desita_r-убедена съм,че хистолигичния резултат дава отговор(но все пак не съм лекар
)при мен хориалните въси са прекъснати и това си го направих сама с дърва за камината :(не бяха тежки,но явно са били достатъчни и още същата вечер получих кървене,което после ту се появяваше,ту изчезваше,като постоянно променяше цвета си, а аз не спирах да повтарям,че вече не се чувствам бременна и така... :bonk:Те затова хората са казали:"Каквото сам си направиш и най-големия душманин не може да ти го причини!"Но станалото станало,цял живот ще си блъскам главата заради това.Дано сега пак се получи,имам още 4 замразени яйцеклетки.Предполагам,че след 2 цикъл,ако вс е наред,ще ми направят трансфера.Док още 1 път ми каза,че съм "като кибрит",надявам се и при вторият опит да съм такава кибритлиийка :
cream-може наистина да е цикъла,не очаквай,че 1 път ще бъде както е бил досега,все пак нали организма тепърва се съвзема.И ако наистина е цикълът ти,повярвай ми благородно ти завиждам
надявам се и на мен да ми дойде по-скоро,а не да го чакам още месец
,нямам търпение да направя втори опит :balk_600:А аз съм позитивен човек и вярвам,че стане.
Целувам ви милички мои,пожелавам ви многоооо успех,повече поводи за усмивки и много вяра!!!!!!!!