Здрвейте момичета
ще напомня моя кюртаж беше на 2.01, М ми дойде на 3.02!
Вчера на 12.02 имах час в Болницата с цел да пусна излседвани-за който бях чела от тук в форума-имунологични и генетични.Моя док беше категорично против-нямало смисъл.......
Но въпреки това аз реших да отида и да попитам(без да знае моя док )
Знаех си че ще се прибера просто с един профилактичен преглед и куп приказки
Така и стана.
Влязох в кабинета док ме поразпита и каза че да търсиш причина след първи кюртаж е абсурдно!Думите му бяха "Ако всяка една жена тръгне да пуска излседвания след първи кюртаж, то значи ние само стова ще се занимаваме, защото те са много, всяка четвърта жена има един такъв, но това не значи че и вточи ще има"!Проблем се търси след трети такъв!
Веднага след това мъжа ми, който бяхме заедно в кабинета го попита от кога можем да подновим опитите си т.к сме чували най различни отговори-3м. 6м. след първи цикъл ....и т.н.Отговори така!
"Хора, когато някой нещо ви каже било то и колега не забравяйте да питате "ЗАЩО"!
Защо трябва да чакате!Ако след месец отново забременнеш и недайсе Боже се повтори проблема то не значи че се дължи на това че не сте изчакали необх. време!
Проблема или го има или не!И година да се изчака резулатът ще е същия!
Всяка жена е индивидуална и сама трябва да прицени дали е готова психически след потвърждаване че физически е ок, че е възстановена!
В понеделник съм на преглед и при моя док (почти съм сигурна че и той ще ми даде зелена светлина), аз мисля да изчакам и този втори цикъл и да започнем бебеправенето !
Ще помоля даотговорят жени, който са минали по този път и са забременели не дълго време след кюртаж !
Благодаря