0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
 :Pпредай нататък усмевка! Да, бях на лекар и се видях с една девойка от форума- няма да ви казвам коя е хихихи, така ще се чудите сега коя ли е?И няма да мислите за глупости през деня!
1. днес ще ходя до църквата ако шефа и днес не реши да ми лиши от обедна... :crossfingers:да отида!
2. доки, каза че още няма доминантен фоликул, но това не значи нищо- питаме от колко време правя опити аз и казах 1м, тя остана доволна, казах и че имам едно дете- та така в понеделник пак!Дано, дано тогава да има вече оформил се големеццццц!А, до понеделник ще мачкаме чершафите като за подготовка :wink:за големия ден!
3. Най- важно, колко пъти се усмихнахте ДНЕС! :P :lol: :wink:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Добро утро и от мен момичета! Честита нова темичка. От сутринта и мен само ме лъжат :BangHead:,а пък така и се връзвам, че немога да стигна до компютъра.

Днес мисля всички заедно да се постараем и да направим една благородна лъжа, да излъжем гадната лелка и през следващите 9 месеца да забрави за нас, защото е време да бъде излъгана, какъв по подходящ момент от днес.  :cheerleader:

Стискам  :crossfingers: на момичета при докитата, днес е техният ден, с такова слънчево настроение сам че се надявам да ги следва и тях.   :balk_69:

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Добро утро и от мен,момичета. Честит 1 Април, нека ни донесе само положителни емоции, резултати и много усмивки. Стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: на Джина и  Бисерче, да се похвалят след 2 седмици с  :bfp: :bfp:резултати, и всичко да мине както трябва. Разбира се и на всички други момичета във форума, смело напред и без да се отчайваме. :bighug: :bighug:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте мацки, и аз бях при док. и бързам да се отчета.
Новините ми не са добри. Фуликула не се спукал а е станал 23 мм... което много ме натъжава. В петък ще ходя пак и ако не се е пукнал щяла да ми дава някакви лекарства :( пак!
Омръзна ми вече с тия хапчета... А аз така силно вярвах че всичко този месец е супер, имах си ЦС, в неделя ме боля левия яйчник, гърдите ми бяха чувствителни... Всичко сочеше че имам ову и с мъжо толкова се старахме, лежах по корем дори повече от 30 мин всеки път.... А то кво всичко е било напразно. Не съм имала ову и сигурно няма и да имам, а като за капак и това може би щяло да е киста. Еххх, мама му стара, направо се ядосвам да организма си вече, то пък едно с едно да не е вред. Стига с моите глупости. Само ще съм благодарна много ако някоя от вас е имала подобен опит и може да ме посъветва какво да правя.

На Джина и Бисерче стискам силно палци!!!!!
Любче, ти ще си най-сладката и красива булка! Със или без коремчето, но най-добре със! Желая ти го от все сърце  :)
А сега са се отдам на работата, ако мога поне за малко да забравя за яда си.
Обичам ви и ви прегръщам всичките! Хубав ден
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Висконче, не се ядосвай мила, не критикувай тялото си, то е такова каквото е създадено от Господ, а щом той така е казал, неможем да противоречим, много скоро всички ще празнуваме сватбата на Любчето и ще сме с коремчета, ще е сватба на бременните майки, радвай се на хубавият ден, на слънцето миличка :balk_48:

И аз да си споделя. Мен този месец ми е странен, сигурно не съм имала овулация. по-принцип винаги много ме боли корем по време на овулация, а този месец едва едва. И след това започват болките в гърдите, а този месец още не са почнали. Вяно, че трябва да ми дойде чак на 9-10 ама нищо не ме боли. Може и да е рано. Ама каквотоще да става.
Хайде този месец да се похвалим с  :bfp: и да се борим за бебе на 2009. Нали сега се пада, ако не съм объркала сметките. Стискам палци на Люба и на Бисерче.  :goodluck:
]
*
Andreaivano и на мен този месец ми е странен ... аз имах ову или поне така си мисля, защото не видях реално да е пукнат фуликула, но нямах болки, а по принцип имам. Та сега съм в голям чуденка  :ask: трябва да ми дойде на 11.04 пък да видим... а и няма да съм в БГ и още повече съм притеснена  :?
*
Здравейте, мацита,
Честита нова темичка дано да се напълни с много  :bfp:  и  :)
Честит ви 1-ви април и да не се хващате на лъжи днес  :wink:
Аз още нечакам след 9 дена закъснение  8O

