0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #240 -: Декември 21, 2009, 08:33:09 am »
Здравей,Маичка,съжалявам за това,което си преживяла,знам че каквото и да ти кажа няма да те утеша,аз постоянна си повтарям "всяко зло,за добро". На мен ми назначиха прегледи на 14 и 24 ден след абразиото,но док ми каза, ако се чуствам добре и нямам оплаквания да отида след първата нормална менструация.Дано да съм ти била полезна,желая ти бързо възстановяване.
« Отговор #241 -: Декември 21, 2009, 11:22:34 am »
Цвете благодаря за отговора,
И аз така си казвам и си повтарям и че времето ликува ....
Аз мисля да звънна на гинеколожка при която мисля да отида ,ще и обясня и тя да ми каже кога мога да отида .....
оф кога ще мине този кошмаррррррр.
Днес ми е излязла едната експертиза ,нямам търпение мъжът ми да се прибере да го го прочета, незнам какво са ми правили и това ме побърква.След като родих ме упойха , доколкото знам че са ме изчистили , но това задължително ли трябва да е кюртаж,незнам тогава в болницата не знаех какво се случва и какво да питам , а сега имам хиляди въпроси и искам да знам..............
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #242 -: Декември 21, 2009, 11:32:32 am »
Здравей Маичка съжалявам за случилото се  :(
Аз преживях същото ноември месец в първия ден от петия месец.
Нямам време да пиша сега ако искаш прочети в дневника ми как се развиха нещата при мен.Ако имаш въпроси пиши ми.Горе главата ще успеем.
« Отговор #243 -: Декември 21, 2009, 12:31:58 pm »
Дени може ли да ми кажеш как мога да ти видя дневника, от скоро съм тук и не мога да се ориентирам .Благодаря за подкрепата :kiss:
*

Цвете

• 734
« Отговор #244 -: Декември 21, 2009, 13:05:40 pm »
Маичка, ето ти линк към Дневника на Дени http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37751.msg660040#new
« Отговор #245 -: Декември 21, 2009, 16:30:55 pm »
denisa мила , прочетох ти дневника и чесно се разплакам ,разбирам как си се чувставала и знам колко е ужасно ,знам че каквото и да кажа няма да помогне ,само времето ликува и обичта на съпруга и на близките, това помага много.
Мога да ти кажа само че си много силна жена и ти стискам палци следващия път да си родиш живо и здраво бебче.
И към мен държанието в болницата беше отвратително , радвам се че съм жива и здрава в предвид това което изживях онази вечер .
Пожелавам ти другата година да е твоята щастлива година .
*

denisa

• 2681
« Отговор #246 -: Декември 21, 2009, 16:42:23 pm »
Благодаря ти мила  :D :bighug:

Пожелавам ти другата година да е твоята щастлива година .

Нашата щастлива година аз вярвам в това  :D
« Отговор #247 -: Януари 26, 2010, 13:26:29 pm »
Момичета да ви питам след аборт , не ви ли боли по време на секс.
*

Цвете

• 734
« Отговор #248 -: Януари 26, 2010, 14:12:50 pm »
Ние подновихме сексуалните контакти три седмици след аборта и не ме е боляло. Ако имаш болки добре е да се консултираш с лекаря си.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 14:15:54 pm от Цвете »
« Отговор #249 -: Януари 26, 2010, 20:14:34 pm »
И при мен не е имало проблеми,но гледахме да сме по-внимателни! :bed:

*

denisa

• 2681
« Отговор #250 -: Януари 26, 2010, 20:16:20 pm »
И при мен не е имало проблеми,но гледахме да сме по-внимателни! :bed:
И ние така.
« Отговор #251 -: Февруари 25, 2010, 09:39:37 am »
вече 10 ден след аборта страшно ми е подут корема, моля ви кажете това нормално ли е, имам чувството че съм в 4-ти месец бременна, също и имам малко олки в корема, но най-много тежест и подуване какво да правя?
« Отговор #252 -: Февруари 25, 2010, 09:55:23 am »
santini, много съжалявам че е трябвало да преживееш това  :(
Относно подуването - все пак е имало бременност, и абразиото е интервенция, и е нормално организма да има нужда от време да се възстанови (матката започва да свива, нивата на някой хормони падат и т.н.)
Пожелавам ти бързо възстановяване  :) и дано следващия опит завърши с бебче  :wink:

« Отговор #253 -: Февруари 25, 2010, 09:57:29 am »
santini, съжалявам много, че ти се наложи да минеш през това!  :bighug:
Иначе за подуването е нормално, както и за леките болки в стомаха, аз също ги имах. Все пак матката контрахира, за да се върне пак в нормалните си размери. Имаш ли проблеми с ходенето до WC?
Бързо възстановяване, миличка!
« Отговор #254 -: Февруари 25, 2010, 10:04:59 am »
здравей Скарлет, благодаря ти за съчувствието, беше ужадно разочарование, да много често ходя по малка нужда а иначе имам запек, и това ли е нормално?
« Отговор #255 -: Февруари 25, 2010, 10:24:27 am »
И това е нормално. Постепенно ще се възстанови организма, трябва да се нормализират хормоните, което отнема време. Бъди силна!
*
« Отговор #256 -: Февруари 25, 2010, 10:37:56 am »
santini  :bighug:
« Отговор #257 -: Март 05, 2010, 16:18:54 pm »
здравеите момичета :)аз сам нова във форума и искам да ви помоля за мнение.Преживях missed в 8гс на 24 феврури,имах кафеникаво зацапване 2-3 дена ,но полсе се появиха ужасни болки отидох на 1.03 на лекар оказа се че матката ми е задържала кръв.Наложи се без упоика доктора да бутне ..чесно казано нз какво за да може да изтече кръвта -болките бяха ужасни.След това няколко дни имах кървене което сега стана с тъмно кафяв цвят.Болки нямам ,но няма изгледи течението да спре.И че въпроса ми е кога ви спря кървенето,защото вече имам фобия от тези лекари и не искам пак да ходя при тях.
« Отговор #258 -: Март 05, 2010, 17:39:37 pm »
Съжалявам за това, което се е случило  :(
Абразио не ти ли правиха? Трябва да отидеш да те видят с ултразвук за да си сигурна че всичко се е изчистило с кървенето, защото е възможно да се получат усложнения.
Успех ти желая  :goodluck:

« Отговор #259 -: Март 05, 2010, 19:59:18 pm »
да ,правиха ми абразио (аз наи -важното не казах) и когато се появи тази болка отидох на лекар ,тои ме гледа и на магарето и на ехограф каза че няма парчета ,но матката ми е събрала кръв и за да и напрвят път ми правиха горе споменатата процедура.И сега пак усещам лека болка ....писна ми вече :BangHead: