0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Силвичка,моите съболезнования миличка.Прегръщам те силно :bighug:
*
ОЧАКВАЩИ:
dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
hrisig           22-24.04

ЛОВУВАЩИ:
vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna

Силвичка, много съжалявам за баба ти. Много голяма прегръдка имаш от мен!

*
Виксън, още ли не си направила коремните преси, тогава какво правиш тук, бягай по-бързо в денонощен фитнес, а ако не ти се ходи, заповядай у нас да изчистиш прозорците :-)

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Силвичка, съжалявам за баба ти! Прегръщам те!
Момичета, на мен пък ми е скучно! Има мач и ТВ-то е окупирано от мъжо!
Викс, бягай веднага да правиш коремните, че как искаш да се пукне фоликула - хайде, малко помощ и от тебе! Уффф, аз сефте се пробвах в "гледаческия" занаят, ама ако взема да познавам ..... ммммм, шефа ше изтърве супер кадър!
« Последна редакция: Април 01, 2008, 22:41:16 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Благодаря ви много за подкрепата, милички, целувам ви всички  :balk_21:.За по-ранна овулация не се надявам, точна съм като часовник, но имам мъъъъъничка надеждичка в някой заблуден плувец, който да е оживял от последния кекс до овуто :sperm2: :ask:, ще видим.Соф, и моят гледа някъв тъп мач,и ще използвам да си пусна на компа едни ужаси(любимия ми жанр филми), щото той ги мрази  :wink:
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
момичета ,страхотни сте,толкова много ви се радвам,
Силвичка,съжалявам за баба ти,моите съболезнования.
 :bighug:
Аз ще се оттеглям,че утре пак се очертава тежак ,ден,
Лека и мека,и действайте,мацки.
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*
Добро утро момичета, пожелавам ви мн ++++++++ емоции днес.

Галичка хайдеееееее ти ще си първата нова бременна дама! :wink:

Дано, въпреки, че нещо не ми се вярва.

*
Добро утро, момичета, снощи спите, днес пак е така, нещо тази смяна на времето не ви се отразява добер.
Успешен ден на всички!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро и от мен! Кукличкииии!  :lol:
Вчера нещо съм заспала преди да почна коремните преси, но днес вече обещавам да се постарая... той и мъжо се опита нещо да ме разнежва... ама аз не можах дори да си повдигна главата от възглавницата.. карай.
Мегги - мила, нямаш никакъв проблем, само казваш кога и идвам да мия прозорците. Ти и без друго трябва да си почиваш сега и да не се натоварваш  :balk_68:

Абе мацки: dianka, Galichka, tani77, tancheto, Jael, Poli - струва ми се че вие трябва нещо да ни кажете?!  :lol:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хей, банда, стига сте спали! Навън може и да не е най-слънчевия ден, ама си заслужава да се надигнете от леглото с усмивка - денят става веднага по-красив!
Мисля, че е крайно време някой да каже, че е видял заветните две чертички на теста за бременност... Галичка, дали това няма да си ти?! Заради тъпия мач снощи не се веселихме с ефирния, а накива надежди възлагах... Ама се надявам на тази вечер!
Спорен ден от мен и не забравяйте да се усмихвате!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добро утро, красввици. Хайде ставайте и днес е време вече някоя да се похвали с ++++ тест. В списъка има толкова с минали дати, а всички си мълчат. Аз все още нямам никакви ПМС. На 19.04 е сватбата на брат ми, иска ми се и аз да зарадвам родата, щото мене хептен ме отписаха :fighting: нито се женя, нито раждам.... Ама то това си е божа работа...
Лек ден и много приятни емоции от мен... :bighug:
]
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
 :sleeping:leвече не... :cul2:вече не.... :constipated:вече не... :balk_172: :balk_121: :balk_50: :balk_70: :balk_62:това е сега! На работа съм, шеф го няма още и си викам, я на спокойствие да ви кажа- ЗДрАВЕЙТЕ :band: :balk_64:и да ви кажа - днес по същия план много усмивки на всички. Без черни мисли в главата- спорен и успешен ден мацки!

Ох, мъж ми все закъснява и не сме ловували от дълго, днес ще го награбя от врата преди да се е на ял и заспал- едно кроше и на дивана... :band: :fighting: :cupid: :bed:, че то това идва :sbabygirl:не с щъркел...
*
Здравейте мили дами :) Аз пак съм на работа и пак ми е тъпо ...:) Писна ми от работа ,искам да ми е весело и да си спинкам до късно...искам и бебчееее...

