0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цитат
Да ви питам,по протоколи имам 11 ампули меногон и 23 ампули гонал ф, при Стаменов сме,знаете ли как точно протича самата процедура,само сутрин ли се ходи,по каква схема ще е евентуално всичко.

На първия ден те преглежда и пускаш Е2. Назначават ти инжекциите. На мен ми ги слагаха в 13ч, но имаше и други, на които слагаха и вечер в 18ч. На петия ден отново си на преглед и контролно Е2. Ако е нужно ти променят дозите или медикаментите. И после зависи как вървят фоликулите те викат по-често на преглед и изследване. като наближи датата на пункцията ти изследват и ПКК. Определят ти деня на пункцията и ти слагат Прегнила. Пункциите са до към обяд, а трансферите в следобедните и вечерните часове. Още вечерта след пункцията се обаждат да ти кажат колко яйцеклетки са се оплодили. След ден или два ти се обаждат и за часа на трансфера. Евентуално ти предлагат и два сеанса иглотерапия с д-р Ликсов в деня на трансфера и на следващия ден. В общи линии това е всичко. Не се притеснявай в добри ръце си. Успех.
Напълно съгласна съм, според моя док това е подходящото време да направиш кръвен тест. А броиш ли деня на трансфера - щото се броял и той.
Стискам палци и искрено се надявам да ни зарадваш с положителни новини.

Успех и на останалите! И аз като ви слушам искам веднага да започна, но май е по-добре да изчакам до септември. Втория ми неуспешен опит ИКСИ беше януари-февруари тази година и все още се оправям от него.

Да...броила съм и самия ден на трансфера. Много се притеснявам от резултата, но ще ходя да пусна един кръвен тест :) Мерси още веднъж, че сте толкова мили :)
Душка,миличка,думи за утеха немога да намера,но ако бях близо до теб щах да те прегърна. :balk_21:
<a
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Напълно съгласна съм, според моя док това е подходящото време да направиш кръвен тест. А броиш ли деня на трансфера - щото се броял и той.
Стискам палци и искрено се надявам да ни зарадваш с положителни новини.

Успех и на останалите! И аз като ви слушам искам веднага да започна, но май е по-добре да изчакам до септември. Втория ми неуспешен опит ИКСИ беше януари-февруари тази година и все още се оправям от него.

Да...броила съм и самия ден на трансфера. Много се притеснявам от резултата, но ще ходя да пусна един кръвен тест :) Мерси още веднъж, че сте толкова мили :)

Слагала ли си Прегнил след трансфера?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
ema2, благодаря дано нарастването е подобаващо. deep мила, дано този път прегърнем нашите слънца. Остава ми да чакам и да се надявам.

du6ka, пожелавам ти скоро да видиш светлината, да имаш сили да продължиш и да постигнеш мечтата си.  :bighug:

Слагала ли си Прегнил след трансфера?
[/quote]

Не...не са ми слагали. Винаги ли се слага, защото прочетох,  че някои момичета са слагали обаче на мен док не ми каза да сложа?
*
Винаги ли се слага, защото прочетох,  че някои момичета са слагали обаче на мен док не ми каза да сложа?
Не, не се слага винаги, по преценка на лекарят ти.
*

Не...не са ми слагали. Винаги ли се слага, защото прочетох,  че някои момичета са слагали обаче на мен док не ми каза да сложа?
Е, в такъв случай кръвния тест трябва да е достоверен. Още веднъж - успех.

Душе, и аз искам да кажа да не се предаваш, знам, че е трудно, но ние сме борбени жени и ще се борим до последно за постигане на мечтите си. Прегръщам те от цялото си сърце.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Здравейте, всички!

Да се отчета:
Вчера доки беше на ръба да ме спре. Само 2 фоликула, въпреки високата доза. Но реши да пуснем днес Е2 и да ме види пак и да реши днес. Днес Е2=186, но се видя още един фоликул. Решихме да продължим, въпреки малката бройка. Кой можеше да предположи, че след 29 и 14, този път едва ще се закрепим с някакви 3 под въпрос.  :?
Но продължаваме! Може това да са най-коравите яйцеклетки и да са късметлийските!

Стиснати палци на всички чакащи тест, на всички в процедура и на мен!  :crossfingers: :crossfingers:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ази, много си права...тези трите, или двете, или едното, ще са ти късметлийските:)
Пожелавам ти го от сърце:)
*
Момичета, желая късмет и успех на всички в процедури!
Ази, и аз бях с 3 фоликулчета, мила, но дано имаш повече късмет от мен! А пък и може да се появят още до края на стимулацията! Стискам ти палци! 
:crossfingers: :bfp: :cloud9: :babyflips:
Мsaint, хайде чакаме да се похвалиш с  :bfp1:!
Дживотинче, kiara, fauna, deep, vladyhka, assya_g, eganeva, теди - дано не съм изтървала някой - благодаря ви, момичета! Прегръщам ви силно!  :bighug:
« Последна редакция: Март 27, 2008, 18:56:43 pm от du6ka »

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
И ние те прегръщаме, всички!!! Няма да се предаваш, ще успеем, независимо кога и как!!! Тук всички трябва да бъдем МАМИ!!!

*
Всички без една!
Кiara -  :hug2: !

Цитат
и аз бях с 3 фоликулчета, мила, но дано имаш повече късмет от мен!

Душка, Ази и аз бях с малко фоликули. Само 2 бяха качествени въпреки дългата стимулация - 17 дни, но пък и двете се оплодиха, и двете се разделиха правилно, едната се хвана и бях щастливо бремена до 10 седмица. Малкия брой не означава задължително неуспех. Док много ме подкрепяше, защото аз се бях доста отчаяла.
*
Цитат

Душка, Ази и аз бях с малко фоликули. Само 2 бяха качествени въпреки дългата стимулация - 17 дни, но пък и двете се оплодиха, и двете се разделиха правилно, едната се хвана и бях щастливо бремена до 10 седмица. Малкия брой не означава задължително неуспех. Док много ме подкрепяше, защото аз се бях доста отчаяла.
Разделили правилно какво точно значи - на кой ден ти беше трансфера и на колко деления бяха ембрионите? Сори, ама се опитвам да разбера защо не се получи при мен?!

*
Всички без една!
Кiara -  :hug2: !

защо без една бе душе?
не се отчайвай горе главата
*
 Душе мила не се предавай.Ние с тебе заедно вървяхме миналия месец но мен ме отложиха поради високо ФСХ-18 за което имам малко съмнение че беше вярно тъй като след 2 дни пуснах ново и беше 8.4.Но няма да се връшам назад.Утре 3 ден ще пускам хормонални и ако всичко е наред почвам стимулация.Понякога се отчайвам и аз много защото в случай като моя с намален яйчников резерв шансовете не са много големи но трябва да опитваме докато успеем.
 Прегръщам те силно Душе!

На всички много късмет желая!
Цитат
Цитат

Разделили правилно какво точно значи - на кой ден ти беше трансфера и на колко деления бяха ембрионите? Сори, ама се опитвам да разбера защо не се получи при мен?!

на четвъртия ден от пункцията/включвам и деня на пункция/. Съжалявам, но не помня точно на колко са се разделили, но нещо ми се върти в главата цифрата 8. Показваха ми ги на монитор. И ембриолога ме успокои, че делението и развитието е правилно. Правих и иглотерапия - 2 сеанса . Единия веднага след трансфера, другия на следващия ден. Док ми препоръча да го направя, защото много добре влияело при имплантирането на ембрионите и го препоръчвал при няколко несполучливи опита ин-витро или както в моя случай - при малко ембриони. Повишавал се значително шанса.
*
Мsaint, Ази, успех!!!

Здравейте и от мен,

супер идея да започнем оптимистично точно н атози ден. :D Аз съм на етап изследвания на генетика и имунология преди втори рунд ИКСИ. Много се надаявам май или юни да мога да пробвам пак.
Искам да ви изпратя нещо, което на мен ми вдъхна много кураж.

Най-хубавият ден
Майка Тереза

Най-хубавият ден - днешният.
Най-голямата спънка - страхът.
Най-лесното нещо - да се заблудиш.
Най-голямата грешка - да паднеш духом.
Коренът на всички злини - егоизмът.
Най-хубавото развлечение - работата.
Най-лошото поражение - отчаянието.
Най-добрите учители – децата.
Най-голямото щастие – да си полезен на другите.
Най-неприятният недостатък – лошото настроение.
Най-красивият подарък – прошката.
Най-добрата защита – усмивката.
Най-доброто лекарство – оптимизмът.
Най-мощната сила на света – вярата.
Най-стимулуращият дар – надеждата.
Единствената реалност – любовта.
Only those who can see the invisible can do the impossible