0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Аз искам бебе,той (вече) -не!
« Отговор #120 -: Май 28, 2008, 10:02:28 am »
Даниски, радвам се за теб :D
Въпреки че не съм писала следях и двете ти теми.
Аз искам да кажа, че днес ми е първи ден от закъснението. Но нали съм нетърпелива, правих тест още преди две седмици и беше отрицателен и така се обезкуражих пак. Днес ще си взема и утре ще направя с първа урина.
Даниски  :balk_7:

Мари Круз, не се отчайвай. Както те е посъветвала Даниски, спри да говориш за това. Повярвай, има успех. Опитай се дори да бъдеш мила, аз така поне частично успях. Успех и на теб.
*
« Отговор #121 -: Май 28, 2008, 10:15:17 am »
 :crossfingers: за  :bfp: утре
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #122 -: Май 28, 2008, 16:35:13 pm »
Давай чОчИ,с тебе сме!ами то преди 2 седмици няма как да е положителен теста. :)
Сега му е времето!И веднага да пишеш!Стискам палци и дано тази тема носи късмет на всички в нея!!!
Мари,мисля,че мъжете се плашат от коренна промяна в нас.
Иди на фризьор без да му кажеш предварително,излез с приятелки без него,купи си нова дрешка и го карай да се чувства несигурен.И никакви бебета неискаш!
Кажи -ами мина ми меракът,бе,ти ме разубеди!Сега искам други работи...
И го остави да се чуди какви са пък тия работи. :)и все в тоя стил.
Сега,моя "клекна" веднага.Може не твоя да му трябва повече време.
той Тодор-а не искаше и да чуе за бебе,а сега повече от мене го чака.само това говори. :lol:
« Отговор #123 -: Май 29, 2008, 09:55:18 am »
Момичета, днес рано сутринта правих теста, отрицателен е :balk_145:
Днес ми е втори ден от закъснението и явно няма бебче.
Не ми се иска да се отчайвам, защото това все пак е първия месец в който той не ме пази. Може би не сме уцелили точно овуто, защото теста показваше две чертички четири поредни дни, но през последните два не правихме нищо :x
Сега остава да чакам да ми дойде и да се надявам следващия месец да стане.
Прегръща ви всички :bighug:
« Отговор #124 -: Май 29, 2008, 10:28:29 am »
Здравейте! Извинявам се, че въпросът ми не е по темата, но понеже е свързан с казаното по-горе от Чочи, та искам да Ви попитам възможно ли е тестовете за овулация да покажат положителен резултат четири поредни дни? И това означава ли, че през всичките дни има овулация?
« Отговор #125 -: Май 29, 2008, 10:58:17 am »
Здравейте! Извинявам се, че въпросът ми не е по темата, но понеже е свързан с казаното по-горе от Чочи, та искам да Ви попитам възможно ли е тестовете за овулация да покажат положителен резултат четири поредни дни? И това означава ли, че през всичките дни има овулация?

Малко е вероятно. При тестовете за бременност 2 чертички значат положителен резултат. При тестовете за овулация трябва втората чертичка да е поне толкова ярка, колкото контролната, тогава е +. Положителен ову тест значи пик на лутеинизиращия хормон, което пък е индикатор, че овулация МОЖЕ (а не непременно ЩЕ) да настъпи в следващите 24-36ч. Т.е. след положителен тест е хубаво да има контакт. И да се е виждала втора черта 4 дни, тя не ще да е била толкова ярка през цялото време - просто ЛХ нивата са били достатъчно високи да ги лови теста. Все пак, ако е имало например 2 фоликула и последователни овулации, може пък и да имало 4 дни висок ЛХ, ама е рядкост.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #126 -: Май 29, 2008, 13:35:45 pm »
Здравейте всички! След 7 дни тормоз най-накрая проведохме доста дълъг разговор снощи. Според мен ще е окончателен - наистина поставих нещата много остро - или дете или аз си отивам. Казах му, че вече няма да позволя повече да ме залъгва и тормози. Той се съгласи с всичко - знаел как се чувствам, мъчно му било, че и на мен ми е мъчно и така. Сега УЖ се съгласи и ще чакам следваща овулация. Ако е бил искрен и окончателен ще бъда много щастлива. Имам някакво положително вътрешно чувство и дано то не ме подведе. Дано съм направила правилния избор мили момичета. Благодаря за помощта и съветите ви. Стискам палци на всички да видят двете чертички, стискайте палци и на мен.
*

