0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
radost_I, да ти е жив и здрав таткото, че скоро ще му се налага внуче да забавлава!
Бисерче, хайде, започвай да действаш с коремните преси и дано се пукне фоликулчето, че от тая банда плувци да излезе един първенец да опложда!
Ле-ле, ама ако наистина ми хващат гледаческите способности, ми да ви гледам на бързо на всички!
Урочасвам всички от зачатие да си получат така мечтаните точици и да задръстим парковете и градинките от бебешки колички! Пу-пу-пу, да ни е уроки!

ДАНО, ДАНО, ДАНО

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Радоста да ти е жив и здрав таткото, скоро да го зарадваш с много, много, внучета.

Соф урочасвай, така те искам, твоите урок и да достигнаг всички ни    :bighug:

*
Радост,да ти е жив и здрав таткото и скоро да го направиш дядо...Пожелавам ти го :)

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ей мацкиииии, абе много пишете бе!!!!!Само за два часа ме нямаше... мале мале
Софи - МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ искам и на мен да ми гледаш!!! :) ш'ти платя! Како, я кажи кво ш'ми са случи, давам 5 ле'а  :balk_69: и мен ме хвана лигнята маййййй  :ywoohoo:
Радост - Да ти е жив и здрав таткото! Скоро да е бъдещ дядо  :lol:
Бисерче - я кажи мила какво общо имат коремните преси със пукането на фуликула?!?!  :ask: аз имам един дето трябва да се пукне на всяка цена тия дни плийййз !
*
Благодаря ви мили приятелки! Разплакахте ме от умиление. Толкова сте добрички всички1 Дай боже скоро всяка от нас да усети най-голямото щастие -  майчинството! Като се замисля май не мечтая за нищо друго - само бебче. Да съм честна искам трички , но да дойде едничко на първо време.  :bighug: :bighug: :bighug: Много се радвам че попаднах при вас. Запълнихте голямата ми празнина -  тук в Италия нямам приятели и ми е доста самотно. Но откакто ви намерих във всеки свободен момент ви чета и се забавлявам искрено. Благодаря на всички ви!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Цитат
искам трички
и аз и аз.От утре запо4вам стимулацията дано станат хубави фуликули а от там и три хубави бебешока да се пракнат след време. :lol:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
Цитат
искам трички
и аз и аз.От утре запо4вам стимулацията дано станат хубави фуликули а от там и три хубави бебешока да се пракнат след време. :lol:

Ти с процедура ли си ?!
*
Здравейте ,момичета!
Най после се реших и аз да се запиша при чакащите!Надявам се има място за още една изстрадала като вас.
Днес е 1 април и моят М нашега наистина дойде.Миналата година забременях през април
(но както може да разберете от лентичката ми - безуспешно)надяваме се тази година април да е късметлийският ни месец.
ЖЕЛАЯ ВИ ЩЪРКЕЛЪТ ДА НАВЕСТИ И ВАС!!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте и от мен!Най-после се прибрах у дома!Момичета вчера бяхме при док и едната киста ми е останала!Сега съм на герикапс и азитрокс!На 11-12 ден трябва да отида пак!Да видим какво става и кога ще бъде ову!Пожелавам ви късмет на всички,дето сте на процедури днес и на другите!
*
Евче,дано скоро се оправят нещата и да си бременееш спокойно веднага след това... :)
*

petq74

• 373
Цитат
Ти с процедура ли си ?!
в какъв смисъл? немога да разбера :wink:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
mama*07,пожелавам ти всичко лощо да остане зад гърба ти и скоро да видиш двете чертички.
petq74 :crossfingers:успех.
eveishan,дано се наредят нещата при теб и скоро да ни зарадваш.
radost_I,да ти е жив и здрав татко ти и скоро да стане дядо :happy_birthday_1:
Бисерче,започвай с коремните преси да се пука фоликулчето и да си свършва работата.Успех миличка.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Аз ви оставям момичета, стига работа за днес, отивам да приготвя вечерята на мъжлето и послее  :bed:  да му мисли.  :P Чао, лека и спокойна вечер. Обчам ви всички, ще ми липсвате. :P

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Здравейте ,момичета!
Най после се реших и аз да се запиша при чакащите!Надявам се има място за още една изстрадала като вас.
Днес е 1 април и моят М нашега наистина дойде.Миналата година забременях през април
(но както може да разберете от лентичката ми - безуспешно)надяваме се тази година април да е късметлийският ни месец.

