0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен , момичета!!!!Хубав и усмихнат ден на всички.
   Парси, стискам всички палци и как ме е яд че няма да успея да разбера.....Ноооо, отивам да вързвам лозя, че още има . На свекито няма как да откажа.
Пък и ми е хубаво сред природата.
Чао от мен.
*
Абе Доми123, как ще ти се сърдим че надничаш- дано всичко с теб да е наред - живи и здрави с бебчо да сте и наминавай...
За реших да изчакам и утре, и в петък ако все още няма никой да си направя тестче. Та до тогава ще тръпна.

Успешен ден! :D
*
За реших да изчакам и утре, и в петък ако все още няма никой да си направя тестче. Та до тогава ще тръпна.

Успешен ден! :D
И ние ще тръпнем заедно с теб.  :wink:  :crossfingers: :bighug:

*

:bfn: :balk_145:

Чакай. Рано е за сълзи докато не видиш лелката. Мила, успокой се. На моята сестра дори и след 5 дни закъснение теста й показваше една черта, но вече племенницата ми е на 2,5г. Така че, спокойно мила. Кога трябва да ти идва?
*

*
:bfn: :balk_145:

Съжалявам мила за тестчето, но наистина докато не е дошла лелкат има надежда. Ти не я пускай да идва  :fighting:

*
днес
Е какво се отчайваш то още не ти е закъсняло.  :wink:

*
но си взех Престо - нали единия е за по ранна диагностика а и двата ми пиказаха една черта :(

*
Споко, мила, все пак още не ти е дошло. Дано да не ти дойде   :)

но си взех Престо - нали единия е за по ранна диагностика а и двата ми пиказаха една черта :(

И аз така реагирах на  :bfn1: /трябваше да ми дойде на 7-ми в понеделник/. Но трябва да имаме надежда, нали така?  :D Само аз си знам как умирам от страх докато чакам резултата. И затова сега ще чакам няколко дни, защото това тестване е голямо напрежение за мен.

Абе Престо- мресто, всеки организъм е индивидуален. Сестра ми беше дала около 100 лв за тестове. Реши да вземе от всеки вид по един. Престо също присъстваше в голямата покупка. Затова, изчакай да мине и днес и утре сутрин си направи отново. Стискам палци на ръце ,на крака, като се прибера ще вържа и пръстчетата на кучето ми и то да ти стиска палци.
*
Благодаря ви момичета.Новилка за малко ме разсмя-недей тормози кучето то не е виновно.Изобщо има ли някой виновен... :balk_133:

*
Че нямам и аз домашен любимец, че и аз да му вържа краката  :lol:

Парси,има надежда,не се отчайвай.Няма лелка-има надежда :crossfingers:
Сасано, стискам палци мила и на теб,вече е крайно време да си имаме ++++,нали от нашето форумче ще е бебе2008 :D
Доми,не се сърдим разбира се ,наминавай тук,радваме се ,че не ни забравяш.Важното е с бебчо да сте добре.
Соф,богата трапеза си ни подготвила,който има лентичка за вталяване да му мисли :lol:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
ДОБРИ УТРО, днес за разлика от времето аз съм като едно малко слънчице.....как ми се иска скоро да стана едно голямооо слънчице, но не от храна да стна голяма а от......,сърце под моето сърце.

Мацки  :Dмоята усмивка да ви зарази всички ви, успешен ден...и умната!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте красавици! Разболях се и няколко дни въобще не съм влизала, но много ми липсвахте :)
Много съм изпуснала и сега се връщам назад да чета... мале то колко е много само... :)
*
Здравейте и от мен мили момичета! Желая ви един прекрасен ден!!!
Парси мила - я не им вярвай на тези рекламни трикове за ранната диагностика на Престо и подобните му тестове -  има хора при които може и да засекат, но едва ли могат да се приложат при всички - всеки организъм си е индивидуален. Стискам палци да им опровергаеш ранните диагностики и в най-скоро да пъчиш горно едно голямо тумбаче!!!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
ааааааааа, ето я и Викито....