0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пак ще досаждам :D колко дни след евентуално оплождане мога да направя тест за бременност който да отчете що годе достоверно и...много сте милички :P

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
върнах се от църквата преди малко- страхотно време, а в душата ми такова спокойствие, пращам на всички ви това мое поразително прекрасно настроение. Толкова добре се чувствам, че имам чувството че мога да полетя. Не обръщам внимание на дразнителите около себе си- глатя глава, усмихвам се и казвам- "Да", "добре" и отминавам- действа :goodluck: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cupid: :cupid: :dance2: :dance2:пробвайте!

пуснах списъчето и си мисля че ще ни се върне скоро пощата- ще имаме поща!!!

пращам ви по много от моето положително настроение!!!!....................
*
Благодарско Симонче... :)
Ейй, изтри ми всичко написано тоя сайт, нещо се сбъгна ... :bonk:
Това беше първоаприлската шега на "глобалната мрежа" :lol:
Честит първи април!!! Много да се шегувате и усмихвате днес!
Благодаря ти Симони, имаш от мен  :lol: :lol: :lol: :lol: и БЛАГОДАРЯ за молитвата!!!
Благодаря и на всички ви - дето ми стискахте палци днес /няма да ви изброявам/, че да не пропусна някого. Одеве бях написала и за всеки по нещо, ама ми "мина музата".
 С две думи - инсето го направихме на неспукан фоликул, утре съм при доки, за да видим как е. В коремчето ми има 20 млн. плувци, а на мен днес ми се "пишат" около 200 коремни преси, за да спукам фоликулчето и да има какво да се гони  :lol:
Джина, какво става при теб, още стискам палци ?
Айде цунки от мен!!!
Чакам ++++ днес  :lol:
*
Здравейте и от мен.В Петък имах добре отгледано фоликулче-20мм което в Понеделник се беше спукало.Ние междувременно работихме по въпроса но от Събота ме боли корем ниско долу и незнам защо никога преди не ми се е случвало.Стисайте палци и аз на вас :balk_602:
имаш силно стиснати палци от мен  :wink:

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Праву казвам! На, аку тъ лъжа... лозата на тирасата да съ разлисти!

Хахахахахааа, аз пък като лъжа прането ми изсъхва.
Чак моя мъж ми са чуди що ми трябва сушилня.

Любче, споко мила, ще дойде, ако не иска доброволно, насила. Ако не ще бебчо вкъщи, при доки няма не искам....Шегувам се...Пък ти нали знаеш, имаш нещо обещано....Тази година ще си дондуркаме заедно бебетата!

Виксънче, горе главата мила! Не си мисли лоши неща, а точно обратното! Да знаеш,че има страшен ефект! Вместо да казваш "няма нищо невъзможно", кажи "всичко е възможно", вместо да кажеш "не" на войната", кажи "да" на мира" , вместо да си мислиш "пак лечение", мисли си " сериозна и смислена подготовка за посрещането на едно здраво и щастливо бебе".

Джина, Бисерче, чакаме ви с нетърпение! Стискам палци всичко да е ОК! Макар,че нямате много нужда от тях- дядо Боже ви съдейства и няма начин да не стане!

Меггиииии, как си бе душа! Чувстваш ли вече признаците на...... Ей, да я караш малко по-слоули, демек бавно, и с много положително настроение. Ти нали си от Русе? Като вървя по улиците искам ако те срещна по сияйната усмивка да те позная. Ясно?

Пак ще досаждам :D колко дни след евентуално оплождане мога да направя тест за бременност който да отчете що годе достоверно и...много сте милички :P

Много е относително. Понякога след девети-десети ден, понякога и със сериозно закъснение пак не отчита.

Гали, стискам палци скоро да надвиеш теста и най-накрая да отчете  :bfp:

« Последна редакция: Април 01, 2008, 14:49:18 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
аз докато напиша и Бисето си е дошла! Браво Бисе! Сега ще стискам палци да спукаш фоликулчето и да бега куконата да се опложда!
*
Е па ако става с коремни преси ,знаете ли колко ще ги направя довечера?! Утре не ма до мога да стана от кревата...И или ще идва или ще има ову ... :)
 Бисе,браво моето момиче,сега започва гадното чакане ,но ние ще те накараме да не усетиш времето... :)

Дани ,направо ще ме накарш да ти повярвам .. :)
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Леле, колко много сте   :balk_173: немога да ви изчета, аз съм на работа и малко е трудно да ви следя,1-ви е осигуровки, ДДС и руги щуротии но стискам  :crossfingers:  навсички.
Любче май и аз ще се вкюча към коремните преси пък утре кво ще дастава.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Бисерче ти си , аз знам и ще успееш ще видиш!! :youwoman: :goodluck: :crossfingers:и за това, че всички слушаме и така хубаво се усмихваме вие какво си мислите, че няма да има подарък ли...о и то какъв :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:най- хубавия!!!