daniski

• 550
« Отговор #127 -: Май 31, 2008, 01:01:09 am »
Мари,ами това е чудесно начало! :)
ти сега не му натяквай всеки ден-ама нали този месец ще...И ще стане.
Чочи,-браво за успеха!-имам впредвид,че вече не те пази.а то бебето рядко става от първия път.Ние пробвахме миналата година 6 месеца-и нищо.А сега забременях при първото подновяване на опитите,може би именно защото не очаквах и не правех нищо-нито следях ОВУ нито БТ.
И сега се чудя,дали има нещо свързано между това да спираш и да започваш опитите?Едва ли,освен липсата на психическото напрежение от очакването да не ти дойде... :?Но при нас то пък други ядове...абе,Божа работа.
« Отговор #128 -: Май 31, 2008, 08:45:45 am »
E.G.O.I.Z.A.M - ako ne se razberete , taka 4e i dvamata da ostanete zaedno 6tastlivi - ne si gubete vremeto !!!! :?

От модератора: Пиши на кирилица или ползвай Кредор!
« Последна редакция: Май 31, 2008, 13:49:04 pm от rally_pat »
*

daniski

• 550
« Отговор #129 -: Юни 11, 2008, 06:12:51 am »
Мари,Чочи,как са нещата при вас?Има ли развитие и какво?
« Отговор #130 -: Юни 11, 2008, 13:29:12 pm »
Daniski,аз съм много притеснена.Незнам какво ми става. Вече не се пазим, работим усилено по въпроса, но цяла седмица плача като луда и само за бебче си мисля и за това как не се получи първия път, а правихме секс почти всеки ден  :oops:.
Споделям само с него и той като ме вижда че съм толкова нещастна се чуди какво да направи и как да ми угоди милия  :(
Изчетох почти всички статии в Зачатие, и като резултат от това попаднах на една статия свързана с възрастта на мъжа (която също е от много голямо значение). Ние имаме 20 години разлика и си мисля че това може да се окаже проблем в бебеправенето. Мисля да отида другата седмица на лекар. Миналата година имахме хламидии, уж се  бяхме излекували, но пак ще направя всякакви прегледи за всеки случай.
Знам че е рано да се тормозя още,не мога да кажа на близките, защото сигурно всички ще ми се смеят и ще кажат че <от един път работата няма да стане> и че се вманиачавам.
За сега това се случва около мен. Дано да има с какво да се похваля в началото на другия месец.
*

daniski

• 550
« Отговор #131 -: Юни 13, 2008, 01:51:04 am »
Абе той щом може да прави секс всеки ден едва ли ще му е пречка възрастта! :lol:
А ти защо плачеш?!?
вместо да се радваш за "победата"?Сега трябва да си спокойна.И не казвай на близките нищо-кажи го на нас.
*
« Отговор #132 -: Юни 13, 2008, 10:59:03 am »
Спокойно, Чочи! То не става от първия път. А възрастта на мъжа не е проблем.
Успокой се и продължете да работите усилено! Сигурно си прочела, че при жени до 35 г. може да се говори за стерилитет след година опити, а над - половин.
В тази тема д-р Даскалов беше писал кои изследвания да се направят преди да се започнат опитите: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9085.0

Поздрави и късмет! 

