0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Аз искам бебе,той (вече) -не!
« Отговор #40 -: Април 21, 2008, 17:17:38 pm »
daniski  :crossfingers: стискаме палци да се похвали скоро с  :bfp:
« Отговор #41 -: Април 22, 2008, 14:27:21 pm »
daniski bravo!!! bravo za tova 4e si bila aut za izvestno vreme!!! az go napravih sy6toto! zatvorih si ustata i se iznesoh! sega ne6tata se obyrnaha neistovo! no nali znaem 4e sa glupavi  :lol:... moje bi za tova trqbva da im se pro6tava! kysmet ti pojelavam, i ne mu misli mnogo!!! 6te se slu4i, kogato nai-malko o4akva6 :hello:.. (v pove4eto slu4ai e taka, kakto stana i pri men!!!). vajnoto e da se uspokoi6 i da se naslajdava6 na jivota!  :youwoman:
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #42 -: Април 23, 2008, 07:22:34 am »
хей,Vikjav!kak si?
как се зарадвах като прочетох постинга ти!върна се значи той!Браво!лека бременност!
дано и на мене ми се е случило  :oops:

мпиа-сякаш вчера бяхме в другия форум-и се оплаквахме че не забременяваме - а я виж сега!18 седмици!!!да си жива и здрава! 8)
« Отговор #43 -: Април 24, 2008, 21:01:19 pm »
Момичета, така се надявам да е станало нещо. Днес трябваше да ми дойде,той през цялото време ме пазеше, но два дни след приключването на цикъла не ме пазеше. Днес цял ден ме боли главата, и ми стана лошо в колата. Толкова се надявам, дано да не е плод на въображението ми.
Знам че почти няма шанс да съм забременяла веднага след края на цикъла,но все пак се надявам. Кажете ми, да правя ли тест или да чакам още няколко дни?
*
« Отговор #44 -: Април 24, 2008, 21:17:09 pm »
И мен много ме болеше главата първите дни!
Утре сутринта прави тест! :crossfingers:
« Отговор #45 -: Април 24, 2008, 21:28:23 pm »
Само че няма да мога да го направя сутринта, защото не съм купила тест, а и си мислех че ще ми дойде. Дано :crossfingers:
« Отговор #46 -: Април 24, 2008, 22:14:43 pm »
Здравейте,приятелки!
Все си мислех че няма да се стигне да го напиша,но уви...нещата не се променят.От 3 месеца вече Той е категоричен че не иска да имаме дете.Преди това опитахме 2-3 месеца и не се получи.После,благодарение на майка му ,която ни беше на гости между нас избухна грандиозен скандал и си разменихме тежки обиди.
Той казва,че ми е простил,макар че единствено Аз съм онази която трябва да прощава,но нейсе.От тогава обаче винаги когато правим секс,той страшно внимава къде "свършва" и да не забременея.
Откачам централно!
Питах го ако иска да се разделим,защото аз искам дете и няма смисъл да си губя времето - на 34 съм.Той твърди,че ме обича и иска да остареем заедно,но не и деца...не можел да живее без мене...ами ако го изгоня какво ще прави... :(
От първата си жена има дете на което трябва да плаща минимална издръжка - и ми каза,че не искал да плаща утре 2 издръжки!!!
Как да го убедя че аз не искам издръжка, а него и да гледаме заедно дете?
Как мислите изобщо,това обич ли е?
 :balk_113:

Най-добре го изгони, на нашите години вече е малко късничко да се правят компромиси!!!! За кога???? И моят мъж има дете от предишен брак, но това не му пречи да иска да има с мен. Не го давам за пример, просто ако не искаше нямаше да си седя с него да остареем заедно и колкото и да го обичам щях да го изгоня!!! А що се отнася до въпросът ти дали това е обич - най-вероятно е, само че дали точно такава обич ти трябва, нека се научим да бъдем малко егоистични и да не мислим само как се чувстват те - господата, дали са ни простили и т.н. Аз се научих малко по-рано от теб, но пак след подобна на твоята връзка - с човек, който ме обичаше по свой си начин> Само че си дадох сметка, че искам да е по моят начин, разделих се с него и открих човека който мисли за мен. Сега се надявам да си имаме и бебче, което и двамата желаем силно...
« Отговор #47 -: Април 24, 2008, 22:54:40 pm »
Мила daniski, забравих да добавя, че в такъв момент трябва да имаш добра и трезва подкрепа от близките си. Пак го казвам от опит. Докато се чудех как ще продължавам занапред връзката си с мъжа, който ме обичаше по свой начин, най-близката ми приятелка ме съветваше да се отдам на чувставта си, да не се опитвам да го моделирам, едва ли не да се нагаждам според неговите желания, за да не го загубя... Ами за известен период я послушах, само че после си дадох сметка, че и аз съм човек, и аз имам желания. Просто събрах сили и теглих чертата. Направи го и ти!
« Отговор #48 -: Април 25, 2008, 12:14:42 pm »
Момичета, за съжаление днес ми дойде :?
Знаех си че няма почти никакъв шанс, но нали надеждата умира последна.
Остава да се надявам следващия месец да стане някакво чудо.
*
« Отговор #49 -: Април 25, 2008, 19:23:56 pm »