Направих си лятната програма, сега като я покажа на шефа, може и да се откаже от мен чрез държавен вестник:
1. 12. 05- 16. 05. Смолян
2. 28. 05- 04. 06. Сандански
3. 20. 06.- 10. 07 Москва
 и после море септември, но ако се появи бебче ще се мести програмата- ДАНО ДАНО ДАНО
*

Имай търпение за тестчета. По-добре да ти закъснее 1-2 дена, но има слечай в които тестът показва ++ преди закъснението. Стискам палци да е станало чудото  :D

*
Леле, колко много сте   :balk_173: немога да ви изчета, аз съм на работа и малко е трудно да ви следя,1-ви е осигуровки, ДДС и руги щуротии но стискам  :crossfingers:  навсички.

Ние май сме колежки с тебе. Усещаш как след няколко месеца ще има недостик на счетоводни кадри /по заместване/ в страната  :lol: :lol:

*

bibica

• 532

Ние май сме колежки с тебе. Усещаш как след няколко месеца ще има недостик на счетоводни кадри /по заместване/ в страната  :lol: :lol:

Както се казва миличка от твоите усни в Божийте уши, чул те Господ !!

*

everything_possible

• 957
Дани ,направо ще ме накарш да ти повярвам .. :)

Че аз ако не исках да ми повярваш нямаше да го казвам! Вярата и усмивката, там е истината!
*

bibica

• 532
Бисерче ти си , аз знам и ще успееш ще видиш!! :youwoman: :goodluck: :crossfingers:и за това, че всички слушаме и така хубаво се усмихваме вие какво си мислите, че няма да има подарък ли...о и то какъв :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:най- хубавия!!!

Направих си лятната програма, сега като я покажа на шефа, може и да се откаже от мен чрез държавен вестник:
1. 12. 05- 16. 05. Смолян
2. 28. 05- 04. 06. Сандански
3. 20. 06.- 10. 07 Москва
 и после море септември, но ако се появи бебче ще се мести програмата- ДАНО ДАНО ДАНО

Имаш чудесн план Симони, страхотно, незнам какво е това, но ако този месец не се е получило, следващият път се пада точно на Велик дне, поне и на ОК така показва, фертилните дни са точно по празниците, а ако това не е дадено от Господ незнам какво друго да е, но точно тогава имаме резервация за Девин и стискайте палци момитеча,там да стане, много се зарадва като видях  календара. :P

*
Здравейте момичета и честита нова темичка! Лейди справила си се блестящо  :balk_47: Дано я напълним само с добри новини и много положителни тестчета! Сигурна съм че списъчето на успелите момичета ще стане многооооо дълго , а чакащите щъркела ще се напълни с нови момичета . Вярвам в това. Благодаря на Симони за молитвата. Много ми е кофти , че близо до мен няма православна църква, за да запаля и аз свещичка. Днес денят е прекрасен , топъл и пролетен , а аз съм много щастлива - моят татко има рожден ден и му готвя веселба :party: Да ви почерпя за негово здраве

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Радост да ти е жив и здрав таткото и сторо да стане дядо  :wink:

*

Бих си отрязала един пръст ,ако знам че до края на годината всички тук в тази тема ще сме бременни...Искам го повече от всичко... Лека нощ мили мои..

ОООООО, недей така нищо няма да си режеш че ще ти трябва....Ще видиш, че докрая на годината ще си бременна и без това
*
Честита нова темичка и от мен, мили момичета!!!!Нека наистана април ни донесе така желаните бебенца на всички! :bighug: :bighug: Прегръдки за всички и не забравяйте усмивките от петицията.....Не забравяйте и да вярвате. Това е най голямата сила...

А сега се връщам да чета
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
radost_I, да ти е жив и здрав таткото, че скоро ще му се налага внуче да забавлава!
Бисерче, хайде, започвай да действаш с коремните преси и дано се пукне фоликулчето, че от тая банда плувци да излезе един първенец да опложда!
Ле-ле, ама ако наистина ми хващат гледаческите способности, ми да ви гледам на бързо на всички!
Урочасвам всички от зачатие да си получат така мечтаните точици и да задръстим парковете и градинките от бебешки колички! Пу-пу-пу, да ни е уроки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!