0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета! И на мен ми предстои ин витро при д-р Йорданов от Тина Киркова!
За съжаление обаче се случи нещо много гадно - Д-р Валерий Йорданов почина на 6 април 2008г. Поклонението ще се извърши на 9 април 2008г. в ритуалната зала на Централните гробища от 12,00ч. Всеки, който пожелае, може да отиде!!!
Нека почива в мир!!! :(
Беше много добър човек и прекрасен специалист!!! :( :( :( :balk_145:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте момичета! И на мен ми предстои ин витро при д-р Йорданов от Тина Киркова!
За съжаление обаче се случи нещо много гадно - Д-р Валерий Йорданов почина на 6 април 2008г. Поклонението ще се извърши на 9 април 2008г. в ритуалната зала на Централните гробища от 12,00ч. Всеки, който пожелае, може да отиде!!!
Нека почива в мир!!! :(
Беше много добър човек и прекрасен специалист!!! :( :( :( :balk_145:

:(

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Ази  ,стискаме палци миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Ази, имаш силно стиснати палци от мен!!! :P :P :P

*
Ази, мила, искаме да ни зарадваш.  :goodluck:

Ази, с теб сме мила!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Цитат
Ази, мила, искаме да ни зарадваш.

Да знаете и аз колко много искам да ви зарадвам...! И знам, че всички ще се радвате от сърце, без грам завист в сърцата...! Както и аз се радвам и плача с всяка от вас!
Толкова добре се чувствам, че няма как да не е положителен теста след седмица...! Иска ми се да го вярвам!
 :bighug:
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Ужас, кой е Валерии Йорданов, не е Валерии Вакрилов надявам се.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Ужас, кой е Валерии Йорданов, не е Валерии Вакрилов надявам се.
Различни доктори са.Става въпрос за В.Йорданов :(
Ази успех! Силно вярвам, че този път ще спечелиш "войната"
При мен нещата са пак в застой.Вчера бях при доки и за пореден пъ отложихме процедурата - на 2 ден от МЦ имам фуликул 14мм :cry:
Цитат
Толкова добре се чувствам, че няма как да не е положителен теста след седмица...! Иска ми се да го вярвам!

Вярвай го! Заслужаваш го! И ще ти се случи
Все така добре се чувствай
*
Ази успех! Силно вярвам, че този път ще спечелиш "войната"
При мен нещата са пак в застой.Вчера бях при доки и за пореден пъ отложихме процедурата - на 2 ден от МЦ имам фуликул 14мм :cry:

Защо лекаря ти не те гледа преди менструацията? така и да има неспукан фоликул,може да реагира веднага и дори да направите пункция на фоликула.Аз бях в същата ситуация,но това не ми спря стимулацията.
Пуки, док ме прегледа на 29.03 (23-24 ден от МЦ)и нямаше фуликули. Предполагам, че е пораснал в периода от 30.03 -06.04. Честно казано много съм объркана и нямам никакво обяснение.А този не направихме пункция, защото док отднес до 16 не е на работа.
*
flower76, и аз бях като теб. На 21-ви ден от МЦ всичко беше наред, на 2-ри ден от новия МЦ - един фоликул 13 мм?!  8O Никога не ми се беше случвало такова нещо! Док ми изписа марвелон 2 и отложихме стимулацията за следващия цикъл. Дано да ти е на късмет! (Е, при мен не беше!  :( )

Ази успех! :crossfingers:
flower76, дано следващият месец да ти донесе късмет.
При мен също се отложи процедурата за пореден път, и сега отново чакане. :(
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
Ей, Ази, супер. Сега стискаме палците и ги пускаме чак на 16.04. след положителния ти тест!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

silvanchence

• 1971
И ние както изглежда ще се включим през май месец, взехме си меногона и гонала вчера и трябва да отидем да се разберем с доктора вече.Не знам всъщност, понеже цикъла ще ми дойде някъде на 1 май, после са почивни дни, не знам от първия ден ли се почват ампулите.

Има ли от вас някой при Стаменов в тоя период.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Има ли от вас някой при Стаменов в тоя период.

Мин.седмица се обаждах да питам как ще почиват по празниците и ми казаха,че май ще работят всички дни с изкл.на Великден  :wink:.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Силванченце, аз съм там от 30.04. В събота ми е диферилина, и вчера док каза да си запиша час за 30.04. за да започваме стимулацията. Ако започнеш по къс протокол, да от първия ден на цикъла , и не се притеснявай за празниците и за почивните дни - ще работят. Изглежда ше се засичаме с теб честичко там  :wink:

*

silvanchence

• 1971
Добре, ще се радвам да се запознаем.Аз трябва да направя още веднъж ТАТ и МАТ, че нещо на д-р Стаменов не му харесаха стойностите, не си носих изследванията на хормоните, и като види всичко, ще решим кога може да се започне.

09.04.2009 г.