Честита ни нова темичка!!! Браво лейдибеби,ти си нашата мила бременелка - "кадемче" на темичката
Надявам се скоро да ти преминат "позивите" и да се порадваш на лека и безпроблемна бременност.
[/quote]
Незнам вие дали сте податливи на манипулации,но аз от както док ни каза че по естествен път не е възможно да стане ,вече въобще не си правя сметки и не влагам никакви надежди да се случи...Затова пък ако не ми е успешна процедурата сигурно много яко ще се сдухам...
[/quote]
Стига Любче, не трябва така. На мен пък точно обратното ми подейства тази диагноза преди 4 години, казах си че няма да им се дам лесно на докторите и ще "обърна света", но ще се оправят нещата - и го направих, заедно с любимия /естествено/.Нито за миг не съм се предавала.
За теб съм сигурна, че ще си най-прекрасната и щастлива булка, озарена от радостта, и разбира се включвам се в молитвата на Дани към теб!Ние имаме вяра и за нас и за теб.
И за утре мисля положително, въпреки че ме е страх от болката,пък и нали вие ми стискате палци
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ и силно ви
shu6enceto,
и да не се задържаш много тук,а бързо в долната част на списъчето от първа страница и после в други теми!!!
ПРЕДАЙ НАТАТЪК УСМИВКА Very Happy СИМОНА
Аз приемам с удоволствие усмивката и я предавам нататък