Аз пак съм на линия.
Ами аз мисля, че щом се лекува рак с билки, може би ще се оправят и запушени маточни тръби с билки. Относно моя проблем с добър лекар ами не ми е проблем - всички лекари стават добри щом им плащаш, а пък аз нямам излишни пари за лекари, които ти правят всеки път едно и също, тъпчат те с химия, и накрая резултата е нула. Билката ако не ми помогне поне няма да ми навреди. Докато при всички тези манипулации, които ни правят - инсеминации, увеличаване на овулация и др. ефекта е само и единствено странични ефекти, а забременяването си е чисто Божа работа. Моята приятелка, няма деца вече 15 години - минала е през всички процедури и изследвания, вкл. и инвитро, като го е правила 3 пъти и трите пъти е правила аборти, т.е. не може да задържа бебетох при положение, че спазва всичко, което и казава лекаря, вкл. лежа в болница последния път за да не направи аборт, но пак го направи. Накрая лекаря и каза, че всико което те правят като процедури, изслезвания и манипулации само при 40% от жените дава резултата, а останалите 60% ако забременеят забременяват от Господа. Не може да си здрава напълно и ти и мъжа ти, и да са ти в ред всички изследвания и да не можеш да забременееш. Затова аз се насочих към биликте и вярвам в тях. Ако пък нищо не стане ще си осиновя детенце и толкоз.