0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Отново разочарована...
« Отговор #20 -: Март 26, 2008, 16:21:48 pm »
бибика не те нападаме.Можеше само да разкажеш историята на твоите познати.Наистина има хора при които проблема е психи4ески,но ти нетрябва да предписваш хап4ета тай като има моми4ета достатъ4но от4аяни за да изпробват вси4ко,а понякога това е фатално,защото при вси4ки ни проблемите са разли4ни.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #21 -: Март 26, 2008, 16:33:48 pm »
бибика не те нападаме.Можеше само да разкажеш историята на твоите познати.Наистина има хора при които проблема е психи4ески,но ти нетрябва да предписваш хап4ета тай като има моми4ета достатъ4но от4аяни за да изпробват вси4ко,а понякога това е фатално,защото при вси4ки ни проблемите са разли4ни.

Имам проблем с нета.
Искам пак да се извиня, може би не сам осетила когато съм предписала това лечени, не е нарочно, трябваше да е като предположение, разбира се е все е индивидуален, ивинете милички, не е никак нарочно, не искам да ви обиждам, може би друг път ще разкажа за тези познати, днес е пробрем нета и затова бързам да се извиня пак.
Обичам ви много, този форуме е чудесно семейство. :balk_602:

*
« Отговор #22 -: Март 26, 2008, 19:21:58 pm »
Момичета, много се извиняма ако съм обидала някои, или с нещо съм грешила, но доста често лекарите казват че вътрешното успокоение е по важно от свякави други медикаменти, така че въпреки вчиско има случай в които да едно просто хапче, та дори това да е мента, глог или варелиан, става, не го казвам от собствен опит, а от доста близки приятели, които имаха проблема, тогава просто няшате тези модерни изследвания които са днес, при тях стана.

Още веднъж се извинявам,
Все пак лекарите знаят най-добре.
Аз съм от скоро тук в този форум, наясно съм че вие имате повече опит от мен, минали сте по какви ли не препядствия и неприятности.
Още веднъж моля за извинение!
Простете! :P

Мила ,в този форум има много момичета ,които са тук точно за това ,че никой не им казва да се успокоят и ще стане.... Ти имаш ли стерилитет или твоя мъж например?! Колко време правите опити ?! Защото ми се струва че не е одавна...Може и да греша,но честно да ти кажа няма нищо по- противно от това да чуеш фразата "успокой се и ще стане" или както в твоя случай " Пий успокоителни..." Направо се вбесих...
*
« Отговор #23 -: Март 26, 2008, 19:27:45 pm »
Искам да ти се извиня Bibica...В никакъв случай не искам да ти се карам ,сърдя или обиждам..Но имай в предвид че болката е ненормална ,когато всеки месец чакаш чудо.. Тогава единственото лекарство което успокоява се казва "бременност",нищо друго не успокоява така... Пак ти се извинявам..

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #24 -: Март 26, 2008, 20:25:48 pm »
 Ех... де да ставаще само с успокоителни.. едва ли щяхме да сме тук всички ..няма смисъл наистина да се караме просто новите момичета които от скоро са навлезли в дълбините на бебеправенето все още не осъзнават ( и дано не осъзнаят) колко е сложно...дано по скоро се случи така че се радват на своите бебчета :):) успех на всички :)
Люба от колко време ако не е тайна пробвате миличка ? извинявай за въпроса  :oops: ако искаш на лични пиши... нямам против :):)
*
« Отговор #25 -: Март 26, 2008, 20:43:39 pm »
Само от 2 години ,но на моменти не издържам...Винаги съм се молела да не стигам до крайни мерки ,да се мине време и да стане ...Но сега съм на най- крайната мярка и трябва да стигна до край..Иначе няма да мога да си простя...Не искам да се карам с никого ,но не ми харесва този съвет за успокоението...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #26 -: Март 26, 2008, 21:40:16 pm »
Само от 2 години ,но на моменти не издържам...Винаги съм се молела да не стигам до крайни мерки ,да се мине време и да стане ...Но сега съм на най- крайната мярка и трябва да стигна до край..Иначе няма да мога да си простя...Не искам да се карам с никого ,но не ми харесва този съвет за успокоението...

Аз не опитвам от много време да си призная-от няколко месеца...но това което съм прочела от повечето момичета наистина ме трогва много.и аз разбрах че наистина не зависи само от успокоението..Просто има проблеми за които сякаш не искаме да говорим но тях ги има...Понякога се чудя как е било възможно нашите баби да са имали по толкова много деца без такива неща каквито ние правим..Знам че е клише това което казвам :) и все пак е истина :):) миличка един ден ти пожелавам да се сбъдне мечетата ти-сигурна съм че ще стане :):) целувки
« Отговор #27 -: Март 27, 2008, 08:08:55 am »
благодаря на всички които се включиха.
колкото до успокоението-всички казват " не мисли за това, не си го поставяй за цел " ,ама само който  го е изпитвал знае какво е усещането-и този месец да ти дойде м., и следващия и...абе ужасно е
пожелавам на всички този месец да ви е за последно.целувки
« Отговор #28 -: Март 27, 2008, 08:41:06 am »
Абе мацки, ние не сме лекари че да предписваме лечения. На мен лично ако някой ми каже какво да пия за по-бързото идване на бебето,честно ви казвам, като нищо ще го изпълня, тъй като съм леко отчаяна и се хващам за всяка подадена "сламка."  :ask: Ние сме тук за да се подкрепяме и да си помагаме, за което аз лично съм мноооогоооо благодарна на всички. :ballons: :bighug:
А колкото за успокоителните, не съм йм привърженик. По-добре за мен е да пия едно питие,което ме отпуска и върши същия ефект като хапчето. :hug2:
*
« Отговор #29 -: Март 27, 2008, 09:20:10 am »
Цитат
Понякога се чудя как е било възможно нашите баби да са имали по толкова много деца без такива неща каквито ние правим..Знам че е клише това което казвам  и все пак е истина

Защото нашите предци,не са водили живот като нашия...Те първо не са яли боклуците които ние ядем в момента...Те са били здрави ,а не дебели...После не са дишали този въздух,който ние дишаме сега...След това ,те не са имали коли с които да ходят и до кофата за боклук,а са се движили пеша ,което е много здравословно...И най накрая,те не са имали компютри,GSM-и с които да се занимават нон стоп и са имали достатъчно време за секс и внимание един към друг..Също така мнго малко от тях не са треперили за работата и бъдещето на фирмата в която работят...С няколко думи НЕ СА ИМАЛИ СТРЕСА,НА КОЙТО НИЕ СМЕ ПОДЛОЖЕНИ ЕЖЕДНЕВНО!!!!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #30 -: Март 27, 2008, 09:38:39 am »
С няколко думи НЕ СА ИМАЛИ СТРЕСА,НА КОЙТО НИЕ СМЕ ПОДЛОЖЕНИ ЕЖЕДНЕВНО!!!!

Здравейте и от мен! Аз пак да се извиня за моето писане вчера, Извинете ме ако съм ви подразнила с нещо.
Просто ние опитване от 6 месеца, това е при мен, моног скоро намерих този форум. Вие можете със алкохол, но при мен това нестава, аз непия накакъв алкохол с които да разпусна от напрежението, това с успокоителното е един малък вариянт поне за мен,разбирасе непрекалявам.
Все пак стреса от работата, напреженитето от деня е доста голямо, радвам се че не ме съдихте много  :P. Както казахте тук е мястото на покрепата и стискам палци навсички, моля се нашето щастие за мами скоро да дойде.

Обичам ви много, моля пак за извинение.   :bighug:

*
« Отговор #31 -: Март 27, 2008, 09:42:48 am »
Не се притеснявай за нищо и дано много скоро чудото стане при теб ,защото това е изтощително чакане и никой не го заслужава....
« Отговор #32 -: Март 31, 2008, 08:41:36 am »
3дравейте пак от мен!
Нали ви се оплаках че пак ми дойде. Добре ама от деня в който дойде М. постоянно ми е лошо.Гади ми се по всяко време на денонощието. Та въпроса ми е-може ли да съм бременна, въпреки цикъла?
*
« Отговор #33 -: Март 31, 2008, 09:54:12 am »
А защо не отидеш на кръвен тест ?!
« Отговор #34 -: Март 31, 2008, 09:55:42 am »
Здравей мила. Понякога моята менструация е придружена не с гадене, а направо с повръщане. Е, не съм била бременна, но ти предлагам да идеш на лекар да не би да е цветна. Айде стискам палци да е хубава новината. :P
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #35 -: Март 31, 2008, 10:10:19 am »
Здравей eti_1974, на мен също менструацията ми  е придружена понякога с гадене и се е стигало до повръщане, и аз не съм била бременна.  Най -добре е да отидеш на лекар

« Отговор #36 -: Март 31, 2008, 10:48:38 am »
само да уточня-не само по време на м. но и след като ми свърши/петък/ и днес, и всеки ден ми се гади.
*
« Отговор #37 -: Март 31, 2008, 10:51:31 am »
Направо си направи един тест ,ако не иди на лекар...Пък дано да е цветна...
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #38 -: Март 31, 2008, 11:13:40 am »
направи си тест и отиваи на лекар веднага ако е положителен,защото за цветна незнам ама за извънмато4на може и да е.Лекарят ще каже най-добре
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...