galichka  прави ли тест?Айде казвай и дано да е положителен да ни зарадваш с хубава новина и да ни е на късмет! :goodluck:
*
 :balk_64:Здравейте и от мен, нека месец април ни донесе само положителни+++ резултати на чакащите.
Аз съм на 01.05 при док за консултация, да видим кокво ще правим по-нататък.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Вики, миличка, не се ядосвай и не обвинявай тялото си - все пак това си е Божа работа, нали така! Колкото и странно да ти се струва, това е и добра новина! Поне знаеш къде е проблема и съм сигурна, че като ти назначат адекватно лечение, рано или късно ще се сдобиеш с така желаното коремче! Погледни от този ъгъл и ще видиш, че няма смисъл да се ядосваш - битката е на половина спечелена!  :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
galichka  прави ли тест?Айде казвай и дано да е положителен да ни зарадваш с хубава новина и да ни е на късмет! :goodluck:

Правих на 5-ти ден от закъснението, но беше категорично :bfn:
сега чакам да ни дадат заплати, че да си купя друг  :wink:

*

Vickson

• 1201
И аз искам да не се ядосвам... но понякога не ми се получава. Старая се да мисля положително  и да не губя вяра и надежда, но в дни като днес, просто нещо ме събаря.  :( За отказване и дума не може да става, но яда си е яд. От него не мога да избягам. Надявам се само по-скоро да ми мине и пак да съм в добро насторение както бях вчера  :)
*
Добро утро, банда! Къде сте всички!? Да знаете, че мноооого трудно се пише с по един пръст на ръка! Толкова имам свободни от стиснатите палци!
...Соф: само 20 ст ли вземаш, ако е така и аз се кандидатирам да ми гледаш, пък и хубави прогнози даваш :-)
...
Аааааааа, Меги, аз исках да е този път на прИмоция, ама на, циганска душица - не трае, искам си стинкитееее! За тебе, кака... след 12 дена ши изревеш и многу ша съ радваш, така да знайш! Праву казвам! На, аку тъ лъжа... лозата на тирасата да съ разлисти!
Късмет и успешен ден, мацки! Аз отивам да се черпавам, че една колежка има днеска Рожден ден!!! Ууууу, пак ше пиянстваме от рано сутринта!

:lol:
Соф я и на мене ми гледай, ама да знаеш, че аз нямам лоза  :D

*
И аз искам да не се ядосвам... но понякога не ми се получава. Старая се да мисля положително  и да не губя вяра и надежда, но в дни като днес, просто нещо ме събаря.  :( За отказване и дума не може да става, но яда си е яд. От него не мога да избягам. Надявам се само по-скоро да ми мине и пак да съм в добро насторение както бях вчера  :)
:crossfingers: всичко да мине ОК и скоро пак да се включиш към чекещите  :bfp:

[color=blue]Джина,Бисерче,mikivl, :crossfingers:Дано днес късмета е на ваша страна.
Галичка,дано ти е било рано за теста,може да си мала късна ову и за това да е бил отрицателен теста.Стискаме палци за следващият тест :bfp:
Соф,така и така гледам имаш способности,надникни в моята съдба и ми гадай малко :D
Виксънче,усмихни се мила.Всичко щ е е наред,ще се пукне фоликулчето ще видиш,не му позволявай да ти разваля настроението :)
Симонка,а ти мила да си отгледаш добре фоликулче до понеделник  :crossfingers: :bighug:[/color]
*
Здравейте приятелки,честит ви 1-ви април и хич да не се връзвате днес... :) На мен ми е 43 ден и ооооще няма никой... Тест си правих за всеки случай и се оказах права,отрицателен е,но аз не съм и очаквала друго...

Пожелавам много успех на Бисерчето и на Джина и много искам да са им успешни процедурите...
*

Vickson

• 1201
Галичка, Роузи-анна - благодаря ви за подкрепата. Ще гледам да не се поддавам на лошото настроение.  Галичка , а ти дано да видиш  :bfp: щом ви дадът заплата - така ще са две хубавите новини :)
*
Здравейте и от мен.В Петък имах добре отгледано фоликулче-20мм което в Понеделник се беше спукало.Ние междувременно работихме по въпроса но от Събота ме боли корем ниско долу и незнам защо никога преди не ми се е случвало.Стисайте палци и аз на вас :balk_602:

Здравейте и от мен.В Петък имах добре отгледано фоликулче-20мм което в Понеделник се беше спукало.Ние междувременно работихме по въпроса но от Събота ме боли корем ниско долу и незнам защо никога преди не ми се е случвало.Стисайте палци и аз на вас :balk_602:

Мила стискаме с всички палци - на ръце на крака, но я соф да "ти гледа", че нещо май е врачка. :lol: Тя ще ти предскаже и то за без пари-20 стинки. :P
Хайде момичета, кой крие +++++ на теста си? 8O