0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
Аз искам бебе,той (вече) -не!
« -: Март 29, 2008, 02:09:15 am »
Здравейте,приятелки!
Все си мислех че няма да се стигне да го напиша,но уви...нещата не се променят.От 3 месеца вече Той е категоричен че не иска да имаме дете.Преди това опитахме 2-3 месеца и не се получи.После,благодарение на майка му ,която ни беше на гости между нас избухна грандиозен скандал и си разменихме тежки обиди.
Той казва,че ми е простил,макар че единствено Аз съм онази която трябва да прощава,но нейсе.От тогава обаче винаги когато правим секс,той страшно внимава къде "свършва" и да не забременея.
Откачам централно!
Питах го ако иска да се разделим,защото аз искам дете и няма смисъл да си губя времето - на 34 съм.Той твърди,че ме обича и иска да остареем заедно,но не и деца...не можел да живее без мене...ами ако го изгоня какво ще прави... :(
От първата си жена има дете на което трябва да плаща минимална издръжка - и ми каза,че не искал да плаща утре 2 издръжки!!!
Как да го убедя че аз не искам издръжка, а него и да гледаме заедно дете?
Как мислите изобщо,това обич ли е?
 :balk_113:
*
Re: Аз искам бебе,той (вече) -не!
« Отговор #1 -: Март 29, 2008, 07:20:56 am »
Не мила, за мен това не е обич. Егоизъм е. Ако той свързва детето си само с издръжката - жал ми е за този човек.

*
« Отговор #2 -: Март 29, 2008, 09:50:21 am »
И аз мисля, че това не е обич, а пълен егоизъм! Много е гадно, че "благодарение на мйака му" това, което си искала, е отишло по дяволите danisкi. Според мен е най-добре да седнете и да си поговорите сериозно за вас и вашето бъдеще и ти най-добре ще си прецениш какво да правиш мила!  :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #3 -: Март 29, 2008, 10:15:10 am »
 Да бъдеш родител означава да обичаш и да се грижиш за детето си безусловно, да забравиш егоизма си и да си пренаредиш приоритетите.Аз съвет няма да ти дам.Но погледни човека до себе си, и прецени доколко той е способен на това.
 За себе си знам, че има ли нюанси, неясни отношения и съмнения в една двойка, колата не върви.
*
« Отговор #4 -: Март 29, 2008, 10:53:25 am »
Да бъдеш родител означава да обичаш и да се грижиш за детето си безусловно, да забравиш егоизма си и да си пренаредиш приоритетите.Аз съвет няма да ти дам.Но погледни човека до себе си, и прецени доколко той е способен на това.
 За себе си знам, че има ли нюанси, неясни отношения и съмнения в една двойка, колата не върви.
:good_post:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Март 29, 2008, 12:37:19 pm »
daniski,мисля че определено трябва да си поговорите и изясните нещата.
Когато някой наистина обича другиго,той иска да го направи щастлив.
*
« Отговор #6 -: Март 29, 2008, 15:19:27 pm »
Подкрепям напълно Ади.
Моят приятел също има деца и не само че им плаща издръжка, ами майка им един лев не им дава, но това не значи, че не иска да има още с мен (защото аз пък нямам и много бих искала да имам).
Когато любовта е истинска, няма място за егоизъм и дребни сметки.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Март 29, 2008, 16:12:45 pm »

подкрепям.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #8 -: Март 29, 2008, 17:18:30 pm »
В разговори с такъв човек не виждам смисъл. Явно е протеворечив,щом веднъж казва че иска с тебе да остарее а после казва ,че не иска 2ри път издръжка да плаща. Може би си крои някакви планове,за които ти не знаеш и не подозираш. Това не е човек на когото можеш да разчиташ в бъдеще,който да поеме отговорност и да бъде баща. По-добре си помисли за сигурен начин, детето което един ден ще имаш да си има баща.Баща в целия му смисъл,а не по документ.
« Отговор #9 -: Март 29, 2008, 17:23:01 pm »
     Аз също подкрепям Ади!Ние с приятелят ми живеем заедно от 12г.Той има две деца от два брака,също смятам че от наша страна не са били лишавани от нищо.Аз съм наясно със невъзможността да имам по естествен начин деца от 18 годишна възраст в момента съм почти на 33 г.,но винаги съм смятала че като намеря моята сродна душа и децата ще се появят по един или друг начин.Аз мисля че съм го намерила,имам 3опита инвитро зад гърба си съпровождани с месеци отсъствия от къщи заради процедурите и винаги съм имала подкрепата му за всичко.Даже сега когато съм на границата на отказването той ми казва: НЕ ще пробваме поне още един път ПЪК АКО НЕ СТАНЕ ИмАмЕ И ДрУГ ВАрИАНТ ДА СТАНЕм мАмА И ТАТКО КАТО СИ ОСИНОВИм!Е как да не го обожавам този човек!За това мисля ,че когато любовта е истинска между двама души, то желанието за дете идва от самосебеси!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #10 -: Март 29, 2008, 19:56:03 pm »
Как да го убедя че аз не искам издръжка, а него и да гледаме заедно дете?
Как мислите изобщо,това обич ли е?

Ами това е мъж... не иска проблеми човекът. Според мен те обича и не иска да си усложнява живота. Трудно ще ти е да го убедиш да тръгне по доктори и то само и само за да се бори за още проблеми.
Измисли си някакъв друг проблем, заради който да идеш на гинеколог. После кажи на мъжа ти, че си споменала на доктора, че сте имали проблеми с бебеправенето и той е казал, че е добре да се пусне спермограма, за да се знае къде да се търси проблема... и т.н. Все едно че всичко е тръгнало от друг проблем. После ще се окаже, че сега ти е последния шанс за... знаеш как
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #11 -: Март 29, 2008, 21:03:35 pm »
И аз мисля че той има някакви намерения, в които не си посветена. Не е достатъчно искрен с тебе. Хубаво е да поговорите сериозно. Опитай се да го накараш да говори -например как вижда себе си след десет години . Може и да успееш хитро го накараш да издаде намеренията си. Надявам се да вземеш най-доброто решение за себе си.

