0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отново разочарована...
« -: Март 26, 2008, 10:43:28 am »
Здравейте, момичета!
Уж всичко направихме както трябва този месец, уцелихме овулацията с тестове/хубави и ясни 2 черти - и сутринта и вечерта /, и лежах по корем заради обърнатата матка и пак онзи ден дойде М. С два дни закъснение, ама дойде. Отчайващо е вече 4 години и толкова много лекари и 3 операции-киста, лапаро и пластика на тръбите.Уж всичко трябваше да стане до 1 г. и половина /пластиката ми беше ноември 2006/
Дайте съвет  моля ви!!!
*
Re: Отново разочарована...
« Отговор #1 -: Март 26, 2008, 10:48:37 am »
Правила ли си цветна снимка на тръбите след пластиката?
Време е да се насочите към клиника по стерилитет, ако не сте го направили.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Март 26, 2008, 10:52:16 am »
Правих хидротубация, по искане на д-р Филипов от Майчин дом, който ме оперира, на втория месец след операцията и течността си премина нормално
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #3 -: Март 26, 2008, 10:53:01 am »
Цитат
пластика на тръбите
незнам защо са ти правили пластика,но всеки лекар при които аз съм ходила казва,4е няма смисъл от това и наи много да се полу4и някоя изван мато4на бременност.Имаш ли цветна снимка на тръбите?Според мен потърси специалисти по стерилитет
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #4 -: Март 26, 2008, 10:54:09 am »
 Какво друго сте изследвали? :wink:
*
« Отговор #5 -: Март 26, 2008, 11:07:26 am »
Определено ви е време за по-сериозен специалист. Започнете със спермограма в клиника по стерилитет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #6 -: Март 26, 2008, 11:08:38 am »
Първо ми махнаха единия яйчник заради киста.После правих цветна снимка в Стара Загора преди лапарото. Снимката показа запушени тръби. После на лапарото излезе, че и двете пропускат, но левия ми яйчник е сраснал за таза и е обвит в обвивка. Затова ми прави  пластика-за да отлепи яйчника. Операцията беше успешна и след това хидротубацията-също. Правихме спермограма в Кандиларов-малко проблеми с морфологията но док каза че не е фатално. Общо взето всичко изглежда нормално обаче вече толкова време не става и не става
*

petq74

• 373
« Отговор #7 -: Март 26, 2008, 11:08:59 am »
Цитат
Правих хидротубация, по искане на д-р Филипов от Майчин дом, който ме оперира, на втория месец след операцията и течността си премина нормално
Иди и си направи цветна снимка тя е много по то4на и дава ясна представа за състоянието на тръбите.На мен също ми бяха правили хидротубация и уж вси4ко беше наред и освен малки сраствания тук там нямаше други проблеми.В резултат на това се мъкнах сума ти години по гинеколози.След като ме насо4иха към клиника по стерилитет изобщо не ми признаха това изследване и правих цветна снимка и о ужас-запущени на 100 процента траби,слепнали,навити на фитил и едната се е навила и около яи4ника.Вси4ко което може да се слу4и на едни тръби се е слу4ило на моите.Съвета ми е да си направиш цветна снимка и да се ориентираш към клиника по стерилитет.Много е важно първо да направите и една спермограма-може да се окаже,4е проблема е там.Успех
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #8 -: Март 26, 2008, 11:17:16 am »
Правихме спермограма в Кандиларов-малко проблеми с морфологията но док каза че не е фатално.

Това НЕ Е достоверна спермограма. Повторете я скоро В КЛИНИКА ПО СТЕРИЛИТЕТ. Подозирам, че ще има изненади точно там.

Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #9 -: Март 26, 2008, 11:20:45 am »
 И аз съм на същото мнение за Кандиларов.
« Отговор #10 -: Март 26, 2008, 11:26:32 am »
Благодаря ви за бързите отговори, момичета. Много сте мили. От Стара Загора съм.Коя клиника да избера?
*
« Отговор #11 -: Март 26, 2008, 11:29:21 am »
Може би Пловдив те устройва, така че д-р Даскалов и д-р Даскалова (за спермограмата) в Медикус Алфа. Потърси из форума, има отлични отзиви за тях. Успех :-)

*
« Отговор #12 -: Март 26, 2008, 11:34:02 am »
Пловдив - сем Даскалови. :D

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

petq74

• 373
« Отговор #13 -: Март 26, 2008, 11:43:31 am »
или Варна при др.КОзовски,Александров и т.н.Много добри специалисти
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #14 -: Март 26, 2008, 14:47:42 pm »
Здравейте, момичета!
Уж всичко направихме както трябва този месец, уцелихме овулацията с тестове/хубави и ясни 2 черти - и сутринта и вечерта /, и лежах по корем заради обърнатата матка и пак онзи ден дойде М. С два дни закъснение, ама дойде. Отчайващо е вече 4 години и толкова много лекари и 3 операции-киста, лапаро и пластика на тръбите.Уж всичко трябваше да стане до 1 г. и половина /пластиката ми беше ноември 2006/
Дайте съвет  моля ви!!!

Аз несъм много веща по въпросите, но знам от познати, доста ми заприлича твоят проблем на тях, за което наистина съжалявам, но искам да ти кажа да пробваш с нещо най-обикновенно и просто, хапчета за успокоение, това беше при тях проблема, просто се наслади на мига. :P

*
« Отговор #15 -: Март 26, 2008, 15:22:47 pm »

Аз несъм много веща по въпросите, но знам от познати, доста ми заприлича твоят проблем на тях, за което наистина съжалявам, но искам да ти кажа да пробваш с нещо най-обикновенно и просто, хапчета за успокоение, това беше при тях проблема, просто се наслади на мига. :P
Това е меко казано несериозно.Отивайте в клиника по стерилитет.
*
« Отговор #16 -: Март 26, 2008, 15:25:32 pm »
Цитат
да пробваш с нещо най-обикновенно и просто, хапчета за успокоение, това беше при тях проблема, просто се наслади на мига.
  8O 8O 8O.
Задължително се насочи към клиника по стерилитет, заедно с всички изследвания!!! Вероятно ще ти се наложи да правите нова спермограма (аз лично така бих постъпила, даже от там започнете, но при специалисти с доказан опит). Успех!!!
*

petq74

• 373
« Отговор #17 -: Март 26, 2008, 15:59:08 pm »
Цитат
хапчета за успокоение
8O[color=redл]в никакъв слу4ай[/color]недеи да поставяш диагноза и да назна4аваш ле4ение моля.Не трябва да се пият хап4ета по време на бебеправене ако не са назна4ени от лекар,а за успокоителни това е абсурд
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #18 -: Март 26, 2008, 16:07:28 pm »
Момичета, много се извиняма ако съм обидала някои, или с нещо съм грешила, но доста често лекарите казват че вътрешното успокоение е по важно от свякави други медикаменти, така че въпреки вчиско има случай в които да едно просто хапче, та дори това да е мента, глог или варелиан, става, не го казвам от собствен опит, а от доста близки приятели, които имаха проблема, тогава просто няшате тези модерни изследвания които са днес, при тях стана.

Още веднъж се извинявам,
Все пак лекарите знаят най-добре.
Аз съм от скоро тук в този форум, наясно съм че вие имате повече опит от мен, минали сте по какви ли не препядствия и неприятности.
Още веднъж моля за извинение!
Простете! :P

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #19 -: Март 26, 2008, 16:16:23 pm »
Здравейте, знам че можеби не е тук мястото, но незнам къдеда питам . Приятелят ми пие хапчета против виене на свят, нарушение на вестибуларният апарат (има перфорирано тъпанче, грешка на лекар:изписаму капки, после се оказа че не е трябвало да се капят, лежа 8 дена в болница на системи).Та въпросът ми  е могат ли да окажат влияние за бебеправенето, мисля че не са антибиотици, Бетасерк се казват. Благодаря предварително