0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
здравейте момичета!
много сте изписали и немога да ви изчета наведнъж,сега ще пиша и после ще ви чета.
silvi4ka ,спокойно теста ще ти покаже 2 чертички,само вярвяй и бъди спокойна.
Светалчи , и аз съжалявам за котенцето.Моя съвет е да си вземете друго котенце щом сте свикнали с животинче.Така по лесно ще превъзмогнете загубата.
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
Светалчи, не тъжи, те животните и без това живеят по-малко от нас.Аз също съм "изпратила" две кучета. Много е тежко,но понякога ги сънувам и пак са си при мен. Никой не обича да се разделя с близки същества, но такъв е живота...
  Ние всички сега чакаме да се зароди в нас нов живот - ето това е невероятно и вълнуващо и прекрасно ... Пожелавам на всички ни да изпитаме скоро това тайнство !!!
  Силвичка, ще мислиш само положително, а през това време ЧХГ-то ти да се удвоява ежедневно!!!  :crossfingers: и си направи тест само тогава, когато си мислиш, че ще е ++++  :lol:.
 Симони, и ти не тъжи, нали си имаш Ема, гушни я и я цункай, тя ще получава цялата ти любов, докато се появи и бебче  :lol:
  Благодаря ти за молитвите, сигурна съм че са чути и скоро ще имаш повод за радост!!! Утре ще се моля заедно с теб - дано по ВЕЛИКДЕН да има много  :bfp: и :balk_40:

:bighug:  и :balk_21: от мен

*
Здравейте мили приятелки!Много ви благодаря за подкрепата, за стиснатите палци и за надеждата, която ми вдъхвате, обичам ви, да знаете :bighug:.Днес не препишках тест сутринта, щото нямах, ама си купих и утре ако не се сдържа ще го направя.Но много ме е страх, защото веднъж вече ми се случи същото нещо, видях същата бледа чертичка на такъв тест, от кутийката с тестове Клиър Овю, на следващия ден направих Шюър Чек, беше 100% отрицателен и след 2 часа ми дойде.Така че не смея да се радвам много.Единственото което ме крепи е че не ме болят гърдите, днес цял ден в офиса се опипвам  :lol: :lol: :lol: , ама не ме болят.
Парси, Светълчи, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Светълчи, много ми е тъжно за рижко :balk_145: и аз си имам един сладур вкъщи и направо не мога да си представя как ще го преживея.
направо незнам как се сдържаш ... :wink: утре сутринта ще чакаме от теб МНОГО РАДОСТНА НОВИНА! :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Април 07, 2008, 22:25:36 pm от rossy * »
*
Светалчи: не тъгувай, мила, може би наистина е да си вземете друго котенце и така ще е по-лесно.

Силвичка: спокойствие :-)

Нали знаете, че признаците и на роднините, и на бременността са много сходни, стискам палци като повториш теста да е с по-ярки две чертички :-)

Джина,взимай си вече отпуск и си сядай на гъзето при нас ,че малко ти остава в тая тема.. :)Същото важи и за Бисерче и за Меги и за Дани,както и за още поне 5-6 за този месец.. Роси ,ми ти къде ми бягаш по тъча а?! Роузи Ана и тя така...Съмнителни сте ми ,май и вие ще ни изненадвате след 10 дни а  :wink: Много бих се радвала за всички.. 

Ех, че убедено го каза, дано си права, че иначе не знам какво ти се пише  :wink:

Обаче има няколко от нас по списъка, които имат да дават отчет какво става, а че Роси-тата се губят е вярно.

Симони: не тъжи, мила, поне си имаш Ема, която много скоро ще се сдобие с братче или сестриче.

Айде лека нощ, милички, дано утре като станем да има твърди +++++++ резултати!

Ей пак сте изписали 7 странички :lol:,по полека бе момичета :balk_159:
Светалчи,и а зсъм загубила 3 любими животинки и знам колко е трудно да ги прежалиш.Аз и за това не си взимам животинка.
Силве :crossfingers: :bfp:
Симонка ,не тъгувай,прегърни Емка и ще се успокоиш :bighug:Искала си да напишеш поликистозни яйчници нали.И при мен доки се съмнява за такива ,ама ще видим.
А Любче,аз ловувам все още  :DА ти да не се даваш на един грип да те победи :wink:
*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #585 -: Април 07, 2008, 22:32:24 pm »
EEEEEEEEEEEEEEEEE, писах, писах и тъпия комп пак ме изигра. Обаче не ми се пише пак, така че лека нощ и стискам палци на всички ви за утрешен поне един ++++++++резултат.

*
Роси ,ми ти къде ми бягаш по тъча а?! Роузи Ана и тя така...Съмнителни сте ми ,май и вие ще ни изненадвате след 10 дни а  :wink: Много бих се радвала за всички..  :P
аз съм тук!  :lol: с моята късна овулация , скоро май няма да се похваля :(. В сряда ще правим спермограма ( дано всичко да е ок) и оттам се "мятаме" , че ........ тестовете за О. ги започвам от 10-ти , пък да видим този месец какво ще стане?! :wink:
*
« Отговор #587 -: Април 07, 2008, 22:35:53 pm »
EEEEEEEEEEEEEEEEE, писах, писах и тъпия комп пак ме изигра. Обаче не ми се пише пак, така че лека нощ и стискам палци на всички ви за утрешен поне един ++++++++резултат.
много кофти номер ...направо се вбесявам така като стане!

