0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито нова темичка ,айде дано ladybebi има лека ръка и ни е на късмет  . Тук само  :bfp: резултати да се виждат.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
Здравейте!От скоро съм във форума и ви чета почти постоянно.Страхотни сте!
Писах по един свой проблем и разбира се веднага получих подкрепа от вас,за което ви благодаря!!!!!!!!
Реших просто да ви поздравя,когато видях името си във вашето списъче със чакащи!БЛАГОДАРЯ,за което!Сега вече и активно ще участвам във терзанията и радостите на всички ви,още повече,че вие първи ми подадохте ръка.
На всички ви пожелавам много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
ОЧАКВАЩИ ЩЕРКЕЛА ДА ГИ НАВЕСИ

vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Mary
Osianа
everything_possible
Meggy
rossy *
любопитка
Andreaivano
krasiko
Мимка
Deskata0177
dianka
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
dgina
prettily
Sof
radost_I
Lubaboiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
vessska
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
bebence
Anika85

Изпреварването разрешено!!!

НАШИТЕ УСПЕЛИ МАМИ

@_Megi_@
ladybebi- термин 23 ноември 2008
sisilia- термин 29 октомври 2008
summersun
DivaRoza
adi
aleks
happymery
mpia- термин 22.09.2008
pukanka- термин 29.10.2008
meli_81
Григчо
stellla - термин 29.09.2008

Потребителско име:zachatie2008
Парола: 2008

Направих корекция и добавих две именца :D
*
Честита ни нова темичка и да я напълним със :bfp: :bfp: :bfp:.

Лейди дано ти е лека ръката.
Джина , Бисерче :crossfingers:.
Любопитко ,аз съм сигурна ,че покрай подготовката за свадбата няма и да разбереш кога е станал бебо. И ще си най-хубавата бремена булка.
И аз утре вечер съм на док. Да видим как ще процедираме по нататък.
Честита ни нова темичка!!! Браво лейдибеби,ти си нашата мила бременелка - "кадемче" на темичката  :lol: Надявам се скоро да ти преминат "позивите" и да се порадваш на лека и безпроблемна бременност.

[/quote]
Незнам вие дали сте податливи на манипулации,но аз от както док ни каза че по естествен път не е възможно да стане ,вече въобще не си правя сметки и не влагам никакви надежди да се случи...Затова пък ако не ми е успешна процедурата сигурно много яко ще се сдухам...
[/quote]
Стига Любче, не трябва така. На мен пък точно обратното ми подейства тази диагноза преди 4 години, казах си че няма да им се дам лесно на докторите и ще "обърна света", но ще се оправят нещата - и го направих, заедно с любимия /естествено/.Нито за миг не съм се предавала.
 За теб съм сигурна, че ще си най-прекрасната и щастлива булка, озарена от радостта, и разбира се включвам се в молитвата на Дани към теб!Ние имаме вяра и за нас и за теб. :lol:
 И за утре мисля положително, въпреки че ме е страх от болката,пък и нали вие ми стискате палци  :lol: БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ и силно ви  :bighug:
 shu6enceto,  :welcome_1: и да не се задържаш много тук,а бързо в долната част на списъчето от първа страница и после в други теми!!!

ПРЕДАЙ НАТАТЪК УСМИВКА Very Happy СИМОНА
Аз приемам с удоволствие усмивката и я предавам нататък  :lol: :lol: :lol:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ЧЕСТИТА НОВА ТЕМИЧКАААА!!! Лейди е късметлийка, нейната ръка е лека - ще е пълна с емоции (положителни) тема!!!!
Мен ме е обзело щастие - имам си лаптопчо - вече излекуван!!! Ама едвам се вредих от ефирния (силната ми половинка)  :P
Мацки, благодаря ви за илачите - тука съм се заградила с чайове, трахизани, неоангини, един биопарокс и се надявам до два дена максимум да съм отново във върхова форма!
Като гледам тая вечер кекса ще ми се размине, защото докато бях в банята нежния е отнесъл плувката много яко, чак балончета му излизат от устата!
Любекс, що така бе, мила?! Ама как така няма да стане по естествен път!? Яяяяя, на сватбата ще сте трима, така да знаеш! "Какаааа, за без пари днеска шъ ти кажа! Тоз твоя саму гу напъни малку и ша стани рабутътъ! Пойчи зиленку да апва и шъ стани! Айди, Госпуд здраве да ти дава, пари и мнооогу либофф! Дай ся 20 стинки за хляб"
Край, удари ме лигавата вълна! Отивам да блуждая пред ТВ-то, пък да видим дали няма да нацеля нещо интересно! Лека ви нощ!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
Момичета,дано наистина е за късмет новата темичка.Дано който чака през тази седмица ,лелката въобще да не идва при него,да стой при нас аз няма да я пускам :balk_149:  и ще има :balk_198:
Ох,май ще се оттеглям че тежка седмица се оформя....
Лека вечер,мацки,айде много гушки и цунки на всички.
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
ЧЕСТИТА НОВА ТЕМИЧКА!

