0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Момичета чувствам се доста странно: от 3 дни ме боли кръста и имам странни болки в яйчниците като изтръпнали, пробождащи и парещи. Но са минали едва 3-4 дни от евентуално забременяване. За първи път ми се случват подобни симптоми, нетърпелива съм да разбера от какво са породени. Благодаря ви предварително  :)
DSC00102
Re: Въпрос за много ранни симптоми на бременност.
« Отговор #1 -: Март 30, 2008, 19:03:40 pm »
 Сякаш е много рано , за да имаш симптоми на бременност. Дано това да е причината!
 Една моя позната започна да повръща на 8 - 9 ден от деня , в който е забременяла и си беше сигурна , че е бременна. Това за мен е най - ранния симптом , на който съм била свидетел.
« Отговор #2 -: Март 30, 2008, 21:14:44 pm »
Мисля, че е доста раничко за симптоми :(,много не се надявай после да не останеш разочаравана..Но все пак успех.
http:
« Отговор #3 -: Март 30, 2008, 21:16:43 pm »
Възможно е да си бремена,при всеки е индивидуално.При мен например миналия месец бях със същите болки по време на овулация а някои ги имат в началото на бременността така ,че мога само да ти пожелая успех  :crossfingers: и скоро да се похвалиш

*
« Отговор #4 -: Март 30, 2008, 22:46:03 pm »
Винаги съм имала болки по време на овулация, но сега като забременях,макар и с инвитро,разбрах още 4-5 дена след трансфера че съм бременна.Болките и усещанията бяха по-различни от обикновенно.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Март 30, 2008, 23:34:39 pm »
толкова рано няма симптоми. не се вглеждай прекалено в тялото си. бъди търпелива, 2 седмици не са толкова много време.
имаме някъде една закована тема - първи признаци на бременност - потърси я.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #6 -: Април 04, 2008, 19:29:01 pm »
Сега като чета и аз да споделя.Минала е само седмица от евентуално оплождане а мен ме боли кръст и корем.Иначе гърдите са ми болезнени както винаги преди МЦ.Тайничко се надявам да не си самовнушавам.

« Отговор #7 -: Април 04, 2008, 19:52:19 pm »
  Болят ли те кръста и корема всеки цикъл? Ако не - можеш да се надяваш.
 :goodluck:
*
« Отговор #8 -: Април 04, 2008, 20:19:40 pm »
Всички по-различни симптоми от ежемесечните са си шанс. :wink:
*
« Отговор #9 -: Април 04, 2008, 22:33:01 pm »
Искам и аз да споделя  :) За чуствителните гърди и болките във яйчниците са нормални при мен знам ,че трябва да ми дойде след 2 седмици.
Страното е , че от два дена ме боли кръста.
*
« Отговор #10 -: Април 05, 2008, 12:38:37 pm »
Аз пък си мисля че няма почти никаква разлика м/у ПМС и симптоми за ранна бременност,защото в крайна сметка нали всеки месец след ову,организма се настройва за бременност?! По- различните от ПМС мисля че се появяват едва след имплантация,а тя е от 7 до 14 дена след ову..

Стискам палци да е бременност..
*
« Отговор #11 -: Април 05, 2008, 12:49:29 pm »
Е,като вече бременна,поне при мене бяха различни.
*
« Отговор #12 -: Април 05, 2008, 12:51:31 pm »
Възможно е ,дано и аз се уверя в това..
*
« Отговор #13 -: Април 05, 2008, 13:01:30 pm »
Възможно е ,дано и аз се уверя в това..

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #14 -: Април 05, 2008, 13:05:47 pm »
Не се вглеждайте толкова рано, за да не се разочаровате после повече. Симптоми най-рано според мен може да има след имплантация. Тогава бъдещото бебенце става част от вас. А болки в кръста и яйчниците може да се дължат на преумора, настинка...
*
« Отговор #15 -: Април 05, 2008, 13:12:34 pm »
Не се вглеждайте толкова рано, за да не се разочаровате после повече. Симптоми най-рано според мен може да има след имплантация. Тогава бъдещото бебенце става част от вас. А болки в кръста и яйчниците може да се дължат на преумора, настинка...

Аз затова си пуснах поста по- горе,защото всеки месец горе долу се чувствам така,по различни причини,я МЦ,я ову, я гол кръст...Даже напоследък ми се и гади и въпреки това не съм бременна..
*
« Отговор #16 -: Април 05, 2008, 13:16:38 pm »
Аз затова си пуснах поста по- горе,защото всеки месец горе долу се чувствам така,по различни причини,я МЦ,я ову, я гол кръст...Даже напоследък ми се и гади и въпреки това не съм бременна..
Люба, виждам че на теб сега ти предстои друго важно събитие. Отдай се на приготовлението, а после един прекрасен меден месец ти желая и дано като нас да си направите медено бебенце  :wink:
*
« Отговор #17 -: Април 05, 2008, 13:20:06 pm »
Бе точно по време на медения няма да може ,защото ни предстои операция от варикоцеле ,но 6 месеца след това ,ще се надявам ден и нощ да стане по- скоро ,защото доста се бави вече...
Благодаря ти обаче за пожеланието.. :)

На теб ти пожелавам много леко раждане и много послушни и весели ангелчета.. :)
*
« Отговор #18 -: Април 05, 2008, 13:22:16 pm »
Бе точно по време на медения няма да може ,защото ни предстои операция от варикоцеле ,но 6 месеца след това ,ще се надявам ден и нощ да стане по- скоро ,защото доста се бави вече...
Благодаря ти обаче за пожеланието.. :)

На теб ти пожелавам много леко раждане и много послушни и весели ангелчета.. :)
Благодаря ти, а вие тогава да посрещнете първата годишнина с коремче, а защо не и с бебче в прегръдките.
*
« Отговор #19 -: Април 05, 2008, 13:33:24 pm »
Много мило,и аз на това се надявам..Най-голямат мечта ми е..