Светличи много съжалявам и аз за рижко ! ех горкичкият ! :( :( :(
Лека нощ и от мен момичета! не стойте тука ами отивайте да бебеправите , че бебе 2009 не чака! :wink:
« Последна редакция: Април 07, 2008, 22:38:15 pm от rossy * »
*
Силвичка много силно ти стискам палци за две чертички утре! Хайде момичета дано тази седмица има много +++++++ резултати!  :goodluck: :bfp:
Добър вечер и от мен!Вие сте най-свежите чакащи и ловуващи и ще бъдете възнаградени ,сигурна съм. :kaos7:
Момичета кажете къде е този тест на silvi4ka та и аз да видя  :bfp: ,че нещо май и този месец няма да ме огрее.Аз си направих тест  :bfn: за съжаление,но все още имам надежда,че все пак не ми е закъсняло още.Абе въобще докато не дойде лелката надежда има.Но все пак да видя 2 черти (дори и бледи)ще ми е от полза да знам как трябва да изглеждат :balk_124:
На всички ви пожелавам лека нощ и скорошни+++++++++++++++++++++ резултати :balk_104:

P.P.а да не ви разправям,че вече започвам да се търкалям-само ям и ям :hungry: :eating: , на моите 1.50см. направо ще заприличам на бъчва :scale:
« Последна редакция: Април 07, 2008, 22:49:34 pm от shu6enceto »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Момичета имам въпрос към вас!Докторката днес ми каза,че съм в ову на 10 и каза да пия дуфастон от утре-5дни 2*1 и после 10 дни по едно!Знам,че той се пие след ову,а не преди!Та въпроса ми е,ако го почна от 12 какво ще стане?Малко ме е срам,че питам такива неща,но все пак искам и вашето мнение!
*
ОЧАКВАЩИ:

dianka           16-17.03.                        
Galichka         23-24.03.          
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
anjela80          5-6.04.
saraapl           7-8.04.
vmj_              8-9.04.
silvi4ka          8-9.04.
shu6enceto        8-9.04.
parsi             9.04.
Anika85         10.04.
Andreqivano     10-11.04.
Pipi_M           11.04.
Meggy            13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
dgina           16.04.
nomine           17.04.
biserche        19.04.
biberonka        19.04.  
svetal4y         19-20.04.
NOWILKA          20.04
hrisig           22-24.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna            
svetal4y  
Vickson
sof
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto
lqlyo

Момичета скоро не съм писала но нямаше нищо ножо при мен,чакак да си направя ЦС и съм много доволна че Трабичката ми е още отворена и мойем да се надяваме и затожа се записвам в ловуващие лека вечер  :)

*
« Отговор #592 -: Април 08, 2008, 07:44:50 am »

Да ви е лек и приятен деня !!!

http://www.snimka.bg/
shu6enceto,
това е линка към сайта ,потребителското име е zachatie2008 а паролата е 2008
Пожелавам ти да видиш доста по- ярки чертички след няколко дена... :)
Добро утро на всички!Исках да ви почерпя кафе,но нали съм малко тъпичка не знам как да кача снимката. Любабойко благодаря после ще я прегледам снимчицата ,че сега отивам на работа.Приятен ден на всички :wink:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
ОЧАКВАЩИ:

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
anjela80          5-6.04.
vmj_              8-9.04.
silvi4ka          8-9.04.
shu6enceto        8-9.04.
parsi             9.04.
Anika85         10.04.
Andreqivano     10-11.04.
Pipi_M           11.04.
Meggy            13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
dgina           16.04.
nomine           17.04.
biserche        19.04.
biberonka        19.04.   
svetal4y         19-20.04.
NOWILKA          20.04
hrisig           22-24.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
sof
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto
lqlyo

Здравейте и от мен :)Извадих се от списъка на очакващите защото лелката ме сполетя ама очаквано де :) стискам силно палци на никой да не му идва за 9 месеца :) целувки
*

Понеже shu6enceto иска да почерпи по едно кафенце, аз ще ви почерпя и от нейно име (надявам се, че не се сърдиш :-))

Добро утро и от мен!!!

saraapl:съжалявям много, мила, но надявам се,ч е няма да се поддаваш на никакво отчаяние, нали така  :D

много кофти номер ...направо се вбесявам така като стане!

Настина е много кофти така, писах на всички поименно и да бързам да го пратя, забравих да до копирам, защото и друг път ми се е случвало и се застраховам, ама този път не го направих :-(

Не стойте тука ами отивайте да бебеправите , че бебе 2009 не чака! :wink:

Мисля, че точно заради бебе 2009 няма никой вечер тука, всички здраво май мачакте чаршафите. МОЛЯ ВИ, не преуморявайте мъжете си, от време на време им оставяйте време за почивка  :lol:

*
Добро утро мацета[/color]
« Последна редакция: Април 08, 2008, 08:56:03 am от galichka »

*
Добро утро и от мен-благодаря за кафенцето.Сега ще ходя да пийна още едно а вие се подготвяйте за ++++резултати през целия ден :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
здравейте и от мен! :P :wink:Как сте, аз съм малко  :?не във форма. Малко ми е тъжно че нямам фоликул, но доки каза може пък и да се получи на по- късен етап и не съветва да правим каквото и да е за сега. Като се замисля и аз така мисля, пък ако до няколко месеца нищо не става- тогава ще му мисля.

А, да ви кажа мъж ми днес ме смая. Говоря му че трябва все пак секс да се прави за да стане, а той ми вика- Скапан съм от работа.И продължава, че той бил чел че за да имаме момче, ентусиаста трябва да е той. Много хубаво, но аз си имам дни в които ти трябва да си ентусиаст, иначе колкото и да ти се иска- нищо.....
*
Добро утро и от мен-благодаря за кафенцето.Сега ще ходя да пийна още едно а вие се подготвяйте за ++++резултати през целия ден :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
Утре чакаме от тебе +++++++++ .
 :goodluck: