Еми аз приключих... мерси за пожеланията, но нищо не стана. Този път стимулацията ми беше доста по-различна и явно това е причината, че яйчниците ми не отговориха. Биха ми инжекциите само по веднъж на ден и мускулно, а не подкожно. Изследването на естрадиола го направих и се оказа, че е нисък-306 след стимулацията, но лекаря ме излъга и заяви, че в лабораторията били сбъркали. Резултатът е, че ходих до клиниката, направиха ми пункция и от 8 фоликула извадиха 2 яйцеклетки, които били неузрели и не се развиха. Ами това е. Приключвам с въпросната клиника, защото те дори не са намерили добри лекари, които да им правят стимулацията и просто няма смисъл човек да рискува. На всичкото отгоре ходих и говорих с още един от въпросните лекари, които предлага клиниката и той има пропуски в знанията и няма вагинален узи, а само коремен. Когато го попитах защо няма коремен узи, той си изкриви устата на една страна и каза: Ами то това струва пари.
Аз между другото им заявих, че трябва да съм на друг протокол, а не на декапептил депо, защото реагирам по-добре на оргалутран. Отговорът беше, че понеже естрадиола ми е висок 659 и е изследван август месец нямало проблем да съм на този протокол...Като ми биха декапептил депото ме боля глава 5 дни. Аз още тогава си помислих, че става нещо нередно. Абе пълно объркване. Просто ми загубиха времето, съсипаха ми нервите и сега ще трябва да си платя освен стимулацията още 900 евро заради безхаберието на доктора, който ме стимулира и лъжите му!