Здравей приятелко! Радвам се,че си сред нас! Аз съм ddn007 ако не си ме забравила! Може би си забелязала, че вече си включена в ОЧАКВАЩИ ++++++++! Радвам се че си тук, както се радвам за себе си! Твоята история преди време ме трогна и ти остана в сърцето ми със своето огорчение и най-вече липсата ти на вяра в бог. Тогава ти обещах нещо и продължавам да го правя. В твое лице намирам една сродна душа и ще се радвам безкрайно ако продължиш борбата редом с всички нас!

Мили момичета,
Тази икона ми я подари един мой колега, който ме видял в църквата да се моля и решил да ми я нарисува. Тъй като вие сте част от моето семейство реших да я споделя с вас. Нарича се "Богородица- Умиление" и е един от най-разпространените видове изображения на Пресвета Богородица с Младенеца.

"измежду иконите в православния храм може би най-сърдечният, най-спонтанно предпочитаният е онзи лик, на който Богородица е с Младенеца на скута си - опряла главата си о Неговата, но същевременно обърнала очите си - широко отворени и безмълвно тихи, към застаналия пред нея."

Надявам се и вярвам да приемете тази споделена икона, която да топли душите ви и да ви дава НАДЕЖДА както на мен!

« Последна редакция: Април 01, 2008, 18:21:41 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Благодаря милички за подкрепата!Просто има моменти,в които само с вас искам и мога да споделям,защото само вие ме разбирате най-точно!Надявам се този месец наистина нещата при всички ни да се наредят така,както искаме!Дано Господ ни дари най-желаното!Искрена ви целувам и ви прегръщам!
*

petq74

• 373
rouzi-anna благодаря ти мила за стиснатите палци.Наистина имам нужда от тях този път.Съпруга ми е решил това да е последният ни опит. :(
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*

petq74

• 373
Цитат
Надявам се и вярвам да приемете тази споделена икона, която да топли топли душите ви и да ви дава НАДЕЖДА
Благодаря,4е я сподели наистина имам нужда от малко надежда
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*
Много мило за жеста, Дани.Невероятна си наистина...
*
Здравейте ,момичета!

Здравей приятелко! Радвам се,че си сред нас! Аз съм ddn007 ако не си ме забравила! Може би си забелязала, че вече си включена в ОЧАКВАЩИ ++++++++! Радвам се че си тук, както се радвам за себе си! Твоята история преди време ме трогна и ти остана в сърцето ми със своето огорчение и най-вече липсата ти на вяра в бог. Тогава ти обещах нещо и продължавам да го правя. В твое лице намирам една сродна душа и ще се радвам безкрайно ако продължиш борбата редом с всички нас!

Тази икона ми я подари един мой колега, който ме видял в църквата да се моля и решил да ми я нарисува. Тъй като вие сте част от моето семейство реших да я споделя с вас. Нарича се "Богородица- Умиление" и е един от най-разпространените видове изображения на Пресвета Богородица с Младенеца.

"измежду иконите в православния храм може би най-сърдечният, най-спонтанно предпочитаният е онзи лик, на който Богородица е с Младенеца на скута си - опряла главата си о Неговата, но същевременно обърнала очите си - широко отворени и безмълвно тихи, към застаналия пред нея."

Надявам се и вярвам да приемете тази споделена икона, която да топли топли душите ви и да ви дава НАДЕЖДА както на мен!

БЛАГОДАРЯ, everything_possible!Нямам думи с които да опиша как се чувствам четейки думите ти ; колко сили ми дава твоята вяра,твоята вяра в моя успех.Мога само да изкажа едно СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!!! :youwoman:
И ДА ПОМНЯ ТЕ,РАЗБИРА СЕ!
Вярно е че на моменти изпадам в леки депресивни състояния, но продължавам да се боря.Борбата ни е обща!И знам че един ден ще бъдем майки, защото го заслужаваме!
вярно е - невярвам в БОГ!Но уважавам вярата на другите!и щом ти вярваш - вярвай и се моли и за нас.За всички като мен,които по една или друга причина се отричат от Бог и вярват единствено в себе си.

А от мен знай ,че имаш приятелско рамо на което да се облегнеш в тежки моменти
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
А от мен знай ,че имаш приятелско рамо на което да се облегнеш в тежки моменти

:balk_21:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!