Мили момичета, като чета постигите Ви, се чувствам безкрайно съпричастна с тези, които са претърпели спонтанен аборт. Искам да отправя един призив: НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ, СЛЕД ДЪЖД ВИНАГИ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕ...
Преди време присъствах доста често в другата тема на форума - Опити за забременяване. Тогава след 2 месеца опити с мъжа ми (Септември - Октомври 200г.) се зарадвахме на благата вест, че ще имаме дете. Всичко протичаше нормално, съдейки по първата консултация при лекаря. Докато една вечер, след скандал на работа, ми се появиха силни болки в корема ниско. Появи се малко кръв на бельото. Оплаших се и реших да легна и да изчакам сутринта, за да мога да отида на лекар. На сутринта ми казаха, че плода е изтекал и трябва да ме кюретират (08.01.2010г.)...
Извършиха процедурата, изписаха ми антибиотик да пия за предпазване от инфекции. И така първия ми цикъл дойде нормално - пак пих антибиотици. Прекъснах ги преждевременно, понеже се появиха нежелани реакции, като сутрешно гадене, виене на свят, появяване на неприятен вкус в устата.
След като ги спрях дойде друга тревога. Изпитвах силни болки по време на секс, парене отдолу и болки ниско в корема. Отидох на гинеколог, оказа се, че имам гъбички и възпаление на лявата маточна тръба, дори и има опасност за поява на безплодие. Последваха 2 серии с антибиотици за възпалението и свещички за гъбичките... На последния преглед ми казаха, че възпалението отшумява, но още трябва да се лекувам.
В момента съм болна, наред с неизлекуваните гъбички имам и налепи по езика и гърлото. Опасявам се инфекцията да не се разпространила...
Момичета, моля Ви,
ако някои може да ме посъветва нещо, или да споделеи с мен, с нетърпение ще очаквам Вашите постинги и съвети.
Благодаря Ви