Дани ,иконата е много хубава,дано скоро усетиш чувството на умиление към твоето дете.Пожелавам ти го мила моя и вярвам че ще е скоро..

Момичета много одавна не са писали Натали и Любопитка ,какво ли става с тях ?! Доми също вече не идва да ни вижда... Така ми е тъпо...

Пожелавам ви много приятен ден и много да ловувате довечера..

Ние с милото днес имаме час при Кацаров и много се надявам да каже че нещата са поправими...

Целувам ви милички.. :)
*
Добро утро и от мен, мили момичета.Пожелавам много усмивки на всички ви днес и добро настроение.
Любче стискам ти палци да каже док че нещата са поправими.Няма начин да не са.Щом толкова много го искаш, ще видиш че ще стане. :bighug:
Аз отивам в комисия за защита на потребителите, как ще се усмихвам не знам, но обещавам да опитам. Имам въпрос но ще го задам като се върна.Успешен ден и усмихнат на всички
*
Добро утро и от мен  :)
luba и аз като теб не ми се ходи на работа, спи ми се и искам бебчеееееее  :wink:
От мен усмихнат ден и много  :balk_104: от мен :)
*
ОЧАКВАЩИ:
dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
silvi4ka          8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
nomine           17.04
hrisig           22-24.04

ЛОВУВАЩИ:
vmj_
ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
biserche
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
Соф, кака, шъ чакам да съ сбъдне туй дет ми го предричаш, ма кат слушам (в нашия случай чета) Бисерче, май тряя да почна да правя коремни преси... та да му помогна  :lol:
Бисе - колко му е ей ся ша си спретна едно миене на прозорци  :lol: луд умора няма - а аз съм точно от тях хиххи
Силвичка, моите съболезнования за баба ти  :(  приятелска прегръдка мисля най-добре помага в тези случаи :bighug: скоро пак ще си в списъчето не го мисли сега, почини си и се оттърси от лошото.
Дани - благодаря за иконата, много ми харесва.
Хриси - честит рожден ден на братко ти и скоро да е кандидат вуйчо :)
Джина - как си бре душа, губиш ми се днес нещо?
Новилкааааа - ти нещо много разреди тия дни участието си тук. Остави го за малко тоя твоя мъж, да вземе и той човечеца въздух, пък влез тука да ни видиш, да кажеш как си? Вий сигурно с тоя Кама Сутра... и ни забрави ти  :balk_71:
Всички които не можах да спомена поименно, извинете ме, ама не е ли крайно време вече някой да покаже  :bfp: прекалено дълго се задържахме без положителни тестчета... Хммм :balk_161:

Добро утро и от мен мацкиииии. Тук съм. А мъжо нищо не съм му правила. Само снощи- от правене спалнята ни стана тясна и без да искам го "преметнах" на земята. Той милия си охка, че се удари, а пък аз наглата му викам- "стига си охкал ами се качкай горе, че тазе вечер ти ще си отгоре а аз отдолу". Голям съм идиот, от бебеправене ще го претрепя.  8O :lol: Ейрнякой няма ли +++++++? Не ви ли е срам да си мълчите?
Силвичка - съжалявам мила. В живота всичко е един кръговрат.
Всички ви прегръщам и ви обичам. Аз тия дни доста трябва да половувам. :o
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте, момичета!
Аз пък тази сутрин, не че съм тъжна, ами направо гледам тъпо.След двата отчетни дни така изморена се чувствам, и ме боли цялото тяло, все едно някой ме е натупал.
Чета списъчето по-горе  на мен също ми се губят някои хора.Веднага да се включват с +++ тестове, защото тази седмица като нашега нито един нямаме.
lubaboiko, а при теб още л няма нищо? Ако не е бременност, не трябва лии да ти предпишат нещо за предизвикване на цикъл.
simoni и sof, тази вечер издебвате мъжете и действате :D. Няма мърдане
NOWILKA, сега видях ,че постна.Къде се губиш.Липсваше ни, внимавай с мъжо, че пак ще потрябва :lol:
От вчера имам проблеми със служебния компютър и не мога да вляза нито в програмите си нито в интернет.  :? :? А  вечер не мога да се вредя от мъжо на компа. Но ви следя. 8)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
здравейте момичета,мойта лелка още не е дошла и затова днес отивам в плевен да ме преглеждат и ако трябра да ми пускат някакви изследвания.Стискайте палци всичко да е наред,че аз вече почвам да се отчайвам.

:bighug: ви всички и някой вече да се похвали с ++++++
07.10.2009