:bighug: Дано следващия месец е твоя!
*

daniski

• 550
« Отговор #50 -: Май 01, 2008, 06:18:10 am »
Нищо Чочи.дано и при тебе настъпи обрат както при мен.
Аз спрях да му говоря за деца,казах че искам други неща вече...
не знам дали се е стреснал,но спря да ме пази -виж графиката ми-даже напротив.
Може и от молитвите да е - вечер в леглото се молех на Бог да го промени.
Отидохме и на почивка - за 5 дни до морето.
А беше много зле положението....
Валерия,аз нямам близки.
И този ми е трети мъж.
*

daniski

• 550
« Отговор #51 -: Май 04, 2008, 08:13:30 am »

Chochy,как са нещата при теб?Има ли някакво развитие?
Моят днес по едно време ме пита:"И сега дали имаме бебе?"
казах му, че само Господ знае.Но иначе ми стана много приятно.на мен утре трябва да ми дойде.Дали...
*
« Отговор #52 -: Май 04, 2008, 09:32:01 am »

Chochy,как са нещата при теб?Има ли някакво развитие?
Моят днес по едно време ме пита:"И сега дали имаме бебе?"
казах му, че само Господ знае.Но иначе ми стана много приятно.на мен утре трябва да ми дойде.Дали...
daniski  :crossfingers: от мен тези дни да се похвалиш с  :bfp:
« Отговор #53 -: Май 04, 2008, 12:53:37 pm »

Ех, Chochy, то лозето нали не иска молитва, а мотика ... според мен, без малко да разклатиш лодката, чудо няма да стане... Позволявам си да говоря така и от собствен, и от косвен опит. На повечето ми близки жени, както и на мен, дълго ни се наложи да водим войни по този повод. Разбира се, насила хубост не става и моята война я спечелих, защото съпругът ми просто имаше нужда от време , за да порасне (доста време, между другото). Знам колко е страшно, обидно и даже унизително любимият ти човек да не иска дете. Хвърляш си го на свой гръб, чудиш се какво не ти достига, доколко тези отношения са реални, щом той не се решава, дали не чака по-подходяща жена... Но без дълга редица от сериозни разговори, категорични изявления, че твоите желания и живот имат значение и искаш в него да има деца, та даже и без няколко скандала, едва ли ще има промяна. Чудесата искат яко бачкане
  :lol:
Ами, успех!!! Ще се радвам да пишеш как се развиват нещата!   
« Отговор #54 -: Май 04, 2008, 16:28:57 pm »
Момичета преди три дни ми свърши цикъла и все още не е започнал да ме пази. Започнах да пия и фолиева киселина, защото братовчедка ми,която е мед.сестра ми каза, че може пиенето на ФК да ме предразположи.Взела съм си и тестове за овулация.
daniski, аз също спрях да говоря вече за деца. Но онзи ден пред един приятел сподели, че мястото където се преместихме е много подходящо за деца (има детска градина и ясла наблизо, има училище и т.н). Може би е чакал да се преместим в новия апартамент, защото той сам казваше, че стария не е подходящ за дете.
Дано и двете този месец да има с какво да се похвалим :crossfingers:
*
« Отговор #55 -: Май 04, 2008, 16:34:00 pm »
Успех Chochy
*

daniski

• 550
« Отговор #56 -: Май 04, 2008, 21:53:54 pm »
Чудесна новина,Чочи!!!
Щом сам е започнал да говори за детски ясли,браво!!!поздравления и за новото жилище!
Дано се похвалим наистина!
Saule_Nova,напълно съм съгласна с теб!какво преживяваме...
« Последна редакция: Май 04, 2008, 21:55:51 pm от daniski »
*
« Отговор #57 -: Май 05, 2008, 12:37:10 pm »
daniski,мисля че определено трябва да си поговорите и изясните нещата.
Когато някой наистина обича другиго,той иска да го направи щастлив.
saglasna sam ne moje sled kato te obi4a da ne iska da te napravi 6tastliva tajno mi e za tozi 4ovek mn egoesti4en
*

daniski

• 550
« Отговор #58 -: Май 07, 2008, 21:18:42 pm »
Здравейте момичета!
на мен не ми идва мензиса.
трчбваше да ми дойдеоще на 4.05,но и до днес го няма.а е доста точен.не смея да се зарадвам.ами ако е просто закъснение.И нямам никакви симптоми за бременност.както всеки път когато съм забременявала,между другото...

А и нали точно в най-фертилните ми дни той се премисли и не ме пазеше.
знам,че трябва да препишкам един тест,но нямам смелост.това е засега.
*
« Отговор #59 -: Май 07, 2008, 21:25:22 pm »
daniski, дано да сте хванали момента и размислите да не са били напразни. Много се надявам да е така. Изчакай още някой друг ден закъснение, ако имаш това търпение, и си направи едно тестче. Дано да видиш заветните две чертички.