0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета!
Поради липсата на време все не можех да ви пиша.
А искам да споделя с вас много неща и най-вече лечението на болести с билки.
Аз съм омъжена от 9 години. От 7 год. се опитвам да забременея, но без резултат. Преди 3 месеца започнах лечение с билки като пия алое. И се чувствам просто прекрасно. Мои близки приятелки и познати забременяха чрез алоето след като дълги години не можаха по никакъв друг начин. И сега си имат дечица. Алоето, което пия е на американската фирма "Форевър ливинг продъктс". То помага за много болести като стерилитет, черен дроб, жлъчка, язва, гастрит, цистит, яйчници /кисти, миоми и др./, засилва имунитета, лекува напълно вагинални гъбички, пречиства организма от токсините и най-вече от антибиотиците. Ако проявявате интерес просто ми пишете и ще ви отговоря на всички въпроси.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Защо не можеш да забременееш?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Anonymous

Ами аз не знам причината. Правих много изследвания и всички са добри вкл. и на мъжа ми, само не съм павила изследване за тръбите.
*
Aми че това се прави в самото начало. Какво друго правихте през тези 7 години?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Направи го. Може там да е причината.

Позволявам си малко лирично отклонение - когато прочета, че всички изследвания са добри, а нищо не става, винаги ме жегва една мисъл - а дали наистина са направени всички изследвания, и, което е по - важно, дали са направени при верния специалист ... и в 90% от случаите се оказвам права.

Също като при тебе - изследването за проходимост на маточните тръби е едно от най - важните. Без него все едно нищо не си направила. Тубарният фактор за стерилитет е на първо място сред причините.

И една втора реплика, също така не особено важна в случая - а ако алоето е на друга фирма?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Е, тази тема определано ми е интересна - за алоето!
Алоето най - вече помага при имунологичен проблем /антитела / доколкото съм чела.

Лично аз ползвам продукта, на който ти правиш нещо като реклама тук  - онзи гел 98 процентовия от алое. Ми не съм забременяла,  за твоя информация.

П.П. А между другото какво искаш да кажеш с инфото си в профила " uchitel i zavejdasht ATS" . Аз лично незнам кво е АТС?!? Не че има значение, но си правя някакво заключение, че си всестранно развита личност...
*

Anonymous

Прави сте, че не попаднах на добър лекар, а на хора, които искат само и единствено пари, без да ти обърнат никакво внимаие, и аз вече загубих надежда от тях. От супер овулция, която имах ми дадоха утрогестан, в резултат на който получих киста, а сего пък някакво образование на яйчника, което също лекувам с билки. По отношение на алоето В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МУ ПРАВЯ РЕКЛАМА. Просто споделям, че наистина помага, но за забременяване се пие в комбинация с лициум, пчелен прополис, лимфосан и още други билки и поне 6 месеца се приема.
*

Anonymous

Работя като учител и преподавам на ученици и студенти икономика, а завеждащ АТС означава - административно-техническа служба т.е. водя документацията на цялото училище, в което работя, правя срещи между родители и педагогически персонал и други.
*

lady_11

• 3217
Госта написа: Прави сте, че не попаднах на добър лекар, а на хора, които искат само и единствено пари, без да ти обърнат никакво внимаие, и аз вече загубих надежда от тях. От супер овулция, която имах ми дадоха утрогестан, в резултат на който получих киста, а сего пък някакво образование на яйчника, което също лекувам с билки. По отношение на алоето В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ МУ ПРАВЯ РЕКЛАМА. Просто споделям, че наистина помага, но за забременяване се пие в комбинация с лициум, пчелен прополис, лимфосан и още други билки и поне 6 месеца се приема.

Да де,  но с парите за комбинацията, която ти даваш от продукти на ФЛП , ще се направи една читава инсеминация, примерно...
Е д-р Даскалова, ако аз съм всестранно развита личност и Вие не падате по-долу от мен.
Приятно ми е да се запозная с Вас - макар и индиректно.
Ще ви пиша пак, но по-късно, защото отивам на курс
*

lady_11

• 3217
Нещо май обърка никовете. Ако имаш предвид мен - не съм др Даскалова.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Цитат на: lady_11
Нещо май обърка никовете. Ако имаш предвид мен - не съм др Даскалова.

Лейди, няма лошо, де, обърка се момичето.  :lol:

Димитър Кудоглу
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Аз предлагам да се върнем на основните медицински проблеми, marodidi. Ако, чисто хипотетично, тръбите ти са непроходими, как мислиш, че билките ще ти помогнат?

Лошо е, че не си попаднала на подходящ лекар. Частично това е твой проблем - да намериш лекаря. Сама трудно ще си помогнеш.

Проблемът с яйчника също изисква уточняване от лекар, не го подценявай.

Димитър Кудоглу
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Понеже напоследък и аз съм "на вълна" - Алое-вече 20 инжекции досега /остават ми още 10/ ,реших да се включа по темата.Въпреки,че инжекциите са доста болезнени,мисля че си струва да се изтърпят.Незная дали ще ми помогнат да забременея /ще стане ясно по нататък :) /,но наистина се чуствам много добре.Най съм доволна,че ми се регулира стомаха /по принцип съм с лениви черва/ ,кожата ми стана много свежа,целулита ми почти се изчисти 8) -абе супер.Усещам някакви странни бодежи в яйчниците и имам воднисто течение,каквото и да значи това. 8OГледах разни сайтове за Алоето и попаднах на сайта на тая фирма - Форевър Ливинг Продъктс.Сториха ми се интересни,имаше разни шейкове с Алое,сиропи и т.н.marodidi,ти откъде си ги купуваш и колко струват? А във Варна дали ги има някъде ?
*

lady_11

• 3217
Ели бе, нали си писахме, че аз пия алоето. Гела на ФЛП с 98% алое е 35 лв. на дистрибуторска цена. Шишето ти стига за около 20 дена ако пиеш по 50 гр. на ден.

Иначе и аз съм доволна от алоето - спря ми постоянното течение, което имах, нямам сърбежи, нямам болки - нищо.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Лейди,аз като чуя "гел" и си представям нещо за мазане :) ,не разбрах ,че се пие  :oops: А от къде се купува от дистрибутори или от аптеки?
*

lady_11

• 3217
От дистрибутор. Аз станах дистрибутор да си го купувам на цена от 35 лв , защото иначе е 49 лева.
Има го и в някои аптеки на цена 35 кинта. В лек от природата някой беше писал в кои аптеки в Сф се продава.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Aaaa,значи затова не съм го виждала по аптеките.Познавам един човечец от тая фирма и ще се свържа с него да ми обясни къде във Варна да им намеря продуктите.Ако ги няма ще ти пиша на лични да ми пратиш някакси.Мерси за информацията !Станах вече "фенка" на Алоето. :lol:
*

lady_11

• 3217
Ако не можеш да си го набавиш, свиркай.

Да ти кажа , поне виждам, че тоя гел /сок/ е от истинско алое, щото има и парченца от него. Малко гадничко мерише, ма се пие.