0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
сега ще ви задам един тъп въпрос - ако искате се смейте на воля.На колко е равна 1 гестационна седмица-винаги съм се чудила :oops:
Началото на бременността е деня на зачеване /Овулацията/, но док не може да знае със сигурност кога е заченато бебчето, затова приема за начало на бременността първата дата от последния цикъл. Например При цикъл от 28 дни, и О на 14 ден, ако бебчо е на 7 реални седмици /считано от О/, док ще ти каже, че е на 9 г.с.

JELAYA USPEH NA VSICHKI
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Аз най-накрая успях да стигна до компа, до темичката, че смогнах и да ви изчета!
Да кажа на всички, на които им трябваха стиснати палци - имате ги от мен, момичета, може и малко да е късно, ама... времето предполага разходка!
Симони, искам да ти видя усмихнатото настроение, което заразява цалата тема! МНОГО СКОРО ЩЕ УСЕТИШ СЪРЧИЦЕ ПОД ТВОЕТО СЪРЦЕ!!!
Наистина забелязвам, че Вики липсва! Къде се губиш, мацка?! Новилка също нещо я няма... А бе, това всички ли ви е обхавало пролетно хойкане по улиците?! Успешен край на деня! Ако стигна скоро до вкъщи, пак ще ви прочета!
« Последна редакция: Април 08, 2008, 16:52:15 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Ето ме и мен скъпички, днес приключих работа доста по рано, разходих се наволя, позарувах, пих кафе, ето вече съм вкъщи няма мъже и тази вемер започва купона, сами три женки вкъщи, хайде прибирайте се да започване всички заедно  :welcome_1: :party: Хайде каня всички готини момичета.

Олимпия горе главата мила, гледай все напред, хайде на купона, и всигни настроението.
Една голяма  :bighug: за всичси които се чувства без настроение и мислят ли мислят, аз също го мисля, но днес оставам всичко на настроеното което ме гони.
Новилка скъпа липсваш много на всички. Стига тази работа.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ОЧАКВАЩИ:

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
anjela80         5-6.04.
vmj_             8-9.04.
silvi4ka         8-9.04.
shu6enceto       8-9.04.
parsi            9.04.
Anika85          10.04.
Andreqivano      10-11.04.
Pipi_M           11.04.
Meggy            13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
sof              15-16.04
dgina            16.04.
nomine           17.04.
biserche         19.04.
biberonka        19.04.   
svetal4y         19-20.04.
NOWILKA          20.04
hrisig           22-24.04.

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto
lqlyo

Мацки, аз вече изчезвам от ловуващите, щото така или иначе имам една седмица до предполагаемата дата, а и с ефирния този месец съвсем зарязахме сексането, заради "изморен съм", "имам много работа, ще се прибера късно", "Наложи се да тръгна за София, ще остана да преспя там" и др. подобни!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
А на мен ми започна ПМС-то и то по-рано от очакваното.... Май и този месец изпълнен с надежди ще ме подмине.... и така вече 2 години!!!! Е може ли такова нещо!!!! Имам вече огромна папка с изследвания - всичко е наред!!! Какво иска това бебе, че не идва!!!!!!!
Понаболява ме корема точно както всеки друг път!!! Имам разни придърпвания, но както някой беше писал вече не знам дали не си въобразявам и дали не съм ги имала и друг път.... Вече не помня.... Помня само, че крайния резултат винаги е бил един и същ ---!!! Аз май пак си излях кофтито настроение!!! А навън така хубаво пече!!!
Сега за да оправя малко нещата ви пращам много слънце, пролетна топлина и ви желая положителни тестчета!! Обещавам утре да съм по-позитивна! :))))
Парси,  :fighting: хайде удрям 2 шамара, че скоро да ми ги върнеш!!!! Че май и аз съм много зле емоционално!!!! За нищо друго не мога да мисля.... въпреки че се опитвам!!! А и моята приятелка с която сме почти всеки ден заедно е бременна и ме занимава с приятни бременни емоции!!! Обаче на мен така ми липсват тези емоциииииииии!!!!!

Миличка, тъпото е че и двете емоции са много силни- тази на очакването на ++++++ всеки месец и на копнежа за дете, и тази от очакването на бебче. Но всъщност са и доста различни. И малко си пречат акто са заедно. Но няма права страна в случая.......
*
Здравейте любими мои :)
Някой днес е попитал за тестовете Престо?! :wink: Ми толкова ми харесва ярката контролна черта ,че ако са две такива, бих си го заковала за стената... :lol:Сега сериозно ,те са за установяване на ранна бременност .Два са в опаковка и единия сеправи на 7 ден след предполагаемо зачеване .а другия ден , след закъснението... Аз когато имах две черти на евтинджос тест ,веднага си купих Престо и той беше категорично отрицателен.След това и кръвния го потвърди.. Мисля че са добри тестове ,а Шуър чек е на същата фирма..
Парси,мила на шефа му направи ей така:

Мадами ,обичам ви много и искам да сте бременни всички още този месец...Де да можех да го постигна с голо желание...
*
Е, Любче, освен нас и ти така ще си бременна, а сигурно и ще изпревариш някои. Нищо не се знае в тоз живот.Въпроса е , че ще стане- пък когато-тогава.
ЕЕЕЙ, ама ще кажеш , че аз само с тва се успокоявам , че си и вярвам.....
*
Това че си вярваш Светалчи е най-доброто ,което правиш за себе си в момента,защото отчаянието и безверието са лоши спътници...

Целувам те!

Момичета ,в емоционални,Любопитка е пуснала много тъжен пост и аз пуснах темичка в нейна подкрепа ,ако искате може да погледнете там...
*
Здравейте моми4ета. Не ми се пи6е много но  ви следя когато мога. Стискам силно палци на вси4ки, много искам скоро да усетите сър4ице под ва6ите големи и пълни с оби4 сърца. Пожелавам ви го от все сърце.
Малко със закъснение ви пожелавам успе6на седмица, пълна с много ++++++++++++++++
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет и от мен!Аз сега бях на прическа и малко ми е по-добре!Нещо ме беше налегнала една тъга,а и аз незнам защо!
*
Като ви гледам всички сте ми едни младички по на 23-24 години и може би затова сте толкова нетърпеливи. Ние по-възрастните :-) май по-кротко гледаме на нещата. Ама хубаво е това ваше нетърпение, дано то се увенчае с успех колкото се може по-скоро.

Meggy това с възрастта ми е болна тема /скоро ще ударя 30така/, а така ми се искаше да съм дорила преди 6-7 години...но уви, моят любим чак сега е "готов". :?
*
Това че си вярваш Светалчи е най-доброто ,което правиш за себе си в момента,защото отчаянието и безверието са лоши спътници...

Целувам те!

Момичета ,в емоционални,Любопитка е пуснала много тъжен пост и аз пуснах темичка в нейна подкрепа ,ако искате може да погледнете там...
Любче в тази тема към която си пуснала линк, аз намерих и твой пост от 4-ти март, който не звучи по- добре от този на Любопитка. Ако знаеш как те разбирам.Сърцето ми плаче като чета такива неща.И аз не се разбирам с майка си, която също е много властна. Непрекъснато си повтарям, че аз съм виновна за отношенията ни, защото аз съм дъщерята и аз би трябвало да я разбера.Вече не знам истина ли е или не....Нямам баща обаче ,мънички сме били с моя брат-близнак , когато е пчинал и си мисля , че все пак и дължа уважение и нещо повече дори за това , че тя все пак се справи в най-трудното време за всички-89г....
И все пак....не знам....опитвам се да не разрешавам да ми бъркат нито в емоционалното нито в психическото състояние, когато смятам , че не е необходимо и не е правилно.Това е...Късно се научих да отстоявам себе си...Не че ми е по-лесно.
Изобщо не знам дали разбра и дали успях да напиша това което исках. Плача за теб и за любопитка и за всички като вас и мен с подобни преживявания и усещания. Не е честно. Имам една приятелка, която има двегодишна дъщеря.Самата тя е на 25.Не можеш да си представиш как се възпитава това дете.Не съм вярвала че толкова млада жена може да бъде толкова мъдра по отношение на детето си...толкова търпелива и последователна. Надявам се да съм като нея някога когато стана майка. Тоогава съм сигурна, че детето ми ще расте спокойно,в приятелски и доверени отношения с родителите си, знаещо добро и лошо, и не на последно място- осъзнаващо своята индивидуалност неповторимост и цена.
Прегръщам те и ти казвам- не си празна,и не съм съгласна че не ставаш за нищо както си казала - ти си невероятен приятел макар и он-лайн.Представям си какво си за приятелите си, които виждаш всеки ден очи в очи. Това е толкова хубаво.
По пълен с емоции и усещания пост не бях срещала...
*
Извън всякаква връзка , понеже не знам как да се махна от ловуващите, щото вече съм и в очакващи, а също така съм и ужасно суеверна явно, си мисля че може би просто не трябва да ме махате от ловувашщите- явно др месец пак  там ще си се озова.....Вече ми  есмешно.Дано да е така и занапред.Аз от много емоции в един момент оставам абсолютно безчувствена.Свиквам с мисълта и това е. Така бях и на шофьорския си изпит- притеснявах се притеснявах се и накрая ми омръзна да се притеснявам и успях от първия път при това доста добре... Та и сега май усещам същото.....
*
Благодаря ти Светалчи,но аз толкова труден живот съм живяла че такива неща си отиват ,така бързо както са дошли и почти не има обръщам внимание ...Аз се изправям бързо ,защото иначе няма кой...Сега вие ме изправяте ,но аз вече се старая да не падам ,защото ми става все по трудно да ставам ,а не ми е и много удобно вие да го правите... За това когато казвам че ви обичам,наистина не са празни приказки и го мисля...Сигурна съм че ако се срещнем случайно в градския транспорт ,може и да се гледаме на криво по една или друга причина,но ние сме тук и познаваме само общата ни мъка ,което ни прави близки..

Може би малко объркано се получи,но такива са мислите ми..
*
Ясно , ясно, но ти и падай ако не издържаш от време на време- ние ще те вдигаме. Затова сме тук. Ти как правиш така за всички останали???? :bighug:
*
ХЕЙ, ДОМИ 123, виждам че си наколо, как си?
*
Сасано, ти си от моята партия, аз съм малко по-голяма от теб, но доста момичета са по на 23-24 г. и много им се радвам затова.

Светълче, Люба, малко ме натъжихте с тези ваши емоции, прочетох какво сте писали, само не намерих поста на Любопитка, пратете го, моля ви. И по-весело, нали трябваше да се усмихваме  :D :D :D :D :D :D :D

*
Здравейте, милички знам ,че не се сещате много за мен ,но искам да ви помола да ме преместите във очакващите.Не го чакам на 17.04.
Колкото и да ни е трудно трябва да не се предаваме на отчеянието. Трябва да сме силни  и да продължаваме да се борим за най-хубавото нещо на този свят.
Много ви обечам и ви  :balk_21: :bighug: