви за късмет  
Благодаря за топлите думи sisilia, дано наистина си ни на късмет :crossfingers:. Лека бременност и здраво бебче.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте мацки! :D
Току що се връщам от клиниката.Снощните коремни преси дадоха резултат и фоликула се спука.Сега ми остава да чакам и да се надявам на чудо/понеже не се знае колко са преживяли плувците/
Момичета включете ме към очакващи++.Теста ще е на 16.04,а до тогава стискайте силно :crossfingers:
Това е чудесна новина, много се радвам за успешното начало,  :crossfingers: на 16.04 да видш :bfp:
Ох...спокойна отивам да се трудя днес  :D
*
ОЧАКВАЩИ:
tancheto        31.03
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
nomine           17.04
dgina           16.04

ЛОВУВАЩИ:
vmj_
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
*
Добър ден и от мен момичета! Нека днешния ден ви донесе много +++ емоции!
dgina имаш много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен. Дано 16.04 да е един от най-щастливите в живота!
любее пожелавам ти днес Кацаров да ви зарадва ! Ти го залужаваш!
Хайде днес някой да се похвали най-накрая с +++
*
Роси,благодаря ти миличка! :balk_21:
Брей пак не сте скучали,изписали сте 3 страници :balk_122:
Джинка,стискам силно палци миличка ,и на 16 да имаш  :bfp:
Люба ,късмет за довечера ,дано нещата не са такива каквито изглеждат ,вчрвай ,че за всяко нещо си има решение,няма невъзможни неща  :crossfingers: yahoo_17
Новилка,по полека с мъжо :Dче довечера пак ще ти е нужен :lol:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет и от мен!Аз вече се върнах от работа!Станала съм рано,но така ми се спи!Ей,момичета хайде да положителните тестове да излизат на яве!Късмет на всички със закъснение!
Здравейте момичета,
имах последните месеци много ангажименти за което се извинявам, че не съм ви писала, но мислено съм с вас.
Молба пишете ме и мен в нечакащите на 14,04,2008
Целувки, хубав ден и стискам на всички палци!!! :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
любеее и от мен успех с доктора, после веднага да ни пишеш- аз поне лично много се интересувам какво е станало!! 8O :ask:

много ми се иска да си сменя професията- да стана майчица, леле и мога да раждам цял живот :band:какъв купон ще бъде, горко на мъж ми! :band: :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_016: :bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021: :bori_022: :bori_023: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:ще си имам от всички по едно!
*
ОЧАКВАЩИ:
titali_          14.04.
tancheto        31.03
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
nomine           17.04
dgina           16.04

ЛОВУВАЩИ:

vmj_
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe

Здравейте момичета!!!Искам и аз да пожелая много +++ резултати в новата ни темичка!!!На всички ЛОВУВАЩИ пожелавам  :eggsperm:,а на всички ОЧАКВАЩИ да видят  :bfp: !На Meggy,Dgina i Biserche  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да се е получило и съвсем скоро да ни зарадвате с +++ резултати!
Silvi4ka много съжалявам за загубата ти  :bighug:.
Любче при теб как са нещата,какво става с  :witch:?
Прегръщам ви и ви целувам всички!!!
« Последна редакция: Април 02, 2008, 13:36:48 pm от bebebe »
*
Мерси Роси и Роси :) ,въпеки че не ми се вярва си викам ДАНО!

Джина,искам те с положителен тест на 16.04,иначе идвам и те изяждам...:)Стискам ти много силно палци и имаш моята пълна подкрепа..
*
Бебеее ,нема я пущината...:( Направо ще се спукам от яд...Но не искам да гълтам хапове ,за да ми дойде... Ще си я чакам...Тя няма да се забави още много ,щото много ме боли пупата тези дни..А и циците малко ?!... :)
« Последна редакция: Април 02, 2008, 13:42:56 pm от lubaboiko »
*

simoni

• 352
това с изяждането ми хареса много и аз се присединявам, аз ще ям от останалото! :P :wink:
*

simoni

• 352
Любе, колко дни направи без Ц.?