0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Добро утро милички!!
Пожелавам ви много спорна работа,много настроение и много много усмивки!!!
И разбира се много +++ резултати!
Добро  утро и от мен сладурки. Ани, sasano честито милички.Лека бременност и много положителни емоции. Ние с милото решихме вече никакво следене на каквото и да е, просто ще си правим любов и това е.Прегръщам ви сладурани
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
Мацки да ви задам 1 въпрос.Миналия път като бях при доки каза ако ми дойде да ида на 3 ден от МЦ.Ама да не съм разбрала нещо погрешно -то може ли да ме преглежда докато съм в цикъл?Или да ида като ми свърши?

*
Здравейте и от мен момичета! Приятен и успешен ден ви желая!
Честито на новите ни бременлинки и да влачете крачета по цял ден !
*
Мацки да ви задам 1 въпрос.Миналия път като бях при доки каза ако ми дойде да ида на 3 ден от МЦ.Ама да не съм разбрала нещо погрешно -то може ли да ме преглежда докато съм в цикъл?Или да ида като ми свърши?

Може, върви тогава когато ти е казал.
 
*

    siska_rs

  • ***
  • 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
добро утро :Dнищо че навън времето е .......доста не комфортно :wink:Не съм се изразила както трябва, винаги се радвам при вида или при новина че някои чака бебнце, защото знам какво чувство на трепет и на очакване е. Исках да кажа, че всеки път при вида на бремена или когато някое момиче тук каже че нейното чудо е стнало, аз леко с благородно чувство и завиждам. Но, това не е злоба или нещо друго лошо- това е защото аз също много исках и си викам с лека въздешка ех, как и аз искам......и съм 100% сигурна че и вие го правите???Пожелавам ви прекрасен и спорен ден :D :wink: :P
Да мила всички се радваме на добрата новина,но и благородно завиждаме!Няма начин всяка от нас поне веднъж да не си е задала въпроса"Защо при тях се получи,а при мен още не се е случило?"
Честито на всички бремелинки и.....да знаете,че благородно ви завиждаме...Провлачете крачета,че и нас да ни споходи щастието!
Парси щом ти е казал 3 ден от цикъла,значи може да те прегледа докато си в цикъл според мен,така че иди,когато ти е казал док!
Забравих да кажа Добро утро и спорен ден на всички ловуващи ,чакащи и недочакали :D
*
THANK YOU MEGGY :trash:

*
Божке ръс работа не свърших а деня си мина. Момичета голяма "краста" сте да знаете :D :balk_121:

*
Лелеее какъв хубав ден откъм +++ резултати!
На бременните едно много силно ЧЕСТИТО!Sasano и˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙радвам се от сърце и душа за вас!Пожелавам ви много спокойни и леки 9 месеца!!!Много здрави и послушни бебенца!
На Anika85 едно тихичко честито и дано в близките бледата чертичка стане много тъмна и наситена!!!
Това е най-голямото щастие на този свят!!!

*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Здравейте милички !
Отиваме да правим спермограма , стискайте палци !
Усмихнат ден на всички !
*
Красико, стискам ти палци
Аника, тихичко честито-скоро ще затлъстее чертичката, споко...
Поли и Сасано - ЧЕСТИТООООООООО
Да сет живи и здрави и леки девет и хубави спокойни бебчета на финала.
 а СЕГА ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ
Вчера точно вечерта като са завалели плюсовете ми спряха нета. Ушите си изядох от яд неска като чета. Ах, как ми се усмихна сърчицето.Прегръдки за всики-довечера ако имам нет ще намина, ако не- хайде още още още ++++++++++++++
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #931 -: Април 11, 2008, 10:22:56 am »
Krasiko - стискам мила много силно, и на ръците и на краката  :crossfingers: да кажеш после как е минало
Аника85 - Честито и на теб! Ще станат по-наситени, ще видиш, НАЙ-ВАЖНОТО Е ЧЕ СА ДВЕ!!!  :lol: Лека бременност!!!
Софи, съжалявам че така се е получило със снаха ти...  :? Само не разбирам брат ти къде беше по-това време? Той не се ли намеси? Що за хора са това..?! Боже не разбирам! че той Сашко да не е от стъкло, все едно ще го повредите, Баси много се дразня на такива откачени хора!!! Аз имам приятелка, тя роди в 8-я, бебчето беше има-няма 2,5 кг наистита изглеждаше чуплива и толкова мъничка..., но въпреки това още когато отидох първия път, веднага ми предложи да я гушна и ми я даде да я подържа. Хем съм и просто приятелка, а не роднина... Не знам, хора разни, ама трябва нещо да направите по въпроса докато е по-от рано, може би брат ти трябва да се намеси. Успех  :crossfingers:
« Последна редакция: Април 11, 2008, 10:24:45 am от Vickson »
*
Здравейте милички !
Отиваме да правим спермограма , стискайте палци !
Усмихнат ден на всички !
:crossfingers: да са добри резултатите и скоро да вициш  :bfp:
 

