Хубава,слънчева и здрава седмица и от нас!
Стефи,пожелавам ти бързо да "влезеш в работния ритъм"
Мишанта,честито ви захранване,и Ангел се чудеше на първите лъжички с пюре,но сега яде с удоволствие пюре от ябълка или круша,ние за сега сме въвели само тези.
При нас нещата са малко извън контрол-днес водих Ангел при педиатърката да му погледне белите топченца върху венеца,оказа се,че не са зъбчета,не са и кисти,изпрати ни в детска стоматология,но там направо е един ужас,най-нагло ми отказаха да го прегледат,защото все още нямал здравна книжка,а такава издават едва при навършени 6м.,не поискаха да го прегледат срещу заплащане.Сега ще мисля варианти,но ще отложа ден-два,защото състоянието при съпругът ми се влошава,продължава да е с темп.38,а и при направена кардиограма от джипитто се оказа,че има синусова тахикардия и перикардит,та след 2ч.ще го водя на кардиолог,а след това ще търсим и инфекциолог или друг специалист,тя и джипито още незнае какво да ни прави.А като тръгнем за лекари,взимам и малкия с нас в кошчето,защото няма кой да го гледа и сме една картинка.Ох,наоплаквах ви се,но така малко ми поолеква и придобивам повечко смелост и кураж за действия.