0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Аз искам бебе,той (вече) -не!
« Отговор #140 -: Юни 13, 2009, 01:25:20 am »
daniski безкрайно се радвам за теб!!! Желая ти цялата щастие на този свят- заслужаваш го!!!  :balk_81:
Прекланям се пред силата на характера ти! Надявам се и аз  да имам тая сила!
На мен сега ми се плаче! Приятелят ми още няма официален развод. "Бившата" му жена го прави див и щастлив с детето. Живеем заедно от няколко месеца, правим опити за бебче съзнателно...а сега видиш ли не искал второ. И това , след като с риск аз да остана без деца / все още картинката отосно репродуктивната ми способност не е напълно изяснена /...изгубих вече едно наше бебе!
Наистина ми се плаче...и имам нужда от кураж!
Желая на всички ви вълшебни мигове!!!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #141 -: Юни 14, 2009, 23:13:32 pm »
Хей, Мила ... я горе главата ... Явно половинката ти е силно объркан.. Той не по-малко от теб има нужда от кураж. Разкъсва се, гложди го съмнението, правилно ли постъпва ... Поговорете, решете .. ако се окаже, че не иска дете - тогава реши дали това е човекът за теб!
 Успех ти желая !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #142 -: Юни 29, 2009, 18:09:42 pm »
Мила, малко му е дошло в повечко на съпруга ти. Нека мине малко време и сам ще се включи. :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #143 -: Юли 02, 2009, 23:35:16 pm »
Мила-немила,същата работа както беше при нас.Страхуват се,че един ден и ние ще постъпим с тях по същия начин,като бившите им и ще трябва да изживеят всичко отново...
С усилие на волята се опитай около 2 седмици поне да не му говориш за бебета ИЗОБЩО.нито гледай пред него сайтове за бебета,нито по магазинните заглеждай дрешки,абе коренна промяна ,дето се вика.Не може да не му направи впечатление.
иди на фризьор,маникюр...нека се шашне,че ти се променяш... 8)
Особено в момент,в който се е размекнал,му кажи с безразличие-"О-о-о,писнаха ми проблемите около бившата ти,детето,и т.н.Аз не съм тя и нема да си тровя живота с призраци от миналото,ама-ха!Живота предлага тоо-олкова шансове,човек винаги има право на избор.."
и го остави попарен...
Да видим как ще резгира...
Така де,това не е Твоята война-техните някакви,всякакви бивши отношения и изобщо...
В крайна сметка,ти си си мома...къде-къде в по-изгодна позиция си!!!
знам че държиш на него,но направи му тоя тест и ако не го издържи,бегай от там.
Прегръщам те дълго!!!
« Отговор #144 -: Юли 03, 2009, 00:59:54 am »
Абе момичета, какви тактики и тестове, какви 5 лева?  Линийката казва, че са заедно от 10 месеца.  За толкова време изобщо да няма проблеми човек, може да не е готов за дете от партньора!  То за разговори по темата си е малко рано, вие чак и ултиматуми да се дават...  Така както човекът може би бяга от неговите си призраци от миналото, май и Мила си бяга от нейните.   Както тя не е виновна, че той има дете от съпругата си (забележете, не е разведен дори), и той няма вина, че тя няма деца до сега. Разбирането е необходимо и от двете страни в една връзка.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #145 -: Юли 03, 2009, 07:14:07 am »
Не зная,Принцеска,на мен ми прозвуча като сериозна връзка.Ето Мила казва-че правели опити съвсем съзнателно??
Налице е и аборт,и изследвания за стерилитет.Всичко това само за 10 месеца?
Мисля че линийката показва от кога живеят заедно.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #146 -: Юли 03, 2009, 11:42:41 am »
Не зная,Принцеска,на мен ми прозвуча като сериозна връзка.Ето Мила казва-че правели опити съвсем съзнателно??
Налице е и аборт,и изследвания за стерилитет.Всичко това само за 10 месеца?
Мисля че линийката показва от кога живеят заедно.
А на мен пък ми изглежда, че мъжа не е никак готов, може да са правили изследвания и бебе съвсем съзнателно, но аз не разбирам дали е налице процедура по развод или нещо подобно, защото самия факт, че още не се е развел ме води в друга посока на мислене. Ами ако утре реши, че освен, че не иска дете от Мила, ами не иска и да живее с нея и иска да се върне при бившата си? Какво става тогава? Може би наистина му е нужно време да оправи всичките си каши от миналото и да се пребори с призраците си, пък тогава да правят каквото и да било в по-сериозен план.

P.S.Аз съм малко традиционалист човек и може и малко консервативен, защото все ми се ще нещата да са подредени и последователни. Вярно е, че в истинския живот това трудно става, но от собствен опит знам, че да насилват някои неща няма да доведе до нищо добро.
Само ще спомена, мои познати бързаха без брак да купят жилище и да подредят тия материални неща, сега се разделят и са се оплели като пилета в калчища. Не че брака е гаранция, но си има последователности, които до някаква степен трябва да се следват, за да се избегнат сложни и тегави процедури в последствие.
 Та личния ми съвет към Мила е да се опита да поговори с приятеля си, ако имаш възможност изчакай и виж на къде ще потръгнат нещата и ако имаш сили не пришпорвай ситуацията, за да не стане нещо по-неприятно. Пък когато приятеля ти излезе на чисто в отношенията си с бившата спокойтно поеми инициатива и ти. Естествено това не означава да чакаш до безкрайност, но ти сама ще видиш и прецениш дали нещата се развиват в някаква посока.
Желая ти успех и много силно те прегръщам, и дано скоро нещата се подредят най-добре за теб :)
« Отговор #147 -: Юли 15, 2009, 19:11:00 pm »
Здравейте,приятелки!
Все си мислех че няма да се стигне да го напиша,но уви...нещата не се променят.От 3 месеца вече Той е категоричен че не иска да имаме дете.Преди това опитахме 2-3 месеца и не се получи.После,благодарение на майка му ,която ни беше на гости между нас избухна грандиозен скандал и си разменихме тежки обиди.
Той казва,че ми е простил,макар че единствено Аз съм онази която трябва да прощава,но нейсе.От тогава обаче винаги когато правим секс,той страшно внимава къде "свършва" и да не забременея.
Откачам централно!
Питах го ако иска да се разделим,защото аз искам дете и няма смисъл да си губя времето - на 34 съм.Той твърди,че ме обича и иска да остареем заедно,но не и деца...не можел да живее без мене...ами ако го изгоня какво ще прави... :(
От първата си жена има дете на което трябва да плаща минимална издръжка - и ми каза,че не искал да плаща утре 2 издръжки!!!
Как да го убедя че аз не искам издръжка, а него и да гледаме заедно дете?
Как мислите изобщо,това обич ли е?
 :balk_113:

Във вашата връзка определено ти го обичаш (щом искаш дете от него, това е очевадно), но не е сигурно, дали той те обича истински и не е с тебе само за да не е сам. Фактите са лоши понякога, затова трябва да си поговорите като зрели хора - разбира се ако той има доблестта и смелостта да застане пред тебе и да си поговорите искрено защо не иска дете от тебе (оправданието със издръжката звучи меко казано детински).

"Как да го убедя че аз не искам издръжка, а него и да гледаме заедно дете?
Как мислите изобщо,това обич ли е?"
- Ако в една връзка единия трябва да убеждава другия колко е хубаво тази връзка да има по-нататъшно развитие - това е меко казано абсурдно. Не трябва да го убеждаваш за желанията си и да го караш да имате дете постояно (веднъж стига), той сам трябва да поиска дете от тебе, иначе всичко ще стане принудено и нежелано.

Като извод:
Само един искрен и зрял разговор би ви разяснил ситуацията между вас и всеки сам за себе си трябва да избере своя път и дали да направи компромиси за другия или не.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #148 -: Юли 15, 2009, 20:18:27 pm »
Flowercatering, ти прочете ли темата докрай? Daniski вече се радва на плода на любовта си с въпросния мъж. Темата е от 2008 година.
Иначе съм съгласна с думите ти.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!