Не пиша често и може би не ме помните...но днес чувствам, че трябва да споделя болката си..дойде ми тази сутрин М и съм много тъжна. Ще ми се смеете, защото правим активни опити едва от два месеца, но имах такава надежда, че се е случило точно сега :(...пожелавам успех на тези, които ловуват и на вече виделите двете чертички. Вдъхвате ми много кураж и оптимизъм.
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
krasiko ще стискаме много силно  :crossfingers: и дано всичко да е наред!
Софи,не се ядосвай-хора всякакви!Братовчедката на мъжа ми даже не пуска никой в дома  си(въпреки че бебето е вече на няколко месеца).Даже подаръците приема на вратата!Но шарен свят-шарени хора!
И аз не ги разбирам,ама.....какво да се прави.
Поли, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен!!!
Аника, шшшшш, тихичко ти честитя и вярвам, че скоро и двете чертички ще са еднакво тъмно-червени!!!
Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам, а след това - здрави и красиви бебчета!!!
Красико, и аз ви пожелавам успех в изследването  :crossfingers: за хубав резултат!

БОЖЕЕЕЕ, БЛАГОДАРЯ ти за чудесните ++++ през тази седмица!!! Сигурна съм, че около ВЕЛИКДЕН ще има още много  :bfp:, чул е молбите ни и сега ги изпълнява една по една  :lol:
Симони, помниш ли "знаците" - попа ? Всичко и при теб скоро ще се подреди  :lol:
Желая ви чудесен ден, пълен с хубави емоции!!!
*
Красико  :goodluck: :goodluck: :goodluck:

Ехе, вече заглавието на темата е оправдано. Наистина април донесе много :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :ballons: А защо никой не плюе нас? Вчера си е за вчера. Я и днес ни поплюйте. :lovedock: :lovedock:
На мен ми се спи,пишка ми се, гадно ми е,абе нещо ужасно ми е. Едвам си държа очите отворени. Снощи като се прибрах ,направих вечеря на мъжа ми и седнах с него да му правя компания. И както седнах...... заспах на стола. :oops: Признавам си ,че снощи вече правихме кекс ама....... половината не го помня.  :oops: :oops: Ега ти излагацията. Но за най-важната част се разсъних. :bed: :00001754:
*

    Anika85

  • ***
  • 195
  • Много се обичаме
Момичета заплювам ви всичките ПУ ПУ ПУ ПУ скоро да видите  :bfp:, и да бъдете най- щастливите жени :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички за  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:


*

    bibica

  • ****
  • 532
  • член на групата "3 от 6"
здравей те и от мен!
Честито на всички, Поли, едно голямо честито и от мен!!!
Аника и на теб вярвам че чертичката ще стана толкова много червена че да ти се завие свят. :P
Аз също ще кажа Соф не се ядосвай, аз също несъм виждала новата си племенница а скоро ще навърши един месец, но разни хора разни идеали, тя е сестра на мъжът ми и той още не я е виждал, само отвреме навремер получавам по една снимчица и думите "вие сте си добре, спите си нощно време, кои е ката вас." Това не е ли гадно, а ние чакаме вече цели 6 месеца. :(
Новилка, честит кекс .... мила, знам че си го забъркала хубав и пухкав.