ladybebi,благодаря ти мила, ти си много положително настроена, така ще ни заредиш и нас, видях че някои момичета днес са увесили нос.
Аз пък сега  :(, защото никога не мога да се засека с вас, или съм на работа или компа е зает.
Преди да забравя да кажа, че стискам палци на Meggy за  :bfp: след 2 седмици.Чудесно е, че затвърждавате момeнта.
Стискам палци и на biserche за утре всичко да мине успешно.Също на simoni и Vickson за прегледите при доки.
Сега както си седя и ми стана смешно как утре ще кажа на пациентите, че не мога д а пиша рецепти, защото стискам палци :D
Момичета, аз този месец не се добавих в нито един спиисък, защото не разбрах кога е Овуто.Сега ще трябва да чакам 08-09.04

ПП.1. Извинявам се за объркания пост, но вече съм изморена.

ПП.2.Да добавя, Любе ти ще си много сладка булка, сигурна съм.И убедена съм, че еуфорията по подготовката скоро ще те грабне.ДАНО природата се намеси и медицината да не потрябва :crossfingers:
« Последна редакция: Март 31, 2008, 23:48:45 pm от _Elfita_ »
честита темичка!!! хайде това да е нашия месец пожелавам на всички само +++ резултати нека пролетта ни донесе мн щастие и късмет
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Добро утро дами!
Нека денят да започне с много настроение!
И много ++++++++ резултати!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!

Добро утро, момичета!Пожелавам прекрасен ден !!!
Добро утро момиченца.Честита нова темичка и честит първи април.  :pipy_longstocking: Внимавайте днес да не ви излъжат. Мен от сутринта мъжо ме лъже. :BangHead: Но довечера ще му го върна тъпкано. :bonk: Пожелавам ви само положителни емоции, положителни тестове и един хубав ден. :bighug: :bighug: :ballons:
*
Добро утро, момичета, пожелавам ви много +++ ден във всяка насока!
Дани, поста ти отново е страхотен.
Елфита: същото се отнася и за теб.
Бисерче: стискам ти палци, мила, няма нищо страшно, не боли, така че смело напред и след две седмици + резултат.
Симони и Виксън: дано новините от вашите доки да са много, много хубави и като се приберете веднага да дадете отчет :-)
Соф: само 20 ст ли вземаш, ако е така и аз се кандидатирам да ми гледаш, пък и хубави прогнози даваш :-)
Айде сега тръгвам на работа и като се прибера мисля, че е крайно време да видим поне един + резултат.

Здравейте и от мен,много сладка тема дано е за късмет на всички .
Ако може и мен да ме включите към "ОЧАКВАЩИ ЩЪРКЕЛА ДА ГИ НАВЕСТИ"
Сега ще  :veloergo: че доста съм се закръглила.Лек ден на всички

ЧЕСТИТА НОВА ТЕМИЧКА!

ladybebi,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно хубаво и силно бебче.
Дано донесеш късмет на всички ни, които искаме да станем майки.
Момичета пожелавм на всички ни този месец да се похвалим с положителни резултати и до края на годината да напълним градинките и парковете със здрави и красиви бебета.
Приятен и успешен ден!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, банда! Къде сте всички!? Да знаете, че мноооого трудно се пише с по един пръст на ръка! Толкова имам свободни от стиснатите палци!
...Соф: само 20 ст ли вземаш, ако е така и аз се кандидатирам да ми гледаш, пък и хубави прогнози даваш :-)
...
Аааааааа, Меги, аз исках да е този път на прИмоция, ама на, циганска душица - не трае, искам си стинкитееее! За тебе, кака... след 12 дена ши изревеш и многу ша съ радваш, така да знайш! Праву казвам! На, аку тъ лъжа... лозата на тирасата да съ разлисти!
Късмет и успешен ден, мацки! Аз отивам да се черпавам, че една колежка има днеска Рожден ден!!! Ууууу, пак ше пиянстваме от рано сутринта!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Добро утро момичета  :balk_102:
Честита нова темичка нека бъде пълна само с добро настроение, усмивки и най-важното с ++++++  :balk_47:
Честит първи април  :balk_70:
Добро утро на всички!Честит първи април и дано лъжливите предменструални симптоми се оказват все по-често истински,реални симптоми на бременност! preggo :blowingdust:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Момичета добро утро;-) Да пожелаем на Dgina и bisercheto успешна инсеминация днес.Стискаме палци всичко да е ок.Силно се надявам  :goodluck:
*
Здравейте, мацки! Искам и мен да ме запишете в тази късметлийска тема! :D Още съм в списъка на чакащите щъркела, но се надявам скоро да дойде при всички нас! Слънчев ден!