« Отговор #133 -: Юни 13, 2008, 17:26:53 pm »
Благодаря ви момичета.То моята работа май е <рибата в морето, а аз вече тигана сложих> :D
Въпреки всичко ще си пусна едни изследвания за всеки случай.
Пак съм се запасила с тестове за овулация, но не му казвам нищо, защото знам че мъжете не ги разбират тези работи.
daniski, той дори ми казва че съм щастливка, защото доста двойки не правят толкова често секс :lol:
*

daniski

• 550
« Отговор #134 -: Юни 14, 2008, 19:49:50 pm »
Ми прав е човекът. :D
я виж графиките на момичетата-нема вече кой да се лумборосва много-много.... :lol:
*

iva_h

« Отговор #135 -: Март 29, 2009, 19:24:59 pm »
Здравейте на всички в този форум и аз съм почти на същото положение с разликата, че моя приятел не е имал други деца и майка му не се меси в нашите взаимоотношения.
Аз умирам за този човек и давам всичко от себе си да сме добре и двамата. Вечи съм почти на 30 години а той на 33 и не иска да има деца а аз усещам че съм готова на 100 % да имам дете. Просто не знам как да го убедя на такава стъпка. :o
« Отговор #136 -: Април 23, 2009, 16:43:48 pm »
Много сложна работа са това мъжете. Все трябва с такт, полека, да не виждат тестове, да не знаят овулация.

Понякога имам чувството, че силиците ми се изчерпват с тези опити за убеждаване и т.н.

Моят иска бебе, ама така го иска, че точно по време на ову най-уморен се оказва.  :(
« Отговор #137 -: Април 23, 2009, 18:01:14 pm »
Много сложна работа са това мъжете. Все трябва с такт, полека, да не виждат тестове, да не знаят овулация.

Понякога имам чувството, че силиците ми се изчерпват с тези опити за убеждаване и т.н.

Моят иска бебе, ама така го иска, че точно по време на ову най-уморен се оказва.  :(
Според мен мъжете се стряскат от разни тестове за овулаций и тем подобни.Може би им изчезва желанието за секс.Всичко става супер планирано и изкуствено! Говорила съм си с моят мъж по въпроса и ми каза ,че желае всичко да си стане от само себе си без да насилваме нещата, пък когато стане. Първото ни така стана и когато разбрах ,че съм бременна бях много изненадата.Въобще и незнаех кога се е случило!

*
« Отговор #138 -: Май 08, 2009, 22:23:20 pm »

Да много си права, но понякога друг избор аз не виждам! Заедно сме от почте 4 г. Аз съм вече на 35, а той на 5г. Много иска, ама когато съм в О е уморен, видял се с приятели ипийнали по няколко питиета. Все вика утре, довечера, тази събота или неделя... А яйцеклетката как да не му обясня, че живее съмо 12 часа? Преди 2 г. пак с преследване на О от моя страна чудото стана - сАмо че беше извънматочна. Кошмара само аз си го знам. Загубих едната си тръба. И от 2 г. не улучваме момента, а може би след всички изслезвания - всичко без контрастна снимка от моя страна - няма да повярвате - НЯМАМЕ ОЩЕ НИТО ЕДНИЧКА СПЕРМОГРАМА!!!???? :oops: КАЗВА, ЧЕ ИСКА, АМА МИ СЕ СТРУВА ЧЕ НЕ ИСКА! ИЛИ АКО НЯКОЙ ГО ОСТАВИ ПРЕД ВРАТАТА?
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

daniski

• 550
« Отговор #139 -: Май 28, 2009, 10:09:10 am »
Здрасти на всички!
Време нямам да се обърна,само след като всички са си легнали съм тук.
Които ме помнят знаят какво тегло и аз изтеглих,докато убедих моичкият да ми направи бебе!Сега съжалява,че не ме е послушал по-рано!Грант е всичко-само му купува какво ли не и влачи в къщи,та няма вече къде да се обърнеш от люлки и щуротии.
Казва,че се е влюбил в него веднага след като се роди-като му го дали да го държи.
И че живота няма смисъл без деца...
Окуражава и други мъже тук да се "престрашат" и да си имат бебета! :D :D :D
Та момичета,опитайте моята тактика-на внезапната промяна-"вече искам други работи"...