*

meri_djein

• *
  • 47
  • това което не ни убива ни прави по силни
« Отговор #12 -: Март 29, 2008, 21:10:35 pm »
ще те посъветвам само хубаво да прецениш всички негативи и пасиви във връзката си и дали си готова ако той наистина не иска деца да останеш с него.а може би един ден без него и без деца.
Ден преди раждането си дете попитало Бог:Не знам защо ще се появя натози свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.А как е името на този мой ангел?Не е важно как се казва, той има много имена.Ти ще го наричаш Мамо

любовта.url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vesielina][/url]
« Отговор #13 -: Март 29, 2008, 21:59:10 pm »
За мен семейство означава мама, тате и дете(деца). Не виждам как той хем иска да остарее с теб, хем не иска повече деца. Ти сама преценяваш и решаваш!
« Отговор #14 -: Март 29, 2008, 22:08:13 pm »
Според мен мъжа ти постъпва егоистично.Наистина трябва да проведете един сериозен разговор.И ти да помислиш би ли живяла с него ,но без деца.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #15 -: Март 29, 2008, 23:56:14 pm »
Вси4ки мьже постьпват егоисти4но.Те не се женят,защото искат да се борят за едно здраво семейство,а за да избегнат това да се сьобразяват с няколко 4овека-маика,баща,сьпруга и т.н. и следователно с няколко семеиства.Жената трябва да играе ролята на маика му,тоест да се грижи за него,да играе ролята на любовница,демек да го....да се кара с роднините вместо него за да не се занимава тои и в сьщото време и да не е виновен /така си има виновник под рька/.Така вместо да се занимава с една дузина хора тои се разправя с един 4овек,които и ше е виновен за вси4ко когато положението стане напе4ено и които тои ще пожертвува в името на вси4ки останали.Тук ве4е идва ред и на децата.Ама вие как я мислите тои 4овека си гледа живота, спазваики вси4ко по горе описано за да няма излишни хора които му го затормозяват.Аиде сега и деца.Тои не се е отьрвал от един куп рода не за това за да му виснат и деца на врата.Да ги гледа,4е и да им плаща издрьжка.АААААААААА ше ви запозная с башата на моя сьпруг за да ви обясни.Само при него е маааааалко по разли4но.Тои ги прави/демек децата/ама като поотраснат им казва 4е немогат нищо да тарсят от него.Щото кои били те за да искат нещо...Но те на него са му дльжни и се по4ва-искам тва искам онова и т.н./от страна на бащата/4овека си прави работници не деца.Те трябва да му осигорят старините.Според мен това е по лошо.Да правиш деца/роби/ отколкото да не правиш щото нямаш излишни пари,но пьк имаш егоизьм в излишьк
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #16 -: Март 30, 2008, 19:52:44 pm »
Вси4ки мьже постьпват егоисти4но.Те не се женят,защото искат да се борят за едно здраво семейство,а за да избегнат това да се сьобразяват с няколко 4овека-маика,баща,сьпруга и т.н. и следователно с няколко семеиства.Жената трябва да играе ролята на маика му,тоест да се грижи за него,да играе ролята на любовница,демек да го....да се кара с роднините вместо него за да не се занимава тои и в сьщото време и да не е виновен /така си има виновник под рька/

:good_post:
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #17 -: Март 30, 2008, 20:58:40 pm »
Според мен е глупаво да предприемаш крайни мерки. Помисли добре. Помисли и дали все пак няма някаква външна намеса във вашите взаимоотношения. Мъжете често се влияят от роднини, приятели и т.н.
« Отговор #18 -: Март 30, 2008, 21:36:59 pm »
Не виждам как този човек ще тръгне редом с теб по доктори да търси причините без да е взел за себе си решението, че иска и мечтае за тези деца. Имате да изяснявате доста въпроси.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #19 -: Март 30, 2008, 23:40:59 pm »
daniski-замислих се над въпроса ти-"как мислите това обич ли е"-и това е най важния въпрос ,на които ти сама трябва да намериш отговора.Защото обичта за едни е едно ,за други друго-всеки има различно мерило и ти трябва да я потърсиш и прецениш през погледа на вашите взаимоотношения.Все пак въпроса за детето е толкова важен в една връзка ,че трябва да седнете и да поговорите сериозно -разумно и спокоино и да решите.Ако желанието ти да имаш дете е над това да си с него -реши и му го кажи.Ако ли пък той не може  да  приеме мисълта за второ дете -да направи избора си.
Аз не считам че мъжете са изцяло егоисти-има и много такива жени-това с риск да ме нападнат и оплюят :lol:. Просто мъжете по трудно приемат мисълта да се лишат от свободата и независимоста  си ,но  обсъдете нещата-може да е повлиян от редица фактори
Просто седнете и поговорете.Ако си на двадесет ,все пак  би имало много време за всичко. Обясни му  важноста на майчинството  и реши за теб - живот с него без дете ли  или можеш да преодолееш  евентуална раздяла и сигурна съм да намериш щастието ...
Искрено ти пожелавам да се разберете  и това което ти се случи да е най- доброто  за теб.Понякога съдбата  се намесва за да  ни побутне нанякъде-дано е в щастливия ти път :bighug: